Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Tesla για τον 1ο στον κόσμο «ιπτάμενο δίσκο»

Νίκολα Τέσλα - ο άνθρωπος ο οποίος, όπως πολλοί πιστεύουν, σχεδόν θαμμένος στην ξεχασμένη ιστορία μέχρι την πρόσφατη αύξηση του ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών. εφευρέσεις του Νίκολα Τέσλα και τα τεχνολογικά του επιτεύγματα είναι τόσο απίστευτα προηγμένα,
πολλοί νιώθουν αμηχανία από αυτό που εφευρέθηκε πάνω από 120 χρόνια πριν, που μόλις τώρα αυτή η τεχνολογία έρχεται στη δημοσιότητα

Οι φήμες που περιβάλλουν τον άνθρωπο αυτόν είναι τόσο συναρπαστικές όσο και τα γεγονότα - ιστορίες και περίεργες ψυχικές ικανότητες όλων γύρω από το μύθο που συνθέτουν την εικόνα που πολλοί έχουν για τον Νίκολα Τέσλα στη σημερινή εποχή ... και, μερικές φορές, ότι είναι για καλό λόγο.

Πρόσφατα,Η Rise Earth έχει αναφερθεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα πατέντα που υπέβαλε ΟTesla, μαζί με τον εικαστικό σχεδιασμό - με τίτλο «Πρώτος Ιπτάμενος Δίσκος του κόσμου» - αυτή η εικόνα μοιάζει ακριβώς όπως ένα UFO που θα δείτε στην ταινία του Steven Spielberg - το πιο παράξενο μέρος ; Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε πριν από 100 χρόνια.

Nikola Tesla θεωρείται ένα από τους πιο καινοτόμους και μυστηριώδεις ανθρώπους που έζησαν ποτέ.

Μήπως στην πραγματικότητα είχε επαφή με εξωγήινους, όπως ο ίδιος δημόσια διακήρυξε; Είναι ένας από τους πιο καταπληκτικούς εφευρέτες που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα ,με τις γνώσεις και τις ιδέες του, πήγε μακριά και πέρα ​​από αυτό που ήταν γνωστό, Ο Τέσλα ήταν μια ιδιοφυΐα, και τις εφευρέσεις και τις ιδέες του δεν είχαν όρια.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό του ιπτάμενου δίσκου σύμφωνα με τις περιγραφές των όσων υποστήριξαν ότι έχουν δει ένα από το UFO μέσα: Είχε ένα δισκοειδής πυκνωτή με επαρκές μέγεθος ώστε να παρέχει αρκετή ώθηση για να πετάξει, ενώ άλλοι μικροί πυκνωτές να ελέγχουν την κατεύθυνση του, είχε επίσης ένα γυροσκοπικό σύστημα σταθεροποίησης και ηλεκτρικό έλεγχο «κίνησης».

Βασικά είναι ένα απίστευτα καλά σχεδιασμένο αεροσκάφος, κάτι που θα μπορούσαμε να καταφέρουμε να οικοδομήσουμε σήμερα. Ή έχουμε ήδη κατασκευαστεί; Τι συνέβη με την εφεύρεση αυτή; Γιατί δεν πετούν στο διάστημα με την απίστευτη εφεύρεση του Tesla;

Ενώ χορηγήθηκε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το UFO ή μάλλον ονομάζεται IFO ​​όπως είχε προσδιοριστεί από την ακόρεστη φαντασία του Tesla, είχε ένα μειονέκτημα: επειδή το αεροσκάφος δεν περιλάμβανε μια πηγή ενέργειας της δικής του, έπρεπε να ενεργοποιηθεί από τους πύργους του με ασύρματη μετάδοση, πηγές του Tesla της «ελεύθερης ενέργειας».

Η έλλειψη χρηματοδότησης οδήγησε στην εγκατάλειψη της ανάπτυξης των πύργων, και έτσι, του Tesla το UFO ή μάλλον IFO δεν έγινε ποτέ. Αλλά κρατήστε το Ποτέ;

Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο σίγουροι από την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ κατασχέθηκαν όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που ανήκουν στον Tesla μετά το θάνατό του «για λόγους εθνικής ασφάλειας.»

Τώρα, αν του Τέσλα οι ιδέες ήταν παρ άφρων και κάποιες είχαν χαρακτηριστεί, από την Μυστική Υπηρεσία Ηνωμένων Πολιτειών να αδράξουν τις πατέντες για λόγους εθνικής ασφάλειας; Χμμμ μας αφήνει να σκεφτούμε για ένα λεπτό.

Οι ιδέες του μεγάλου Nikola Tesla είναι απίστευτες και ακόμα καλύτερα, πολύ μπροστά από την εποχή του, πολλές από τις εφευρέσεις του, με σκοπό την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ενέργεια, αλλά οι κυβερνήσεις και οι χρηματοδότες του χρόνου, δεν ακολούθησαν την πρόοδο του μυαλού του Tesla.

Χρόνια αργότερα, πρωτοποριακά μοντέλα των τεχνολογικών έργων του χρησιμοποιήθηκαν από τους Ναζί (όχι με τον τρόπο που είχε φανταστεί), και τώρα πολλά από τα έργα του βρίσκονται στην κατοχή των μυστικών υπηρεσιών, μακριά από τα μάτια του κοινού.
Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Tesla για τον 1ο στον κόσμο «ιπτάμενο δίσκο» Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Tesla για τον 1ο στον κόσμο «ιπτάμενο δίσκο» Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.