Δείτε τι πραγματικά γράφει το Κοράνι για τον Χριστό και τους… Απίστους [photo]

Ο Χριστός δεν είναι Υιός του Θεού, ο Θεός -αν ήθελε- μπορούσε να σκοτώσει…. τον Χριστό, ο Χριστός δεν σταυρώθηκε, ο μοναχισμός είναι λάθος, θα βάλουμε χαλινάρια στους λαιμούς των απίστων, αυτά και άλλα πολλά είναι γραμμένα στο Κοράνι.Φυσικά τα όσα είναι γραμμένα στο Κοράνι δεν είναι δυνατόν να αναλυθούν στα πλαίσια ενός άρθρου, γι αυτό θα δημοσιευθούν επί του θέματος δύο άρθρα. Στο παρόν άρθρο θα αναλυθούν σημεία του Κορανίου που αναφέρονται στον Χριστό, στους χριστιανούς και στα βασανιστήρια που θα υποστούν οι χριστιανοί στην γη από τους μουσουλμάνους ή στην κόλαση στην περίπτωση που δεν αλλαξοπιστήσουν, στην περίπτωση δηλαδή που δεν ασπαστούν τον μωαμεθανισμό.

Στο επόμενο άρθρο θα γίνει αναφορά στο τι γράφει το Κοράνι για το πώς δημιούργησε ο Θεός τον άνθρωπο από σπέρμα, για τις γυναίκες, την μοιχεία, τον Παράδεισο αλλά και για τους μουσουλμάνους μετανάστες. Το Κοράνι απαρτίζεται από στάδια, όπως τα λένε, που ονομάζονται «Σούρα» δηλαδή κεφάλαια και το κάθε κεφάλαιο αποτελείται από εδάφια. Υπομνητέον το ότι δεν πρέπει να γίνεται σύγχυση μεταξύ Ισλάμ και μωαμεθανισμού. Το Ισλάμ είναι πολιτικό σύστημα, καθορίζει δηλαδή τον τρόπο ζωής με βάση τον μωαμεθανισμό που είναι η θρησκεία.

Βασικός εχθρός του μωαμεθανισμού, είναι ο χριστιανισμός. Πουθενά στο Κοράνι δεν είναι γραμμένο κάτι εναντίον άλλων «Θεών» ονομαστικά π.χ. ινδουισμό, βουδισμό κλπ. Μόνο ο γενικός όρος «άπιστοι» υπάρχει με όλο του το μένος να εκδηλώνεται εναντίον των χριστιανών.

Για τον Χριστό γράφει ότι ο Θεός δεν έχει Υιό και δεν έχει συνέταιρο στην βασιλεία του.

Γράφει στο 25,2: Εκείνος (ο Αλλάχ) στον Οποίον ανήκει το βασίλειο των ουρανών και της γης, και δεν πήρε (δεν γέννησε) παιδί και δεν έχει συνέταιρο στη βασιλεία Του, κι έχει, δημιουργήσει κάθε πράγμα, και που το τακτοποίησε σε κατάλληλες(αρμονικές) αναλογίες.

Στο 19,35: «Δεν ταιριάζει (στη μεγαλειότητα) του ΑΛΛΑΧ να πάρει (να γεννήσει) ένα γιό. Δόξα πρέπει σ’ Αυτόν! Όταν αποφασίζει για κάτι τι, λέει μόνο γι’ αυτό: “Γεννηθήτω” και γίνεται.

Στο 112,2-3: 2. Ο ΑΛΛΑΧ, ο Αιώνιος, ο Απόλυτος (απ’ τον οποίον όλα τα πλάσματα έχουν ανάγκη). 3. Ποτέ δεν γέννησε, και ποτέ δεν γεννήθηκε,»

Στο 37,152-153 ίσως κρύβεται και μια ειρωνεία σχετικά με το ότι ο Χριστός δεν είναι Υιός του Θεού γιατί γράφει: 152. “Ο ΑΛΛΑΧ έχει (γεννήσει) παιδί;” Σίγουρα είναι ψεύτες. 153. Μήπως έχει προτιμήσει (ο ΑΛΛΑΧ) θυγατέρες αντί γιούς;

Αφού εν τέλει γεννήθηκε ο Χριστός, από την Παναγία κάτω από μια χουρμαδιά, δεν ήταν παρά ένας κοινός απόστολος όπως τόσοι και τόσοι άλλοι και έτρωγε καθημερινό φαγητό, δηλαδή ήταν όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι.

Στο 5,75 γράφει: Ο Μεσσίας ο γιός της Μαριάμ, (ενν. δηλαδή της Παναγίας) δεν είναι τίποτ’ άλλο, παρά ένας Απόστολος. Τόσοι και τόσοι απόστολοι πέρασαν πριν απ’ αυτόν. Η μητέρα του ήταν μια φιλαλήθης (κι ενάρετη) γυναίκα. Και οι δύο έτρωγαν το (καθημερινό φαγητό). Κοίταξε, πως ο Αλλάχ τους φανέρωσε τις Εντολές Του. Κι έπειτα δες με ποιούς τρόπους (οι βλάσφημοι) απομακρύνονται από την αλήθεια!

Παρατηρούμε επίσης ότι έδωσαν αυτοί (ποιοί; Οι μουσουλμάνοι προφήτες; Άδηλον, διότι χρησιμοποιείται η λέξη «Εμείς») στον Χριστό το Ευαγγέλιο, και εν πάσῃ περιπτώσει γιατί έδωσαν στον Χριστό το Ευαγγέλιο και κράτησαν αυτοί το Κοράνι; Συμπληρώνει επίσης ο μοναχισμός ήταν λανθασμένη επινόηση διότι παρερμηνεύτηκε ο ορισμός τους (;) που ήταν να επιδιώκουν την Καλή Ευχαρίστηση, να ευχαριστήσουν τον ΑΛΛΑΧ.

Στο 57,27 γράφει: …Και μετά, στείλαμε τον Ιησού, το γιο της Μαριάμ και του δώσαμε το Ευαγγέλιο, και βάλαμε στις καρδιές εκείνων που τον ακολούθησαν, (τον) Οίκτο και (την) Ευσπλαχνία. Αλλά τον Ασκητισμό (απομάκρυνση από τον γάμο) (τον Μοναχικό Βίο) που τον επινόησαν μόνοι τους, δεν είμαστε Εμείς που τον παραγγείλαμε σ’ αυτούς. (Το μόνο που ορίσαμε ήταν) να επιδιώκουν την Καλή Ευχαρίστηση (να ευχαριστήσουν) τον ΑΛΛΑΧ. Αλλά δεν ακολούθησαν – σωστά- (το δρόμο) όπως έπρεπε να τον τηρήσουν.

Είναι γραμμένο επίσης στο Κοράνι ότι μετά βεβαιότητος ο Χριστός δεν σταυρώθηκε και όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο είναι γιατί έτσι τους φαίνεται λόγω εικασιών, ενώ στην πραγματικότητα ο ΑΛΛΑΧ τον πήρε μαζί του. Και εφόσον ό Χριστός δεν σταυρώθηκε, κακώς καυχήθηκαν οι εβραίοι ότι σκότωσαν τον Ιησού Χριστό.

Στο 4,157-158 γράφει: 157 Γιατί ακόμη καυχήθηκαν: “Φονεύσαμε τον Χριστό Ιησού, το παιδί της Μαριάμ, τον Απόστολο του ΑΛΛΑΧ”. Κι όμως δεν τον σκότωσαν, κι ούτε τον σταύρωσαν, αλλ’ έτσι φαίνεται σ’ αυτούς. Εκείνοι όμως που είχαν διαφορετική γνώμη (που διαφώνησαν) σ’ αυτό (το θέμα), είναι γεμάτοι αμφιβολίες, γιατί δεν γνωρίζουν (θετικά), αλλά μόνο εικασίες ακολουθούν, και μια βεβαιότητα ότι δεν τον σκότωσαν, 158. αλλά ο ΑΛΛΑΧ τον σήκωσε ψηλά κοντά Του. (τον πήρε σ’ ένα μέρος που να μην μπορούν οι εχθροί να τον βρουν) γιατί ο ΑΛΑΧ είναι Πανίσχυρος, Σοφός.

Οι χριστιανοί που ισχυρίζονται ότι ο Χριστός είναι Θεός, είναι βλάσφημοι αλλά και κακοποιοί και θα πάνε στην κόλαση. Οι χριστιανοί είναι οι πραγματικοί άπιστοι και ότι ο ΑΛΛΑΧ, αν ήθελε, θα μπορούσε να σκοτώσει τον Χριστό.

Στο 5,72 γράφει: Βλαστημούν βέβαια όποιοι λένε ότι: “Ο ΑΛΛΑΧ είν’ ο Χριστός, ο γιός της Μαριάμ”. Ο Χριστός είπε: “Ω! Παιδιά του Ισραήλ! Λατρεύετε τον ΑΛΛΑΧ, τον Κύριό Μου και Κύριό σας”. Και σίγουρα όποιος συνδυάζει άλλους θεούς με τον ΑΛΛΑΧ, τότε ο ΑΛΛΑΧ θα τους απαγορεύσει γι’ αυτόν, τον Παράδεισο και σπίτι του θα είναι η Φωτιά. Κι εκεί δεν θα υπάρχει κανείς για να βοηθήσει τους κακοποιούς.

Στο 5,17: Άπιστοι είναι πραγματικά εκείνοι που λένε ότι ο ΑΛΛΑΧ είναι ο Χριστός, ο γιός της Μαριάμ. Λέγε: “Ποιός έχει την ελάχιστη δύναμη έναντι του ΑΛΛΑΧ που αν ήθελε μπορούσε να θανατώσει τον Χριστό, το γιό της Μαριάμ, και την μητέρα του και όλους όσους βρίσκονται στη γη;”…

Εδώ τώρα το Κοράνι παρέχει και συμβουλές στους χριστιανούς προτρέποντάς τους να μην επικαλούνται την Αγία Τριάδα γιατί αυτό θα ήταν το καλύτερο γι αυτούς, αλλιώς τους περιμένουν φοβερά βασανιστήρια. Αλλά για τα βασανιστήρια θα γίνει αναφορά παρακάτω.

Στο 4,171 γράφει: Ω! Οπαδοί της Βίβλου: Μη κάνετε κατάχρηση της θρησκείας σας, και μη λέτε για τον ΑΛΛΑΧ τίποτε άλλο, παρά μόνο την αλήθεια. Ο Χριστός Ιησούς, ο γιός της Μαριάμ, δεν είναι περισσότερο από Απόστολος του ΑΛΛΑΧ, κι ο Λόγος Του προς τη Μαριάμ κι ένα Πνεύμα απ’ Αυτόν (τον ΑΛΛΑΧ). Πιστεύετε λοιπόν στον ΑΛΛΑΧ και στους Αποστόλους του και μη λέτε “Τριάδα”.

Παραιτηθείτε, θα ήταν το καλύτερο για σας. Γιατί ο ΑΛΛΑΧ είναι ο Θεός.

Σχετικά με το να απαρνηθούν οι χριστιανοί την Αγία Τριάδα το ξαναγράφει στο 5,73: Πράγματι βλαστήμησαν όσοι είπαν: “Ο ΑΛΛΑΧ είν’ ένας απ’ τους τρεις της Τριάδας”, γιατί, δεν υπάρχει άλλος θεός εκτός από Ένα Θεό. Και αν δεν παραιτηθούν απ’ τον λόγο τους αυτό, τότε αυτοί είναι άπιστοι και φοβερά βασανιστήρια θα πέσουν στους βλάσφημους.

Επίσης το Κοράνι αναφέρει ότι χριστιανοί αντικατέστησαν στην λατρεία τους τον Θεό με τους ιερείς και τους μοναχούς. «Συνέταιρους» στη λατρεία μαζί με τον Θεό, τους ονομάζει.

Γράφει στο 9,31: Πήραν (ενν. οι χριστιανοί) τους ιερείς και τους αναχωρητές (μοναχούς) τους, για κυρίους, αντί του ΑΛΛΑΧ και (πήραν για Κύριο) το Μεσσία το γιό της Μαριάμ, και αν είχαν διαταχθεί να μη λατρεύουν παρά μόνο τον ΑΛΛΑΧ, τον Ένα. Δεν υπάρχει θεός παρά μόνο Εκείνος (ο ΑΛΛΑΧ). Δόξα στην Παντοδυναμία Του! Πολύ μακριά είναι Εκείνος για να έχει συνεταίρους μ’ Αυτόν.

Και για να διαφυλαχθεί η πίστη αλλά και ο σκανδαλισμός των μωαμεθανών, το Κοράνι συνιστά τους μουσουλμάνους να μη κάνουν φίλους εβραίους και χριστιανούς και ο μουσουλμάνος που θα έχει τέτοιους φίλους γίνεται σαν αυτούς.

Στο 5,51 γράφει: Ω! Σεις που πιστέψατε! Μη κάνετε τους Εβραίους και τους Χριστιανούς, φίλους και προστάτες σας! Δεν είναι παρά μονάχα μεταξύ τους φίλοι και προστάτες. Κι εκείνος ανάμεσά σας (ενν. μεταξύ των μουσουλμάνων) που πιάνει (φιλίες) μ’ αυτούς είναι ένας απ’ αυτούς. Ο ΑΛΛΑΧ δεν καθοδηγεί τον άδικο και παράνομο λαό.

Στο 3,28: Οι Πιστοί δεν παίρνουν προστάτες και δεν κάνουν φίλους άπιστους, αλλά τουναντίον τους πιστούς. Κι αν κανείς κάνει τούτο, τότε να μην περιμένει καμιά βοήθεια από τον ΑΛΛΑΧ. Εκτός αν προφυλαχθείτε απ’ αυτούς, ώστε να μπορέσετε να προστατεύετε τον εαυτό σας.

Μεγάλη σημασία δίνει το Κοράνι στα βασανιστήρια ως μέθοδο πειθούς εκατέρωθεν, δηλαδή τόσο για τους «πιστούς» όσο και για τους «απίστους». Αλλά ακόμα και αν οι χριστιανοί φοβηθούν τα βασανιστήρια των μουσουλμάνων αυτό δεν σημαίνει ότι θα γλυτώσουν την καταστροφή και τον εξευτελισμό.

Στο 34,33 γράφει: …Και έτσι έκρυψαν τη μετάνοιά (τους), όταν είδαν τα βασανιστήρια. Και θα βάλουμε χαλινάρια στους λαιμούς των άπιστων. Μήπως (είναι δυνατό) ν’ ανταμειφθούν διαφορετικά από ό,τι (κακό) έκαναν;

Στο 47,8: Εκείνοι όμως που αρνούνται (τον ΑΛΛΑΧ) γι’ αυτούς είναι η καταστροφή, κι ο ΑΛΛΑΧ θα ματαιώσει τα έργα τους.

Στο 34,5: Αυτοί όμως που προσπαθούν να ματαιώσουν τις Εντολές Μας, -γι’ αυτούς θα υπάρξει μια Τιμωρία, -ένας οδυνηρός εξευτελισμός.

Στο 31,6: Αλλά – υπάρχουν ανάμεσα στους ανθρώπους – κι εκείνοι που αγοράζουν λόγια του αέρα, (παραμύθια), για να παραπλανήσουν (τον κόσμο) – χωρίς να το καταλαβαίνουν – από το Δρόμο του ΑΛΛΑΧ, και για να το πάρουν στην κοροϊδία. Αυτοί θα έχουν εξευτελιστικά βασανιστήρια.

Επειδή, όπως είναι φυσικό, δεν είναι δυνατόν να αλλαξοπιστήσουν όλοι οι χριστιανοί, τότε το Κοράνι συνιστά τον πόλεμο και την θανάτωσή τους. Παρακινεί τους μουσουλμάνους σε διαρκή πόλεμο εναντίον των χριστιανών μέχρι ο μωαμεθανισμός να μείνει μοναδική θρησκεία στην γη. Ίσως γι αυτό να ισχυρίζονται κάποιοι ότι ο μωαμεθανισμός είναι η θρησκεία της ειρήνης, αλλά δεν λένε ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μείνει ο μωαμεθανισμός μοναδική θρησκεία στη γη. Αλλά και πάλι σε κράτη που επικράτησε ο μωαμεθανισμός έχουν εμφυλίους πολέμους. Στο Αφγανιστάν για παράδειγμα μεταξύ μουτζαχεντίν και ταλιμπάν και όλα αυτά λόγω των παρακλαδιών του μωαμεθανισμού.

Στο 9,123 γράφει: Ω! Εσείς που πιστέψατε! Πολεμάτε τους Άπιστους που σας ζώνουν τριγύρω, κι ας βρουν στο πρόσωπό σας τραχύτητα, και μάθετε, ότι ο ΑΛΛΑΧ βρίσκεται μαζί μ’ αυτούς που Τον φοβούνται.

Στο 4,84: Πολέμα λοιπόν υπέρ του ΑΛΛΑΧ. Ευθύνη δεν έχεις παρά μόνο για τον εαυτό σου. Να εξεγείρεις τους πιστούς στη μάχη. Ίσως ο ΑΛΛΑΧ αναχαιτίσει τη δύναμη των απίστων. Γιατί ο ΑΛΛΑΧ είν’ άφθαστος σε δύναμη κι ο πιο αυστηρός στην τιμωρία.

Στο 8,39: Και πολεμήστε τους (σκοτώνοντάς τους) μέχρις ότου να μην υπάρχει πειρασμός και να είναι η θρησκεία του ΑΛΛΑΧ η μοναδική, κι αν όμως βάλουν τέλος (στην απιστία τους), τότε (στ’ αλήθεια) ο ΑΛΛΑΧ βλέπει όλα όσα κάνουν.

Όσοι πάλι, ανάλογα με τις συνθήκες, αλλάζουν τακτικά πίστη θα υποφέρουν. Θα είναι καταραμένοι και σκοτώνονται ανοικτιρμόνως.

Γράφει στο 4,137-138: 137. Όσοι πίστεψαν κι έπειτα έγιναν άπιστοι, κι έπειτα και πάλι πίστεψαν και πάλι έγιναν άπιστοι, και βυθίστηκαν περισσότερο στην απιστία, ο ΑΛΛΑΧ δεν θα τους συγχωρέσει, ούτε θα τους οδηγήσει στον ίσιο δρόμο. 138. Προάγγειλε στους υποκριτές ότι θα τιμωρηθούν με ανυπόφορα βασανιστήρια.

Στο 4,89: …Μην τους παίρνετε ως φίλους απ’ τις γραμμές τους, ώσπου να εγκαταλειφθεί η απιστία τους. Αν όμως επιστέψουν στην απιστία, τότε συλλάβετέ τους και σκοτώστε τους, όπου και αν βρίσκεστε. Και μην παίρνετε απ’ αυτούς ούτε φίλους ούτε βοηθούς.

Στο 2,191: Φονεύετέ τους όπου τους βρίσκετε και διώχτε τους, από κει που σας έδιωξαν. Η καταδίωξη στην ειδωλολατρία είναι χειρότερα από φόνο. Και μην τους πολεμάτε δίπλα στο απαράβατο

Τέμενος, εκτός αν αυτοί πρώτοι σας πολεμήσουν εκεί. Αν όμως σας πολεμήσουν, σκοτώστε τους. Τέτοια είναι η τιμωρία των απίστων.

Στο 33,61: (οι υποκριτές) Θα έχουν την κατάρα πάνω τους όπου κι αν βρίσκονται, θα συλλαμβάνονται και θα θανατώνονται (χωρίς οίκτο).

Στο 8,12: (Θυμηθείτε), όταν ο Κύριός σου είχε εμπνεύσει τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Εγώ είμαι μαζί σας, δώστε σταθερότητα σε όσους πιστεύουν, θα εγκαταστήσω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων, και πλήξετε πάνω απ’ τον αυχένα τους, και κτυπήστε τις άκρες απ’ τα δάχτυλά τους”.

Στο 5,33: Η τιμωρία εκείνων οι οποίοι πολεμούν τον ΑΛΛΑΧ και τον Απόστολό Του (ενν. τον Μωάμεθ), και διαβιούν στη γη άσχημα, είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια αντίπλευρα, ή να εξορίζονται απ’ αυτή τη γη. Αυτοί έχουν την ατίμωση, στον κόσμο αυτό, και τους περιμένει στον άλλο Κόσμο μεγάλος παιδεμός.

Εντυπωσιακό είναι το ότι τελικά δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι που σκοτώνουν τους χριστιανούς, αλλά ο Αλλάχ. Διότι στην πραγματικότητα αυτός τους σκοτώνει. Οι μουσουλμάνοι είναι αθώοι και υπέστησαν «ευεργετική δοκιμασία», έτσι αποκαλεί το σκότωμα ανθρώπων για θέματα πίστεως, και τους υπόσχεται «καλή αμοιβή» στον άλλο κόσμο. Το πνευματικό επίπεδο αυτών των ανθρώπων είναι πολύ χαμηλό.

Γράφει στο 8,17: δεν είστε εσείς που τους σκοτώσατε, αλλ’ ο ΑΛΛΑΧ τους σκότωσε. Και δεν είσαι εσύ που την έριξες, αν την έριξες, αλλά ο ΑΛΛΑΧ την έριξε, για να δώσει καλή αμοιβή στους πιστούς με ευεργετική δοκιμασία. Γιατί ο ΑΛΛΑΧ είναι –τα πάντα- Ακούων. Παντογνώστης.

Τα ανωτέρω είναι διαρκούς ισχύος και σημασίας και με βάση λοιπόν όλα αυτά δεν είναι δύσκολο να σκεφθεί κανείς και να προείδει ότι η πολυ-πολιτισμικότητα, η συνύπαρξη των λαών, η ενσωμάτωση των μειονοτήτων, η αλληλεγγύη των ανθρώπων κλπ κλπ κλπ είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν στην Ευρώπη. Η Ελλάς έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τόσους αλλοειδείς αγελαίως εισερχομένους οι οποίοι κείνται υστερόβουλοι και εποφθαλμιώντες των ελλήνων.
Δείτε τι πραγματικά γράφει το Κοράνι για τον Χριστό και τους… Απίστους [photo] Δείτε τι πραγματικά γράφει το Κοράνι για τον Χριστό και τους… Απίστους [photo] Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.