SNOWDEN: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ (VIDEO)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

O Έντουαρντ Σνόουντεν, ήταν ένας Αμερικανός τεχνικός και διαχειριστής συστημάτων στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας NSA και την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών CIA. Μέσα στον Ιούνιο του 2013, διέρρευσε στον τύπο ένα μεγάλο αριθμό απόρρητων πληροφοριών που σχετιζόταν με το πρόγραμμα μαζικής παρακολούθησης από ΗΠΑ και Βρετανία. Από τότε κυνήγηθηκε αλλά οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί…

Σύμφωνα με έγγραφα, τα οποία ο Σνόουντεν αντέγραψε από τη CIA: η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό την ύπαρξη των UFO, η διαχείριση των οποίων γίνονται από νοήμονα όντα τα οποία είναι πολύ περισσότερο ανεπτυγμένα από την ανθρωπότητα και την τεχνολογία της. Η φυλή αυτή δεν είναι εξωγήινη. Ζει στη Γη εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια.

Η CIA διαθέτει συστήματα παρακολούθησης και αποθηκεύει δεδομένα από σόναρ μεγάλου βάθους, αλλά όλα είναι διαβαθμισμένα με χαρακτηρισμό Κρατικού Μυστικού. Ούτε καν οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν μπορούν και δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα απόρρητα. Αυτή η ευφυής και ανεπτυγμένη τεχνολογικά φυλή, ζει στον μανδύα της Γης, δηλαδή, χοντρικά τουλάχιστον, 30 χλμ κάτω από την επιφάνεια της γης έως και 2.900 χλμ. μόλις λίγο πάνω από τον εξωτερικό πυρήνα της γης.

Αυτή η περιοχή, λίγο πάνω από το κέντρο της γης, έχει συνθήκες διαβίωσης περίπου σταθερές, για δισεκατομμύρια χρόνια. Μπορεί σε μας να φαίνονται ως ακραίες συνήθηκες, αλλά για την φυλή φαίνεται πως ήταν μία καθημερινότητα χωρίς προβλήματα. Ίσα-ίσα που φαίνεται πως τους βοήθησαν να αναπτυχούν και να αναπτύξουν νοημοσύνη με επιταχυνόμενο ρυθμό. Ο λόγος που κατέβηκαν στον μανδύα της γης ήταν για να υπερασπιστούν τον πολιτισμό τους από διάφορες σημαντικές καταστροφές που, κατά καιρούς, συνέβαιναν στην επιφάνεια.

Η ιδέα που επικρατεί για αυτούς είναι ότι, εμείς οι άνθρωποι είμαστε σαν μυρμήγκια μπροστά τους και ότι υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα να σταματήσουν να στρέφουν την προσοχή τους επάνω μας. Για το λόγο αυτό, ο στρατός εξετάζει το ενδεχόμενο της επιθετικότητάς τους. Ένα τρέχον σχέδιο δράσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι να πυροδοτήσουν με πυρηνικά τις βαθιές σπηλιές ή τις εισόδους προς τα καταφύγειά τους, προκειμένου να τους κλειδώσουν εκεί μέσα για να αποτρέψουν πιθανές επιθέσεις από το έγκατα της γης.

Edward Snowden:UFOs Come From Ultra-Terrestrial Civilization in Earth Mantle

SNOWDEN: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ (VIDEO) SNOWDEN: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ (VIDEO) Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.