AΠΟΚΟΣΜΟ! 7χρονος με σύνδρομο Down έβγαλε φωτογραφία τον φύλακα άγγελό του. Δείτε τι έγραψε η μητέρα του στο Facebook

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι γονείς του 7χρονου Aasher Liles με σύνδρομο Down, όταν είδαν τη φωτογραφία που τράβηξε!

Ο μικρός Aasher έβγαλε μια φωτογραφία του φύλακα άγγελού του με το κινητό της μητέρας του Kerri σε μια πτήση από το Χιούστον στο Τέξας. Όταν της επέστρεψε το κινητό και κοιτούσε τις φωτογραφίες που έβγαλε έμεινε άφωνη από αυτό που είδε.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK: «ΧΘΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΚΑΙ Ο 7ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΡΙΚΕΣ, ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ. ΕΝΩ ΤΙΣ ΔΙΕΓΡΑΦΑ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ.

Ξέραμε εδώ και καιρό ότι ο AAsher έχει έκτη αίσθηση σχετικά με τις ανάγκες των άλλων. Είτε πρόκειται για αγκαλιά είτε για χαμόγελο. Απλά φαίνεται να θέλει να βοηθά ξένους που έχουν ανάγκη. Θα μας ενημερώσει όταν δει κάτι δείχνοντας και χτυπώντας τα χέρια του σαν φτερά. Έτσι γνωρίζουμε ότι μπορεί να δει αγγέλους που τον περιβάλλουν. Πιστεύω ότι κατάλαβε τον άγγελό του έξω από το παράθυρο εκείνη τη μέρα για να τον καθησυχάσει στην ανώμαλη προσγείωση».

AΠΟΚΟΣΜΟ! 7χρονος με σύνδρομο Down έβγαλε φωτογραφία τον φύλακα άγγελό του. Δείτε τι έγραψε η μητέρα του στο Facebook AΠΟΚΟΣΜΟ! 7χρονος με σύνδρομο Down έβγαλε φωτογραφία τον φύλακα άγγελό του. Δείτε τι έγραψε η μητέρα του στο Facebook Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.