7 Ιδέες για καλοκαιρινά ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΔΩΡΑ

Κάθε χειροποίητη κατασκευή είναι ασφαλώς πολύ πιο προσωπικό και ιδιαίτερης αξίας δώρο, άσχετα με το πόσο εύκολη μπορεί να είναι η δημιουργία της ή το μικρό, ακόμη και μηδενικό σε κάποιες περιπτώσεις, κόστος των υλικών.
Ειδικά η περίοδος του καλοκαιριού προσφέρεται περισσότερο για δώρα που θα διακοσμήσουν πολύ καλαίσθητα το σπίτι, το μπαλκόνι ή την αυλή των ανθρώπων που θα επιλέξετε να τα προσφέρετε με αντικείμενα που πραγματικά θα μυρίζουν ...Καλοκαίρι, τα δε υλικά που θα σας χρειαστούν θα τα βρείτε εύκολα, οικονομικά ή και ...δωρεάν σε μια παραλία.


1. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΚΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΒΟΤΣΑΛΑ
Πολύ εντυπωσιακά και ιδιαίτερα απλά στην κατασκευή τους, είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν σαν δώρο ειδικά αν τα συνδυάσετε με πήλινα ή μεταλικά γλαστράκια που επίσης μπορείτε να βάψετε-επεξεργαστείτε με χρώμα.


2. ΚΑΔΡΑ-ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Θα χρειαστείτε μόνο απλούς καμβάδες-τελάρα ζωγραφικής ή κομμάτια ξύλου πάνω στα οποία θα συνδυάσετε (χρησιμοποιώντας μια απλή κόλλα γενικής χρήσης ή θερμοκολλητικό πιστόλι για τα πιο βαριά στοιχεία) βότσαλα, άμμο, κοχύλια, θαλασσόξυλα κλπ. και με την προσθήκη απλών ακρυλικών χρωμάτων θα δημιουργήσετε πραγματικά μοναδικούς και πολύ ιδιαίτερους πίνακες-κάδρα που είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν.


3. ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΨΗΦΙΔΩΤΑ

Συνδυάστε ένα φυτό που θέλετε να προσφέρετε ως δώρο με μια πολύ όμορφη γλάστρα με όψη ψηφιδωτού που θα φτιάξετε πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας μερικά σπασμένα πλακάκια, κανονικές ψηφίδες ή όποιο άλλο υλικό σας διευκολύνει και σας αρέσει.

Ένας πολύ πρακτικός τρόπος για δώρα είναι να δημιουργήσετε 2-3 τέτοια γλαστράκια μικρού μεγέθους στα οποία θα τοποθετήσετε αντίστοιχα μικρά εποχιακάφυτά.

4. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΓΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ

Η αξία ενός χειροποίητου δώρου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν πρόκειται για αντικείμενα που όμοιά τους δεν μπορεί κανείς να βρει έτοιμα στην αγορά.

Οι δημιουργίες με διακοσμητικά γυαλότουβλα ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία αντικειμένων και είναι σίγουρο ότι είτε επιλέξετε την μορφή "κάδρου" με φωτογραφίες είτε αυτή του φωτιστικού,βάζου κλπ. θα εκτιμηθεί σαν ένα πραγματικά μοναδικό δώρο.


5. ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Μοναδικά κομμάτια που θα δημιουργήσετε με κάθε είδους μπουκάλια, μεγάλες γυάλες κλπ, ένα καπέλοφωτιστικού και ένα απλό ντουί με καλώδιο.

Αν το τρύπημα του γυαλιού είναι το πρόβλημά σας, παρ΄όλο που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, απλά επιλέξτε την μορφή τέτοιων φωτιστικών που τοκαλώδιο δεν περνά μέσα από το μπουκάλι.


6. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Συνδυάστε γυάλινα βάζα, γυάλες κλπ. ή καιδίσκους, με κεριά και κάθε μορφής θαλασσινά στοιχεία όπως κοχύλια, άμμο, βότσαλα κλπ. για να δημιουργήσετεεπιτραπέζιες συνθέσεις-διακοσμητικά-κηροπήγια με απόλυτα καλοκαιρινόύφος.

Υλικά όπως σκονί, λινάτσα κλπ είναι επίσης πολύ ταιριαστά σε τέτοιου είδους συνθέσεις και ...άπειροι οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε, ενώ τα απλά αυτοκόλλητα διπλής όψης που θα βρείτε σε όλα καταστήματα με είδη σπιτιού είναι ιδανικά για να συγκρατήσετε αν χρειάζεται τα κεριά ή όποιο άλλο στοιχείο στην θέση του ώστε να μην μετακινούνται μέσα στο αμπαλάζ που θα επιλέξετε για ένα τέτοιο δώρο.


7. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ

Όπως λέμε ...Καλοκαίρι.

Χρησιμοποιείστε θαλασσόξυλα ή απλά κλαδάκια και λίγο ύφασμα για να φτιάξετε2-3 καραβάκια διαφορετικού μεγέθους που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν όποιον και εάν τα προσφέρετε ως δώρο.

Η λινάτσα, δαντέλες ή και πολύχρωμαβαμβακερά υφάσματα δίνουν εξίσου καλαίσθητο αποτέλεσμα στις κατασκευές αυτού του τύπου, ανάλογα με το τι πιστεύετε ότι αρέσει περισσότερο σε όποιον επιλέξετε να τα χαρίσετε.
ΠΗΓΗ
7 Ιδέες για καλοκαιρινά ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΔΩΡΑ 7 Ιδέες για καλοκαιρινά ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΔΩΡΑ Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.