ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΑΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ-Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ" ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Με αστραπιαίες κινήσεις μετά τις έντονες κοινωνικές αντιδράσεις και τις προεκτάσεις τους χθες, ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς κάλεσε σήμερα στο γραφείο του τον επικεφαλής της βασκικής Μ.Κ.Ο. . «Salvamento Maritimo Humanitario» η οποία εκμίσθωσε τμήμα της κλινικής Αυγουστή και της ζήτησε να αναστείλει κάθε δραστηριότητα και να αποχωρήσει από τη Χίο.

Ο κ. Βουρνούς ξεκαθάρισε ότι όποια μη κυβερνητική οργάνωση επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο νησί θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη της το δεδομένο της κοινωνικής συνοχής και να υπακούει στον συνολικό σχεδιασμό που χαράσσει η τοπική κοινωνία.

Ο επικεφαλής της Μ.Κ.Ο. αναγνώρισε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και ανακοίνωσε στον κ. Βουρνού την παύση κάθε περαιτέρω δραστηριότητας στη Χίο. Σε λίγο θα δείτε το Βίντεο.



ΠΗΓΗ
ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΑΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ-Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ" ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΑΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ-Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ" ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.