Αμερικανίδες ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει παιδιά με εξωγήινους!

«Στενές επαφές» με εξωγήινους δηλώνουν ότι είχαν δύο νεαρές Αμερικανίδες οι οποίες ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει μαζί τους 13 υβριδικά παιδιά

Δύο Αμερικανίδες, η 27χρονη Bridget Nielson και η 23χρονη Aluna Verse, δήλωσαν ότι είχαν σεξουαλική επαφή με εξωγήινους και, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει μαζί τους και 13 υβριδικά παιδιά.

Η 27χρονη Nielson δήλωσε πως ένας εξωγήινος την οδήγησε σε διαστημόπλοιο και έκανε το καλύτερο σεξ που είχε ποτέ στη ζωή της. Με τις σεξουαλικές επαφές με τους εξωγήινους η 27χρονη από την Αριζόνα έχει αποκτήσει τέσσερα αγόρια και έξι κορίτσια ενώ η 23χρονη από το Λος Άντζελες απέκτησε τρία υβριδικά παιδιά, όταν μια ημέρα ενώ βρισκόταν μέσα σε αίθουσα με άλλα άτομα την πλησίασε ένα πράσινο ερπετοειδές ον και έκανε μαζί της σεξ μπροστά σε όλους.

Η Aluna Verse ζωγράφισε τα υβριδικά παιδιά της

Οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται πως τα παιδιά τους, δυστυχώς για εκείνες, κατοικούν με τους πατεράδες τους σε τεράστια διαστημόπλοια ενώ οι ίδιες μαζί με άλλες γυναίκες που έχουν αποκτήσει υβριδικά παιδιά με τους συγγενείς του ET έχουν ιδρύσει την οργάνωση «Hybrid Baby Community» (Κοινότητα Υβριδικών Παιδιών).

Πάντα, σύμφωνα με τις δηλώσεις των δύο Αμερικανίδων, οι γυναίκες αυτές σκοπεύουν να εγκατασταθούν όλες μαζί σε έναν χώρο απομακρυσμένο, κάπου στις ΗΠΑ, για να μπορούν να τις επισκέπτονται τα υβριδικά παιδιά τους.

Οι δύο Αμερικανίδες ανέφεραν ότι στόχος των εξωγήινων είναι η δημιουργία ενός νέου γένους με τα καλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά ανθρώπων και εξωγήινων ενώ για να πείσουν όποιον δεν τις πιστεύει σχεδίασαν τα παιδιά τους και ισχυρίστηκαν ότι αυτά έχουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά και μεγάλα μαύρα μάτια.

Εκτός από την σεξουαλική επαφή, οι εξωγήινοι αποκτούν παιδιά με γυναίκες του πλανήτη Γη και με «εισβολή» στο DNA τους, ενώ σύμφωνα πάντα με τις δύο Αμερικανίδες, οι εξωγήινοι επιλέγουν μόνο εκείνες τις γυναίκες «που ενδόμυχα συναινούν και θέλουν να κάνουν παιδιά μαζί τους».


Αμερικανίδες ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει παιδιά με εξωγήινους! Αμερικανίδες ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει παιδιά με εξωγήινους! Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.