ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕ! Έκοψε το πέος του συζύγου της, το έβαλε στην τσάντα και πήγε…

Ο καβγάς ενός ζευγαριού στην Ινδία για εξωσυζυγικές σχέσεις είχε απίστευτη εξέλιξη.

Η 30χρονη σύζυγος και μητέρα 4 παιδιών κατηγορείται ότι έκοψε το πέος του συζύγου της έπειτα από την έντονη λογομαχία και ενώ εκείνος είχε πέσει για ύπνο.

Το ζευγάρι μετρά 14 χρόνια γάμου, ζούσε όμως χωριστά για σχεδόν έναν χρόνο. Αυτόν τον μήνα επανενώθηκε ύστερα από αίτημα του μεγαλύτερου γιου, ηλικίας 13 ετών.

Οι καβγάδες όμως συνεχίστηκαν, με αντικείμενο τις αλληλοκατηγορίες για εξωσυζυγικές σχέσεις. Το βράδυ της Πέμπτης όμως ο καβγάς έφτασε σε άλλο επίπεδο, όπως γράφουν οι Indian Times. «Μάλωναν μέχρι τα ξημερώματα και εκείνος πήγε τελικά για ύπνο. Γύρω στις 03:00 η γυναίκα πήρε ένα κοφτερό μαχαίρι από την κουζίνα και έκοψε το πέος του άντρα της. Στη συνέχεια, έφυγε από το σπίτι με το κομμένο πέος».

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γείτονες που τον άκουσαν να ουρλιάζει από τον πόνο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και, σύμφωνα με τους γιατρούς, «βρίσκεται εκτός κινδύνου». Η σύζυγος συνελήφθη στον δρόμο για το σπίτι των γονιών της και οι αστυνομικοί πήραν από την τσάντα της το κομμένο πέος.
ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕ! Έκοψε το πέος του συζύγου της, το έβαλε στην τσάντα και πήγε… ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕ! Έκοψε το πέος του συζύγου της, το έβαλε στην τσάντα και πήγε… Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.