Γιατί ο Αρχηγός επιμένει στην …»Τελευταία προσγείωση»! Τι σημαίνει ο «θάνατος θα έρθει από ψηλά»;(video)

Ο Αρχηγός του ΓΕΑ είναι αυτό που λέμε χαμηλών τόνων ,απλός καθημερινός ανθρώπινος ,αλλά μόνο όταν είναι στο έδαφος, στον αέρα μεταμορφώνεται και εκεί είναι παγερός ς επαγγελματίας που πιστεύει στην καθημερινή εκπαίδευση και στο δόγμα του να γίνεσαι καθημερινά ο καλύτερος για να μπορέσεις να επιβιώσεις!

Σπάνια μιλά και σπανιότερα μπορείς να καταλάβεις τι σκέφτεται αλλά τα «παίρνε» όταν βλέπει μαγκιές από τους νεώτερους Ιπταμένους που ρισκάρουν όταν δεν υπάρχει λόγος !

Στην εκπομπή της ΕΡΤ-1 Με «Αρετή και Τόλμη» μίλησε ίσως περισσότερο από ποτέ άλλοτε και εκεί μετά το συναίσθημα που έβγαλε για τους πεσόντες Αεροπόρους ,είπε και αλήθειες, μίλησε για την αναδιοργάνωση της ΠΑ και για την συνεχή εκπαίδευση πάνω στα μαχητικά μας ,αλλά και για το Προσωπικό πάνω στο οποίο στηρίζεται η Πολεμική Μηχανή της Αεροπορίας !

Αποκάλυψε οτι οι Τούρκοι με τα Μαχητικά τους έχουν την πρώτο λόγο στην Απογείωση και στην επιλογή του χώρου της διείσδυσης στο FIR Αθηνών ,εμείς όμως τους παρακολουθούμε συνέχεια και έχουμε την Επιλογή του χτυπήματος !
Ο Θάνατος θα έρθει από ψηλά και εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα έχουν την Τελευταία Προσγείωση είναι το δόγμα του…Aπό τότε που ήταν Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας !

Αν και λίγα έχουν λίγα γνωστά για την δράση του… Στον Αέρα δεν πιάνεται !!!



Γιατί ο Αρχηγός επιμένει στην …»Τελευταία προσγείωση»! Τι σημαίνει ο «θάνατος θα έρθει από ψηλά»;(video) Γιατί ο Αρχηγός επιμένει στην …»Τελευταία προσγείωση»! Τι σημαίνει ο «θάνατος θα έρθει από ψηλά»;(video) Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.