Ελληνας μαθητής περιγράφει πώς τον «ψάρεψαν» στο Facebook για να παίξει τη «μπλε φάλαινα»

Σοκ προκαλεί η καταγγελία που έκανε 14χρονος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για το παιχνίδι τρόμος «μπλε φάλαινα».

Ο ανήλικος μαθητής, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, έχοντας τη σχετική άδεια από τους γονείς του, περιέγραψε πώς κάποιος προσπάθησε να τον παγιδεύσει, μέσω Facebook, στο παιχνίδι τρόμο «μπλε φάλαινα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 14χρονος, ήταν στο facebook όταν έλαβε μήνυμα από έναν άγνωστο ο οποίος συστήθηκε ως «μπλε φάλαινα» και του πρότεινε να παίξουν ένα παιχνίδι.

Ο 14χρονος απάντησε θετικά και όταν τον ρώτησε ποιο είναι το παιχνίδι έλαβε απάντηση πως έπρεπε να χτυπήσει τον εαυτό του να καταγράψει την πράξη σε βίντεο και να το στείλει.

Όταν ο 14χρονος αντέδρασε ρωτώντας ποιος είναι ο άγνωστος απλά έσπευσε να εξαφανιστεί. Όπως λέει το παιδί τον μπλόκαρε και τα μηνύματα σταμάτησαν να εμφανίζονται.

Σύμφωνα με την περιγραφή του παιδιού ο άγνωστος έγραφε στα ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες.

Ευτυχώς το παιδί κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αμέσως είπε όσα έγιναν στη μητέρα του. Εκείνη ενημέρωσε το Α.Τ. Ευζώνων και αμέσως μετά ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ερευνά πλέον την υπόθεση.
ΠΗΓΗ
Ελληνας μαθητής περιγράφει πώς τον «ψάρεψαν» στο Facebook για να παίξει τη «μπλε φάλαινα» Ελληνας μαθητής περιγράφει πώς τον «ψάρεψαν» στο Facebook για να παίξει τη «μπλε φάλαινα» Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.