ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ: Νέο «σχέδιο Μάρσαλ» από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα – Τι είπε για Τουρκία και μεταναστευτικό (video)

Kammenos_Papadakis
Υπάρχει ένα μεγάλο ελληνοαμερικανικό fund που ενδιαφέρεται για την Εθνική Ασφαλιστική, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για αγορά και δημιουργία τουριστικών μονάδων, η Ελλάδα συνεργάζεται σε πολιτικό και ενεργειακό επίπεδο με τις ΗΠΑ, είπε ο Πάνος Καμμένος.
Μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Άμυνας ανέφερε χαρακτηριστικά πως μόνο η Αμερική μπορεί να μας βοηθήσει, μπορεί να υπάρξει βοήθεια από τις ΗΠΑ σε οικονομικό επίπεδο, βοήθεια, τύπου σχεδίου Μάρσαλ.
Όσο για τις απειλές της Τουρκίας να πλημμυρίσει την Ευρώπη με μετανάστες ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η συμφωνία προβλέπει επιστροφή των μεταναστών στη χώρα και πως η Άγκυρα πολύ δύσκολα θα τα βάλει με τις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες του ΝΑΤΟ που έχουν στείλει στο Αιγαίο δυνάμεις για των έλεγχο των μεταναστευτικών ροών.
Το θέμα της μετανάστευσης δεν αφορά την Ελλάδα, υπογράμμισε ο υπουργός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι μετανάστες δεν θέλουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα, ότι διέρχονται από εδώ με στόχο να φτάσουν στην κεντρική Ευρώπη.
Γιατί αντιδρούν οι Τούρκοι
Σε ό,τι αφορά στους αγωγούς ο κ. Καμμένος θύμισε ότι υπάρχει σχεδιασμός για αγωγό που θα μεταφέρει αέριο από Ισραήλ και Κύπρο μέσω Κρήτης και Πελοποννήσου στην Ευρώπη, ενώ σχεδιάζεται και μια μεγάλη εγκατάσταση αποθήκευσης στην Αλεξανδρούπολη για τη μεταφορά του αερίου από τους ήδη υπάρχοντες αγωγούς. Και στις δύο περιπτώσεις η Τουρκία βρίσκεται εκτός σχεδιασμού.

Με τα ενεργειακά η Ελλάδα μπαίνει στο επίκεντρο του κόσμου, είπε ο υπουργός Άμυνας, τονίζοντας παράλληλα: «Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανοίξει το θέμα των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου».
Ανοίγουν νέοι ενεργειακοί δρόμοι και η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο, είπε ο κ. Καμμένος και ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση για τη χώρα είναι καλή και σε γεωστρατηγικό επίπεδο, καθώς η χώρα ενισχύει τη συνεργασία της με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Κύπρο, τονίζοντας ότι πλέον η χώρα χαράσσει μια νέα πολιτική.
Σε ό,τι αφορά στη διαπραγμάτευση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε: «αυτά που ακούγονται για τις μονάδες της ΔΕΗ είναι και λίγο υπερβολικά, πιστεύω ότι όλα γίνονται προς θετική κατεύθυνση, η μάχη συνεχίζεται και καλό είναι να τελειώσει πρώτα η διαπραγμάτευση και μετά θα τα πούμε».
Κλείνοντας ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε πως όλα εξαρτώνται από τα άλλα μέτρα που θα αντισταθμίσουν τη μείωση του αφορολογήτου για παράδειγμα, είπε » ξέρω χαρακτηριστικά, ότι τα θετικά μέτρα θα καλύψουν τις απώλειες για συγκεκριμένες ομάδες».
Δείτε το βίντεο:

πηγη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ: Νέο «σχέδιο Μάρσαλ» από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα – Τι είπε για Τουρκία και μεταναστευτικό (video) ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ: Νέο «σχέδιο Μάρσαλ» από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα – Τι είπε για Τουρκία και μεταναστευτικό (video) Reviewed by olablogs on 11:30 Rating: 5
Από το Blogger.