ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ: 30+ Ιδέες - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ για ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ σε εξωτερικό χώρο

Μια πρακτική ιδέα που τους καλοκαιρινούς μήνες θα γλυτώσει το σπίτι και τομπάνιο από ...τόννους άμμου και ιδιαίτερα βολική καιδιασκεδαστική ειδικά για τα παιδιά.

Ο βασικός χώρος που απαιτεί μια τέτοιαεγκατάσταση δεν είναι παρά όσος χρειάζεται για να χωρέσει μια ψηλήντουζιέρα κι εσείς ...από κάτω της, ενώ καθαρά τεχνικά δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από την επέκταση της σωλήνας του νερού από την πιο κοντινή βρύση έως το σημείο που θέλετε να την τοποθετήσετε, η διαδικασίαείναι δηλαδή ίδια με το να βάλετε μια βρύση στην αυλή ή τον κήπο σας.

Διακοσμητικά βεβαίως, μπορείτε να εμπλουτίσετεμια τέτοια γωνιά σε εξωτερικό χώρο με πάρα πολλούςτρόπους, ανάλογα με την χρήση και το αν θέλετε ή όχι να "κρύψετε" την ντουζιέρα σε μιας μορφής "καμπίνα" και η οποία μπορεί να είναι φτιαγμένη από καλάμι, ξύλο, τσιμέντο, πέτρες κλπ. ανάλογα με την γενική διαμόρφωση του χώρου και κάποια από τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία που μπορείτε ναεκμεταλλευθείτε ώστε με μικρές προσθήκες από αντίστοιχα υλικά να φτιάξετε μια πλήρως οργανωμένη και λειτουργική ...μπανιέρα.

Το σημαντικότερο είναι το δάπεδο στο συγκεκριμένο σημείο να είναι στρωμένο με πλάκες, πλακάκια, ξύλο κλπ. έτσι ώστε ο χώρος να διατηρείταικαθαρός αλλά και άνετα να μπορείτε να πατήσετεκαι η ρήση του εδάφους τέτοια ώστε το νερό να μηνλιμνάζει.
Η προσθήκη μιας δεύτερης σωλήνας για ζεστό νερό κατά την εγκατάσταση, ειδικά αν διαθέτετεηλιακό θερμοσίφωνο, είναι μια ιδιαίτερη πρακτική επιλογή και φυσικά σε μια τέτοια κατασκευή αν η ψηλή ντουζιέρα δεν σας εξυπηρετεί, μπορεί να τοποθετηθεί μια απλή μπαταρία μπάνιου με κανονικό ντουζ με σπιράλ, ενώ το καλάμι είναι η πιο απλή στην τοποθέτηση και η οικονομικότερη λύση για να "απομονώσετε" οπτικά τον χώρο.













































ΠΗΓΗ






ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ: 30+ Ιδέες - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ για ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ σε εξωτερικό χώρο ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ: 30+ Ιδέες - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ για ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ σε εξωτερικό χώρο Reviewed by Unknown on 21:00 Rating: 5
Από το Blogger.