Βρήκε αυτό το παράξενο πλάσμα την αυλή της!- Μόλις συνειδητοποίησε τι πραγματικά κρατούσε στα χέρια της...

Κάτοικος της Αυστραλίας, η Maria Lombard, πήγαινε προς το ταχυδρομικό της κουτί όταν ήρθε αντιμέτωπη με μια εντυπωσιακή ανακάλυψη. Αν και η Maria είναι κτηνίατρος κατ” επάγγελμα, είχε μείνει έκπληκτη με έναν σκελετό που αντίκρισε στο δρόμο της. 

Ως κτηνίατρος, η Maria υπέθεσε ότι είχε τα προσόντα να αναγνωρίσει το μυστηριώδες πλάσμα, αλλά παραδέχτηκε ότι…τα βρήκε σκούρα! Το μόνο που έκανε ήταν να φωτογραφήσει το περίεργο ζώο για να το καταγράψει.

Στη συνέχεια, η Maria ανέλαβε δράση και έστειλε τις φωτογραφίες σε θαλάσσιους βιολόγους, ψάχνοντας για απαντήσεις.

Εντέλει, λύθηκε το μυστήριο του παράξενου πλάσματος…Ήταν ένα είδος σαλαχιού της Νέας Ζηλανδίας που κατοικεί στα θαλάσσια ύδατα της Αυστραλίας.

Υπάρχουν πάνω από 20 διαφορετικά είδη σαλαχιών που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Ειρηνικού κοντά στην Αυστραλία.

Αυτός είναι ένας σκελετός σαλαχιού. Μπορεί να φαίνεται τελείως διαφορετικός από την ανακάλυψη της Maria, αλλά αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος σκελετός καταστράφηκε όσο βρισκόταν στο νερό και στη συνέχεια όταν ξεβράστηκε στη στεριά.

Δείτε πόσες ομοιότητες έχουν οι δύο σκελετοί.

Πολλοί επιστήμονες εντυπωσιάστηκαν από την ανακάλυψη και μοιράστηκαν στα social media το εύρημα.

Αποτελεί μυστήριο πως κατέληξε ο σκελετός τόσο μακριά στη στεριά…

ΠΗΓΗ
Βρήκε αυτό το παράξενο πλάσμα την αυλή της!- Μόλις συνειδητοποίησε τι πραγματικά κρατούσε στα χέρια της... Βρήκε αυτό το παράξενο πλάσμα την αυλή της!- Μόλις συνειδητοποίησε τι πραγματικά κρατούσε στα χέρια της... Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.