ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ: Το έχουν μόνο 500 άνθρωποι στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστό ότι κάποια διαβατήρια είναι περισσότερο ισχυρά από άλλα.

Για παράδειγμα όσοι έχουν γερμανικό διαβατήριο μπορούν να επισκεφτούν 177 χώρες χωρίς να βγάλουν visa. Αν και τα διαβατήρια δεν συνηθίζεται να χαρακτηρίζονται από την σπανιότητά τους, υπάρχει ένα διαβατήριο το οποίο έχουν μόνο 500 άνθρωποι στον κόσμο.

Σύμφωνα με την Independent, το πιο σπάνιο διαβατήριο του κόσμου είναι εκείνο του Κυρίαρχου Στρατιωτικού Τάγματος της Μάλτας (Sovereign Military Order of Malta), το οποίο αναγνωρίστηκε από τον Πάπα Paschal το 1113.

Όπως αναφέρει το Time, τα διπλωματικά αυτά διαβατήρια δίνονται μόνο σε μέλη του του Κυρίαρχου Συμβουλίου, στους αρχηγούς και τα μέλη της διπλωματικής αποστολής τους και σε, ελάχιστες περιπτώσεις, σε ανώτερους που είναι υπεύθυνοι ειδικών αποστολών του τάγματος της Μάλτας.

Το διαβατήριο έχει ισχύ 4 ετών.

Το Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα της Μάλτας έχει ισχύ σε 120 χώρες και βοηθά ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσα από το ιατρικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο.

ΠΗΓΗ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ: Το έχουν μόνο 500 άνθρωποι στον κόσμο (ΦΩΤΟ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ: Το έχουν μόνο 500 άνθρωποι στον κόσμο (ΦΩΤΟ) Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5
Από το Blogger.