Ποιοί είναι και ποιοί «κρύβονται» πίσω από τους Ανδρομέδιους, τους Αποστάτες και τα Ερπετοειδή;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ

Ποιοί είναι και ποιοί «κρύβονται» πίσω από τους Ανδρομέδιους, τους Αποστάτες και τα Ερπετοειδή; Τι μας επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά; Τι δεν ξέρουμε για τον Πούτιν;…
Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, ο Σπύρος Μακρής και το diadrastika.com έχουμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε τον Στρατηγό Γεώργιο Καρδαμίτση σε μία αποκλειστική συνέντευξη η οποία καλύπτει, όσο αυτό είναι δυνατόν, ένα μεγάλο «φάσμα»…

Καλημέρα σας κύριε Καρδαμίτση. Για αρχή θα θέλαμε να μας πείτε -ώστε να σας γνωρίσει το αναγνωστικό κοινό του diadrastika.com και ο κόσμος που δεν σας ξέρει- ποιος είναι ο Γεώργιος Καρδαμίτσης
Γεννήθηκα στην Αθήνα, στα Κάτω Πατήσια. Φοίτησα στο εξατάξιο Η΄ Γυμνάσιο (δεν υπήρχε λύκειο στην εποχή μου) στην περιοχή των Κάτω Πατησίων. Ήμουν από τα 12 μου χρόνια πρόσκοπος και στα 17 μου έγινα Υπαρχηγός Ομάδας. Την εποχή εκείνη ο προσκοπισμός είχε στρατιωτική πειθαρχία. Μου απενεμήθει κατόπιν διαγωνισμού το ανώτατο προσκοπικό πτυχείο του «Προσκόπου του Βασιλέως» το οποίο μου το απένειμε ιδιοχείρως ο τότε διάδοχος Κωνσταντίνος.
Στα 18 εισήλθα κατόπιν διαγωνισμού στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και απεφοίτησα το 1965 (η τάξη μου ήταν η πρώτη που εγκαινίασε την τετραετία φοιτήσεως στην σχολή). Αποφοιτήσας κατετάγην στο όπλο του Πεζικού. Φοίτησα κατά την διάρκεια της ενεργού υπηρεσίας μου σε όλα τα σχολεία του πεζικού καθώς και στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και την Σχολή Εθνικής Αμύνης. Υπηρέτησα σε μάχιμες μονάδες του Πεζικού και σε επιτελεία Μεγάλων Μονάδων σε διάφορα μέρη της χώρας μας, κατά σειρά: Κομοτηνή, Κύπρο (ΕΛΔΥΚ), Ν. Πετρίτσι Σερρών, Αθήνα, Ηράκλειο, Χίο, Τρίκαλα, Αθήνα (ΓΕΕΘΑ), Δράμα.
Από το 1987 μέχρι το 1991 υπηρέτησα στη Διεύθυνση Πληροφοριών-Ασφαλείας-Ψυχολογικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ σαν Αντισυνταγματάρχης και Συνταγματάρχης και τα τελευταία δύο χρόνια σαν Διευθυντής της. Αποστρατεύθηκα με τον βαθμό του Υποστρατήγου το 1993.
Το 1981 σαν Ταγματάρχης ο στρατός με έστειλε επί δίμηνο στο Στρατσβούργο της Γαλλίας όπου παρακολούθησα ασκήσεις πεζικού και Τεθωρακισμένων του Γαλλικού Στρατού.
Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά.
Διετέλεσα επίσης, σαν αντισυνταγματάρχης και συνταγματάρχης, καθηγητής στις παρακάτω ανώτατες στρατιωτικές σχολές, σε θέματα Πληροφοριών, Ασφαλείας και Ψυχολογικών Επιχειρήσεων.
-Ανωτάτη Σχολή Πολέμου Ναυτικού
-Ανωτάτη Σχολή Πολέμου Αεροπορίας
-Ανωτάτη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (παραγωγική σχολή)
-Σχολή Εθνικής Αμύνης (η πλέον ανωτάτη σχολή των Εν.Δυνάμεων)
-Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), (της οποίας υπήρξα και υποδιοικητής)
Από μικρός μου άρεσε να διαβάζω Ελληνική και ξένη ιστορία και μυθολογία, κάτι που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Είχα επίσης χόμπι την φωτογραφία (οχι την σημερινή ψηφιακή), όχι απλώς λήψη αλλά και επεξεργασία φιλμ και εκτύπωση. Το δε μεγαλύτερο χόμπι μου είναι η παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού από μικρό παιδί!!

Σαν ανώτατος αξιωματικός, έχετε δει προσωπικά ο ίδιος, ή έχετε ακούσει μαρτυρίες άλλων συναδέλφων ή υφισταμένων για Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα στον ελλαδικό χώρο ή αλλού;

Από πολύ μικρός ασχολούμαι με το θέμα της εξωγήινης ζωής και μάλιστα χωρίς να μου είχε πει κανείς γι’ αυτό το θέμα. Πάντα, από 8 χρονών, κοίταζα τον ουρανό και έβλεπα παράξενα φώτα.
Έχω δει πολλές φορές δισκοειδή και πουροειδή ΑΤΙΑ στον ουρανό ιδίως της βόρειας Ελλάδας (ανατ. Μακεδονία και Θράκη) καθώς και στα νησιά του ανατ. Αιγαίου, Χίο και ιδίως στην Σάμο που μένω έξι μήνες τον χρόνο. Επίσης συνάδελφοι μου και φίλοι έχουν δει τέτοια φαινόμενα. Πολλοί βέβαια δεν μιλάνε ανοιχτά φοβούμενοι τον περίγελο.
Επίσης πολλοί συνάδελφοι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, μου έχουν πει ότι έχουν δει πολλές φορές ΑΤΙΑ διαφόρων μεγεθών και μάλιστα πολύ κοντά στα αεροπλάνα τους. Τους απαγορεύει όμως η υπηρεσία να μιλούν γι’ αυτά.

Μπορεί αυτά τα ΑΤΙΑ να είναι εξωγήινης προέλευσης και κατασκευής ή υπάρχει πιθανότητα να πρόκειται για μυστικά απόρρητα οχήματα γήινης προέλευσης και κατασκευής;
Άλλα είναι εξωγήινης προέλευσης, άλλα των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων των ΗΠΑ και Ρωσίας και άλλα των «αποστατών» τα οποία βγαίνουν από υπόγειες βάσεις τους. Τα εξωγήινης προέλευσης που ως επί το πλείστον είναι Ανδρομέδια-Ολύμπια, τουλάχιστον σε μένα και σε μερικούς φίλους μου, μας δημιουργούν ένα παράξενο φαινόμενο ηρεμίας.

Σύμφωνα με κάποια αρχαία κείμενα, οι Ολύμπιοι είχαν άρματα και πετούσαν ενώ αλλού δίνεται η εντύπωση πως επρόκειτο για ενέργειες που δεν είχαν ανάγκη από υλικά μέσα μετακίνησης. Ποια είναι η γνώμη σας;

Έχω την γνώμη ότι τα άρματα-οχήματα τα χρησιμοποιούσαν οι ίδιοι για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Οσο για εμφανίσεις σε γήινους πιστεύω ότι ήταν αντίγραφα τους, καθόσον οι ίδιοι είναι μορφές μεγίστης ενέργειας και αν μας εμφανισθούν έτσι σίγουρα θα καούμε.

Έχετε ένα blog το perseasorion. Μέσα σε αυτό βρίσκει κανείς μία θεματολογία που, εκτός από την σύγχρονη πραγματικότητα, επικεντρώνεται σε θέματα της άγνωστης ή «απαγορευμένης» ιστορίας μας, από την λεγόμενη μυθολογία μας, ως σήμερα. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με θέματα παράδοξα για τον πολύ κόσμο, όπως για την εκστρατεία του Ηρακλή πέραν των συνόρων μας, για την απόκρυφη ιστορία του πλανήτη μας, για την λεγόμενη Κούφια Γη, για το ότι η Σελήνη είναι ένα τεχνητό διαστημόπλοιο. Αλλά και για Ανδρομέδιους, για ερπετοειδή και αποστάτες, για την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία και άλλα πολλά. Από πού πηγάζουν όλες αυτά;
Άλλα, από την μυθολογία μας, η οποία είναι στην ουσία η πανάρχαια ιστορία μας (ασχέτως αν κάποιοι που δεν τους συνέφερε την ονόμασαν μυθολογία) η οποία είναι γραμμένη με αλληγορικό τρόπο τις περισσότερες φορές και άλλα από την αρχαία ελληνική γραμματεία.
Επίσης από το 1997 ορισμένα άτομα ελληνικής καταγωγής σε όλο τον πλανήτη, άρχισαν να παίρνουν μηνύματα από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους, σε κομπιούτερ που δεν ήταν συνδεδεμένα στο ιντερνέτ. Ένα από τα πρώτα μηνύματα έλεγε «Είμαστε οι Ολύμπιοι, δεν είμαστε θεοί όπως μας ονομάσατε. Θεός είναι μόνον ένας που τον αποκαλούμε «Ολον Φως»».
Τα τελευταία 5 χρόνια στέλνουν σε πάρα πολλούς ανθρώπους νοητικά μηνύματα, λόγω της μεγάλης αφύπνισης που υπάρχει.
Υπάρχουν πολλά βιβλία περί αυτού, όπως του συναδέλφου μου στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη. Επίσης υπάρχουν πλέον πολλά ιστολόγια στο διαδίκτυο που αναφέρουν πολλά γι’ αυτό το θέμα.

Ποιοι είναι οι Ανδρομέδιοι και ποια είναι η σχέση τους με τους Ολύμπιους;

Οι Ανδρομέδιοι είναι οι κάτοικοι του Γαλαξία της Μεγάλης Ανδρομέδας (υπάρχουν και άλλοι δύο μικρότεροι) ο οποίος απέχει 2.300.000 έτη φωτός απ’ τη Γη και έχει πλάτος 220.000 ετών φωτός και είναι διπλάσιος από τον δικό μας «Σπειροειδή» Γαλαξία. Και οι τρεις γαλαξίες της Ανδρομέδας κάνουν τον Αστερισμό της Ανδρομέδας.
Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων: «Ο εποικισμός των αστρικών συστημάτων του γαλαξία της Ανδρομέδας, έγινε πριν από 70 εκατομμύρια (γήινα) χρόνια από άλλον αρχαιότερο γαλαξία. Πριν 50 εκατομμύρια χρόνια όταν ο πολιτισμός της έφθασε στο ύψιστο σημείο ακμής του, κατ’ εντολή του «Ολου Φωτός» (ανωτάτη αρχή δημιουργίας των πάντων, ο Θεός, το θείον), συνεστήθει από τον «Ιερό Άρχοντα του Φωτός Ζεύς-Δία», η «Κραταιά Αυτοκρατορία «Ε» της Ανδρομέδας», η οποία περιλαμβάνει 3.657 αστρικά συστήματα από τον ομώνυμο Γαλαξία της Ανδρομέδας.
Στα ανώτερα στρώματα της ζώνης του βιόφωτος του γαλαξία της Ανδρομέδας, εκκολάπτονται μόρια ανωτέρων υπερβατικών οντοτήτων μεγάλης ενέργειας, με ιδιότητες ασύλληπτες από την ανθρώπινη διάνοια. Αυτές οι οντότητες είναι η άρχουσα τάξη και ορισμένοι απ’ αυτούς είναι κυβερνήτες «Γαλαξιών και Αστρικών Συστημάτων», (οι γήινοι τους ονόμασαν «θεούς του Ολύμπου» ή «Ολύμπιους»).
Στα κατώτερα στρώματα εκκολάπτονται οι γόνοι των υλικών οντοτήτων που προορίζονται για εποικισμό των αστρικών συστημάτων (μεταξύ αυτών είναι και οι «Ελλάνιοι Έψιλον»). Οι Ανδρομέδιοι σαν οντότητες είναι πανομοιότυποι με τους κατοίκους της Γης, με ανάστημα 2,00 έως 2,20 μέτρα. Μπορούν να ενσαρκώνονται εύκολα χωρίς προβλήματα, να υλοποιούνται και να αποϋλοποιούνται κατά βούληση. Αναπαράγονται βιολογικά, σε κατάσταση συμπυκνώσεως, όπως οι γήϊνοι, ενώ σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών αναπαράγονται με πνευματική διάθλαση και σε πεδία πυκνώσεων μπορούν να επιταχύνουν τεχνολογικά τον χρόνο κυήσεως.
Συνεννοούνται τηλεπαθητικά και γνωρίζονται μεταξύ τους. Ενεργούν σαν ένας άνθρωπος όταν απαιτείται και δρουν ελεύθερα σαν χωριστές μονάδες όταν το επιθυμούν.
Χρησιμοποιούν τις φωνητικές τους χορδές μόνον όταν υπάρχει λόγος να μιλήσουν, ειδάλλως προβάλλουν τις σκέψεις τους και τις διαβάζουν οι άλλοι. Χρησιμοποιούν τη γραφή (ελληνική) μόνο για την διαφύλαξη απορρήτων πληροφοριών και για την καταχώρηση γεγονότων στα αρχεία της ιστορίας του κόσμου.
Μπορούν με την βοήθεια της ολογραφίας και με δέσμες «ταχυονίων και νιονίων» να αποστέλλουν ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του γαλαξία και του σύμπαντος, τα ενεργειακά αντίγραφα της μορφής τους ή των σκαφών τους, για συλλογή πληροφοριών και εκτέλεση αποστολών. Μπορούν επίσης με τον έλεγχο του νου και τα ολογραφικά αντίγραφα τους, να ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλαπλά θέματα. Είναι οι διανοούμενοι, οι σοφοί του σύμπαντος.
Ζουν, ανάλογα με την φυλή που ανήκουν, 1000-3000 χρόνια. Οι ανώτεροι ηγέτες, οι πνευματικές οντότητες και οι δάσκαλοι ζουν μέχρι 10.000 χρόνια. Οι υπερβατικές οντότητες (Ολύμπιοι κατά τους γήινους) είναι αθάνατες.

Το «αντίπαλον δέος» των Ανδρομέδιων είναι οι «Αποστάτες» και τα «Ερπετοειδή». Όμως, πείτε μου, υπάρχουν καλά και κακά Ερπετοειδή; Υπάρχουν καλοί και κακοί Ανδρομέδιοι; Μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε;

Μόνο όσοι έχουν πλέον πείρα σ’ αυτό το θέμα μπορούν να τους ξεχωρίσουν (τα ερπετοειδή). Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Επίσης υπάρχουν στο δίκτυο ιστολόγια της λεγόμενης «Λευκής Αδελφότητας» των αποστατών, Ιησουητών, illuminati, κλπ, τα οποία παρουσιάζονται ότι είναι των Ολυμπίων και παραπλανούν, όπως πχ η «Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός». Για να γίνονται πιστευτοί λένε 80% αλήθειες και το υπόλοιπο ότι θέλουν να περάσουν. Τα περισσότερα από αυτά δεν αναφέρουν σχεδόν ποτέ τους Ολύμπιους.
Οσο για τους κακούς Ανδρομέδιους, ναι υπάρχει ένα μικρό κομμάτι ενός εκ των τριών γαλαξιών της Ανδρομέδας που είναι αποστάτες.

Τι είναι η «Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός;» Υπάρχουν πολλές ομοσπονδίες;
Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι διεθνής εβραιομασωνική παγκόσμια απάτη από το 1970 και ανήκει στην Λευκή Αδελφότητα. Προετοιμάζουν την υποδούλωση των ανθρώπων με δήθεν εισβολή κακών εξωγήινων μέσω του σχεδίου «Blue Beam» (Μπλέ Ακτίνα). Στα άρθρα τους αναμασούν σχεδόν τα ίδια μηνύματα τους, μιλώντας για αγάπη, φως, αγγέλους, αναληφθέντες διδασκάλους και άλλα παρόμοια. Πολλές φορές χρησιμοποιούν Ινδουιστές δήθεν διδασκάλους. Ονομάζουν την έλευση των Ολυμπίων «Γεγονός». Ουδέποτε αναφέρονται στην Ελλάδα και στους Ολύμπιους. Αναφέρουν κατά 80% σωστές πληροφορίες για τις «φωτεινές δυνάμεις» όπως τις αποκαλούν και κατά 20% ψεύδη για δικά τους συμφέροντα. Δυστυχώς έχει παραπλανηθεί πολύς κόσμος.
Η σωστή ονομασία είναι «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Έψιλον της Ανδρομέδας»

Ο Κέκροπας, ο Εριχθόνιος και πολλοί άλλοι ήταν μισοί άνθρωποι και μισά ερπετά (δράκοντες, φίδια κλπ). Όμως, ο πρώτος διετέλεσε βασιλιάς των Αθηναίων και αποδίδονταν σε αυτόν πολλές τιμές, σε αντίθεση με άλλα ερπετοειδή, όπως π.χ. ο Τυφώνας που τον πολέμησε ο Δίας. Πως, κατά την γνώμη σας μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους μεν από τους δε;
Απάντηση: Πιστεύω ότι αυτά τα όντα είχαν προέλθει από τα πειράματα του Προμηθέα, όταν ο Κρόνος τον είχε υποχρεώσει να φτιάχνει τέρατα. Κάποια από αυτά ήταν της καλής πλευράς.

Τι λόγους και τι ανάγκη, υποθέτετε, είχε ο Κρόνος, ο πατέρας του Δία, να κάνει γενετικά πειράματα και μάλιστα να φτιάξει τέρατα;
Ο τιτάνας Κρόνος ήταν ο μικρότερος γιός του θεού Ουρανού και της θεάς Γαίας αλλά ο πιο πονηρός και φιλόδοξος. Ανέτρεψε τον πατέρα του Ουρανό που ήταν επικεφαλής στην 2η και 3η αποστολή στην Γη, παρεξέκλινε από τις εντολές της συνομοσπονδίας των 13 Γαλαξιών, αυτόχρήσθηκε θεός και συμμάχησε με εχθρικούς αστερισμούς που αποτελούντο από νοήμονα ερπετοειδή τα οποία είχαν αποστατήσει από τον Θεό, το «Ολον Φως». Υποχρέωσε δε το μέγα γενετιστή τιτάνα Προμηθέα να κατασκευάζει τέρατα, για να δημιουργήσει δικά του όντα.

Μέσα σε πολλά αρχαία κείμενα βλέπουμε ότι οι Αρχαίοι Έλληνες του μακρινού παρελθόντος πιθανόν να διάθεταν απίστευτη τεχνολογία, ότι είχαν ιπτάμενα άρματα, τα οποία θα μπορούσαν να αντιστοιχούν στα σύγχρονα αεροπλάνα ή διαστημόπλοια. Ποια είναι η γνώμη σας;
Σίγουρα είχαν υπερτεχνολογίες οι οποίες μάλλον χάθηκαν λόγω της καταβυθίσεως της Ατλαντίδος και της Αιγηίδος. Στα Ινδικά έπη αναφέρονται υπερτεχνολογίες που υπήρχαν την αρχαιοτάτη εποχή, καθόσον δεν καταστράφηκαν τα κείμενα.

Λέγεται ότι στον Τσούτσουρα της Κρήτης έχει βρεθεί αρχαία υπερτεχνολογία που ξεπερνάει κατά πολύ την σύγχρονη, με ρομποτοειδείς κατασκευές κλπ, ή ότι στον Ταΰγετο με την πυραμιδοειδή κορυφή του, υπάρχει κάπου κρυμμένο ένα αρχαίο διαστημόπλοιο. Παρόμοια και σε άλλα μέρη, όπως για παράδειγμα στον Όλυμπο. Έχετε κάποια πληροφορία που μπορείτε να καταθέσετε για αυτά, ή ποια είναι η γνώμη σας;
Σίγουρα υπάρχουν σε αυτά τα μέρη κρυμμένες αρχαίες υπερτεχνολογίες. Γνωρίζουμε ότι όταν το 1960 ανεκαλύφθει τυχαία από βοσκό η κρυμμένη υπερτεχνολογία στον Τσούτσουρο της Κρήτης, ήρθαν αμερικανοί και πήραν υπερτεχνολογίες εν γνώση της Ελληνικής Κυβερνήσης. Σε αντίκρυσμα οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την κατασκευή των Πανεπιστημίων Ηρακλείου και Πατρών. Οι στοές στον Τσούτσουρο έχουν κλειστεί με μπετόν. Μπορείτε να διαβάσετε πολλά ενδιαφέροντα γι’αυτά στο άρθρο μου «Η Καταστροφή του Διαστημικού Λεωφορείου Κολούμπια και ο Τσούτσουρος»

Ποια είναι η γνώμη σας για τους Ολύμπιους Θεούς; Υπάρχουν; Θα εμφανιστούν;
Βεβαίως και υπάρχουν. Οι λεγόμενοι «θεοί» είναι όντα υπερβατικά, αθάνατα, με πολύ μεγάλη ενέργεια. Θεούς τους ονόμασαν οι άνθρωποι της εποχής εκείνης, λόγω που τους έβλεπαν να τρέχουν με τα οχήματα τους. Η λέξις «θεός» προέρχεται από το ρήμα «θεώ» που σημαίνει «τρέχω γρήγορα». Απ’ ότι λένε θα εμφανισθούν όταν θα έρθει η ώρα. Πιστεύω όμως ότι οι απλοί Αδρομέδιοι θα εμφανισθούν με την κανονική τους μορφή. Οι λεγόμενοι θεοί όμως πιθανόν να είναι αντίγραφα τους καθόσον αν εμφανισθούν με την μορφή της ενέργειας που έχουν, οι άνθρωποι δεν θα αντέξουν την ενέργεια αυτή και θα έχουν προβλήματα. Ήδη υπάρχουν στον πλανήτη μας εκατομμύρια ανδρομέδια στρατεύματα, αλλά επειδή είναι όντα 5ης διαστάσεως δεν τους βλέπουμε. Μόνο αν θελήσουν εκείνοι μπορούμε να τους δούμε.

Από πού προέρχεται αυτή η πεποίθηση; Υπάρχουν πληροφορίες, μηνύματα, κάποιο είδος επικοινωνίας; Πώς προκύπτουν όλα αυτά;
Απάντηση: Σχεδόν καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα. Εκείνοι λένε αν μπορούμε να τα κοινοποιήσουμε ή όχι.

Σε ποια γλώσσα έρχονται αυτά τα μηνύματα; Τα στέλνουν οι Ολύμπιοι ή οι Ανδρομέδιοι;
Οι Ολύμπιοι τα στέλνουν και η γλώσσα τους είναι πάντα Ελληνική.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα αγρογλυφικά; Πολλοί τα θεωρούν ανθρώπινα «καλλιτεχνήματα» και άλλοι θεωρούν ότι είναι μηνύματα εξωγήινων που μερικά έχουν αποκωδικοποιηθεί. Ποια είναι η γνώμη σας;
Κανείς δεν μπορεί επί του παρόντος να απαντήσει με βεβαιότητα. Τελευταία βγήκαν δημοσιεύματα ότι υπήρχαν από πολύ παλαιά και μάλιστα δημοσιεύτηκε φωτογραφία, αν είναι αληθινή βέβαια, αγρογλυφικού του 19ου αιώνα. Βέβαια δεν είναι δυνατόν ανθρώπινη δραστηριότητα να τα δημιουργήσει μέσα σε λίγες νυχτερινές ώρες με τόσες λεπτομέρειες, εκτός αν υπάρχει άγνωστη-απόρρητη τεχνολογία που μπορεί να τα δημιουργήσει. Συνήθως τα δημιουργούν σε χώρες και τοποθεσίες που υπάρχει πολύ υγρασία.
Σύμφωνα με μηνύματα που έχουμε πάρει δημιουργούνται και από τις δύο πλευρές (Ολύμπιοι και αποστάτες) και μάλιστα μόλις δημιουργηθεί το αγρογλυφικό πολλές φορές οι αποστάτες δημιουργούν άλλο δικό τους ώστε να μπερδευτούν οι άνθρωποι. Το ένστικτο όμως του καθενός μας μπορεί να βρει την αλήθεια.

Πολλοί θεωρούν τους Ολύμπιους Θεούς ως φαντασιοπληξίες, ειδωλολατρικές φαντασιοπληξίες και άλλοι τους συνδέουν με πολλούς τρόπους με τον χριστιανικό Θεό, ως αγγέλους του. Άλλοι πάλι εμμένουν σε αυτό που ονομάζουμε «12θεο». Ποια είναι η άποψή σας;
Οι Ολύμπιοι από το πρώτο μήνυμα που έστειλαν ξεκαθάρισαν το θέμα αυτό. «Δεν είμαστε θεοί,ε σείς μας ονομάσατε έτσι. Θεός είναι μόνο ένας το «Ολον Φως». Δεν πρέπει να μας λατρεύετε, μόνον αν θέλετε να μας τιμάτε» και συνέχισαν:

«Από την κεντρική ακτίνα του Όλου Φωτός προέρχεται «Ο Ιερός Άρχοντας του Φωτός Ζευς», ενώ από τον πυρήνα του Όλου Φωτός ο Απόλλων, ο οποίος, όταν ήρθε η ώρα, ενσαρκώθηκε ως Απολλώνιος και μετέβη στην Παλαιστίνη όπου υπήρχε η εστία του κακού, οι Ιουδαίοι. Εσείς τον ονομάσατε Ιησού Χριστό. Γεννήθηκε στην Ιωνία από την ελληνίδα Μαρία»», (ελληνικότατο όνομα από το ρήμα Μαίρω=Λάμπω).
Οι αρχαίοι πρόγονοι μας μη γνωρίζοντας, καθόσον η πολύ αρχαία γνώση λόγω των σοβαρών γεγονότων που είχαν συμβεί, είχε ξεχασθεί, τους αποκάλεσαν «Θεούς» και τους λάτρευαν. Αρκετοί αρχαίοι φιλόσοφοι είχαν μιλήσει περί του ενός Θεού.
Δυστυχώς οι πρώτοι επίσκοποι του χριστιανισμού ήταν εβραίοι οι οποίοι παραποίησαν τα πάντα, ιδίως τα ευαγγέλια κατά 40-50% και βάφτισαν τον Χριστό Εβραίο. Εδώ θέλω να τονίσω ότι την θρησκεία «χριστιανισμός» δεν την δημιούργησε ο Χριστός, αλλά ο απόστολος Παύλος που ουδέποτε είχε συναντηθεί με τον Χριστό και ήταν φίλος των φαρισαίων.
Μέρος μηνύματος:
«Ενσαρκωμένος Ολύμπιος ήταν ο Απολλώνιος που εσείς ονομάσατε Ιησού. Ούτος ήταν πυρήν του Όλου Φωτός που άλλοτε διαχωρίζεται από το Όλον Φως και άλλοτε ενώνεται. Είναι φαιδρότατον ψεύδος να ανακοινώνουν ότι ο Απολλώνιος-Ιησούς ήτο υιός του Γιαχβέ. Δεν υπήρξε ουδεμία σχέση μεταξύ τους. Αυτό υπήρξε έργο των Ιουδαίων. Ο Γιαχβέ, όπως τον αποκαλείτε, ήτο ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των χιλιετηρίδων. Αιμοδιψής και αδίστακτος λαοπλάνος.
»Ο Απολλώνιος-Ιησούς είναι το αρχικόν, αιώνιον «Ε». Γεννήθηκε τέσσερα έτη πριν αρχίσετε εσείς να αριθμείτε από της γεννήσεως του. Σταυρώθηκε την 17ην του μηνός Μαρτίου, με δική σας ονομασία, όταν έγινε 33ων ετών. Η Σταύρωση του συμβολίζει την κυριαρχία των αποστατών επί του ανθρωπίνου γένους και του κακού επί του καλού και τα δεινά που υποβάλουν την ανθρωπότητα καθημερινά.
»Η ανάσταση του συμβολίζει την απελευθέρωση των γόνων «Ε» από τους αποστάτες, την ανάσταση του ανθρώπινου γένους και τη στιγμή όπου το Ελλάνιον Φως θα φωτίσει την Γαία.
»Το Όλον Φως είναι ένα, οι μορφές του διάφορες, η ενέργεια του αστείρευτη. Η αγάπη είναι η αρχή και το τέλος του κύκλου του».
Με όλα αυτά που ανέφερα περί Ιησού, δεν θέλω να πείσω κανέναν αν ο Χριστός υπήρξε ή όχι, αν ήταν Έλληνας ή ελληνίζων ή άλλης εθνικότητας. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Όσον αφορά τους Αρχαγγέλους και τους Άγγέλους, είναι τα στρατεύματα (ας τα ονομάσω έτσι) και οι αγγελιοφόροι του Όλου Φωτός. Επίσης άγγελοι ονομάζονται πολλές φορές και οι παρατηρητές των Ολυμπίων που έχουν αφήσει στην Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η επίσημη ονομασία τους είναι «Οι 30.000 Αθάνατοι του Διός» και είναι αθάνατα όντα.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου «Περί Χριστού και Χριστιανισμού».
Κλείνοντας την ερώτηση αυτή θέλω να αναφέρω ότι πολλά κείμενα της Ορθοδοξίας συνάδουν με την αρχαία Ελληνική γραμματεία. Το έχω ακούσει από πανεπιστημιακούς καθηγητές και μάλιστα από ένα «βαρύ» δωδεκαθεϊστή.
Πάρα πολλά από τα πρωτότυπα αρχαία κείμενα υπάρχουν σε Μονές του Αγίου Όρους και μάλιστα υπάρχουν εργαστήρια χειρόγραφης αντιγραφής τους από μοναχούς, ώστε να σωθούν αν καταστραφεί το αρχικό που είναι σε παπύρους.
Και μια που μίλησα για το Άγιο Όρος, είναι ο δεύτερος τόπος δύναμης (αστρική πύλη) στην Ελλάδα, μετά τους Δελφούς και στην αρχαιότητα ονομαζόταν «Το Περιβόλι της Αρτέμιδος». Στην δε κορυφή του υπήρχε άγαλμα του Διός 10μ περίπου αν θυμάμαι καλά.

Λέγεται, γενικότερα, ότι το 2017 (άλλοι υποστηρίζουν άλλες χρονιές) θα είναι η χρονιά είτε της επέμβασης των Ολύμπιων είτε η χρονιά που θα στηθεί μία ψευτοεισβολή μέσω ειδικής τεχνολογίας, όπως το «Blue Beam Project» ή αλλιώς «Σχέδιο Γαλάζια Ακτίνα». Ποια είναι η γνώμη σας;
Το 2017 λήγει ό χρόνος του, ας το πούμε, συμβολαίου, των 13500 ετών που θα έμεναν οι αποστάτες στην Γη. Γράφω γι’αυτο στο άρθρο μου «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας».
Γνωρίζουμε ότι οι γήινοι αποστάτες (Ιησουήτες, Illuminati, κλπ) έχουν σχεδιάσει το Blue Beam κλπ, για να παραπλανήσουν τον κόσμο.Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα το αφήσουν οι Ολύμπιοι να γίνει. Αν το αφήσουν κάποιο λόγο θα έχουν.

Τι είναι αυτή η «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας»; Μας το αναλύετε λίγο γιατί σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζουν.
Η «Κραταιά Αυτοκρατορία των «Ε» της Ανδρομέδας» (οι τρεις γαλαξιες του αστερισμού της Ανδρομέδας) και η «Ανώτερη Τάξη Συμμάχων» (ΑΤΣ), αποτελούν την «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας».
Η Ανώτερη Τάξη Συμμάχων αποτελείται από Γαλαξίες που υπάρχουν αποικίες των Ανδρομέδιων και συμμαχικές προς αυτούς φυλές. Αυτοκράτωρ της Συνομοσπονδίας είναι ο «Ιερός Άρχων του Φωτός Ζεύς» αθάνατο, άφθαρτο, τμήμα του «Όλου Φωτός».
Αποτελείται από Γαλαξίες και Αστρικά Συστήματα: Μεγάλης Ανδρομέδας (ή Μ-31, ή Ανδρ. Ι) Μικρής Ανδρομέδα (ή Μ-32 ή Ανδρ. II), Μικρής Ανδρομέδα (ή Μ-110, ή ΝGC-205, ή Ανδρ.
III), Σπειροειδής (ο δικός μας), Παρθένου, Μεγάλης Άρκτου, Κόμης της Βερενίκης, Κασσιόπειας, Κεντάυρου, Πλειάδων, Καμίνου, Πηγάσου, Τοξότη.
(ορισμένοι γαλαξίες έχουν ονόματα του αστερισμού τους).
Κυβερνήτες αυτών των γαλαξιών και αστρικών συστημάτων είναι οι γνωστές μας υπερβατικές οντότητες, το γνωστό μας «δωδεκάθεο» ή Ολύμπιοι και αποτελούν το «Υπατο Συμβούλιο της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας».

Ποια είναι η γνώμη σας ή τι ξέρετε για την λεγόμενη «Δορυφορική Κυβέρνηση» και την «Σκιώδη Κυβέρνηση».

Η δορυφορική κυβέρνηση βρίσκεται σε σκάφος πέριξ της γης από το 1970. Στην αρχή αποτελείτο από αμερικανούς, ρώσους και κινέζους (150 από κάθε κράτος, δηλ. 450) και 150 Ανδρομέδιους. Μετά όμως την κατάρριψη των «Διδύμων Πύργων» το 2001, έγινε διαχωρισμός και έτσι έχουμε τώρα δύο δορυφορικές κυβερνήσεις. Η μία με αμερικανούς και Ανδρομέδιους και η άλλη από Ρώσους, Κινέζους και Ανδρομέδιους. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν και Ινδοί, Βραζιλιάνοι και Νοτιοαφρικανοί, δηλαδή άτομα από την συμμαχία των BRICS. Και εδώ η ίδια αναλογία, 450 γήινοι και 150 Ανδρομέδιοι.
Η «Σκιώδης Κυβέρνηση» αποτελείται από αμερικανούς της μυστικής ομάδας της CIA, Majestc-12 (mj-12), η οποία κυβερνάει στην ουσία τις ΗΠΑ. Λέγεται ότι ο επικεφαλής της είναι ελληνικής καταγωγής.

Τι, κατά την άποψή σας, συμβαίνει στον πλανήτη μας σήμερα με τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο; Οδηγούνται κάπου από κάποιους, υπάρχει κάποιο κρυφό σχέδιο;
Η μεν Ρωσία και οι σύμμαχοι της καθοδηγούνται από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους, οι οποίοι μάλιστα τους έχουν δώσει «εξωτικές» υπερτεχνολογίες, ιδίως μετά την κατάρρευση των Διδύμων Πύργων.
Οι ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ κυβερνώνται από εξωγήινους και γήινους αποστάτες, τους Ιησουήτες (Illuminati, Cabal και άλλες παρόμοιες οργανώσεις).

Συζητείται σε διάφορους συνωμοσιολογικούς κύκλους ότι οδηγούμαστε σε μία πανθρησκεία και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Τι λέτε για αυτό;
Οι αποστάτες, γήινοι και εξωγήινοι, έχουν αποφασίσει να υποδουλώσουν όλους τους ανθρώπους του πλανήτη σε μιά παγκόσμια κυβέρνηση και σε μία πανθρησκεία. Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) την αποκαλούν. Σκοπεύουν, επίσης, να εξολοθρεύσουν 5 δις των ανθρώπων (πριν λίγες ημέρες κάποιος εκπρόσωπός τους το ανέφερε δημόσια), μέσω παγκοσμίου πολέμου, ώστε τα εναπομείναντα 2 δις περίπου να καταστούν άβουλα όντα και δούλοι εξυπηρετώντας αρχηγούς τους της ΝΤΠ.
Πιστεύω ότι δεν θα το πετύχουν, «έχουν γνώση οι φύλακες»!!!

Πιστεύετε, όπως πολλοί ισχυρίζονται, ότι θα υπάρξει μία παγκόσμια οικονομική κατάρρευση; Κι αν ναι, που θα μπορούσε να οδηγήσει αυτή και ποιες θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες για την Ελλάδα;
Δεν είμαι οικονομολόγος για να ξέρω τι θα συμβεί. Αν γίνει πάντως θα υπάρξουν, ίσως, ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Θεωρείτε, όπως πολλοί υποστηρίζουν, ότι οδηγούμαστε σε έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
Πιθανώς. Οι τελευταίες εξελίξεις σε Συρία, Ουκρανία, κλπ, αυτό δείχνει. Δεν ξέρω αν θα το πετύχουν. Σύμφωνα με μήνυμα στον πλανήτη υπάρχουν 2 δις έμψυχα ανθρώπινα όντα και 5 δις άψυχα.

Στην περίπτωση που οδηγούμαστε… πιστεύετε ότι θα υπάρξει μία παρέμβαση των Ολύμπιων, ίσως, πολύ νωρίτερα από τα ενδεχομένως αρχικά τους σχέδια; Κι αν ναι, με ποιο τρόπο;
Τον Απρίλιο του 2017, όπως μας έχουν πει, λήγει το συμβόλαιο των 13500 ετών με τους αποστάτες. Οι Ανδρομέδιοι τηρούν επακριβώς τους όρους του συμβολαίου, καθόσον τηρούν επακριβώς τους συμπαντικούς νόμους. Έχουν κάνει όμως ορισμένες μικροεπεμβάσεις σε σοβαρά θέματα. Ο καιρός είναι πλέον πολύ κοντά.
Όπως μας έχουν πει το 2018 θα γίνει η τελική μάχη, «η μάχη των μαχών». Ήδη πλησιάζει στο ηλιακό μας σύστημα τεράστιος αποστατικός αστροστόλος και γι’αυτό βλέπουμε, ιδίως στον Ήλιο, να έρχονται και τεράστιες Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις. Υπενθυμίζω ότι ο Ηλιος έχει διαμορφωθεί εσωτερικά από τους Ανδρομέδιους, εδώ και χρόνια και έχει κατασκευασθεί τεράστιο κοσμοδρόμιο διαμέτρου 500.000 χλμ! Επίσης έχουμε δει από τα ηλιακά παρατηρητήρια SOHO, ότι πολλά σκάφη ανεφοδιάζονται σε καύσιμα, μάλλον πλάσμα, από την επιφάνεια του Ήλιου.

Τι εννοείτε το 2018 θα γίνει η τελική μάχη, «η μάχη των μαχών»; Πού θα γίνει στην Γη ή στο διάστημα; Μήπως αυτός θα είναι ο Γ΄ΠΠ ή ο λεγόμενος Αρμαγεδδών;
Στο ηλιακό μας σύστημα και έξω απ’ αυτό θα γίνει. Καμία σχέση με τον Γ΄ΠΠ.
Ποια είναι η γνώμη σας για τους Μπαράκ Ομπάμα, Άγγελα Μέρκελ, Χίλαρι Κλίντον, Ντόναλντ Τράμπ, Βλαντιμίρ Πούτιν;
Πλην του Πούτιν, όλοι οι υπόλοιποι είναι αποστάτες ερπετοειδείς. Ο Πούτιν είναι ο γήινος εκπρόσωπος των φωτεινών δυνάμεων στον πλανήτη μας!

Ποια είναι η γνώμη σας για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;
Είναι άπαντες «απλώς ελληνόφωνες». Εδώ θέλω να υπενθυμίσω ότι ο πληθυσμός της χώρας μας αποτελείται από 3 εκατομμύρια Έλληνες με ελληνικό DNA και οι υπόλοιποι απλώς ελληνόφωνες από φύλλα που είχαν μεταναστεύσει από τους αρχαίους ιδίως χρόνους στην χώρα μας (πχ οι Γεφυραίοι, και άλλοι).

Αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα κόμματα, μικρά και μεγάλα;
Σε άλλα είναι μικτοί.

-Με βάση τα σημερινά δεδομένα ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον της χώρας μας, σε όλα τα επίπεδα;
Η Ελλάς πολύ γρήγορα θα ελευθερωθεί από τα σημερινά δεινά της, θα εισέλθει στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας και θα γίνει το λαμπρό παράδειγμα σε όλους τους λαούς του πλανήτη μας.

Με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό;
Αυτό υπόκειται στο χέρι των Ελλήνων. Ας διαβάσουν οι Έλληνες το άρθρο 120 του Συντάγματος μας και ιδίως την παράγραφο 4.

Σαν Έλληνας αλλά και σαν άνθρωπος, ποια είναι ή γνώμη σας, ή τι συμβαίνει με την μεγάλη εισροή προσφύγων, κυρίως, στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Είναι κάτι φυσιολογικό ή κρύβεται κάποιο προδιαγεγραμμένο σχέδιο;
Είναι προδιαγεγραμμένο σχέδιο των αποστατών με την δημιουργία της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», που θέλουν το ανακάτεμα των λαών και την ρομποτοποίηση τους.

Πλησιάζουμε στο τέλος της συνέντευξης. Αν και υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που θα θέλαμε να καλύψουμε επιπλέον, για να μην γινόμαστε κουραστικοί, επιφυλασσόμαστε για μία επόμενη αργότερα, αν συμφωνείτε και εσείς, εφόσον «απαιτηθεί» από τους αναγνώστες μας στο diadrastika.com.
Πολύ ευχαρίστως

Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να θίξετε, να προσθέσετε ή να εστιάσετε την προσοχή όλων μας, σε κάτι που μας διέφυγε.
Θέλω επίσης να αναφέρω ότι καθημερινά αφυπνίζονται, σ’ αυτά τα θέματα, πάρα πολλοί άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, ιδίως αυτοί που έχουν ελληνικό DNA χωρίς να το ξέρουν. Πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και οι περισσότεροι δεν μιλούν φοβούμενοι μην τους περιγελάσουν. Υπολογίζονται ότι σε όλο τον πλανήτη ότι υπάρχουν 120-140 εκατομμύρια.
Τελειώνοντας θέλω να αναφέρω ότι πολλοί αναγνώστες που δεν γνωρίζουν θα παραξενευτούν για όσα ανέφερα. Άλλοι πάλι θα με περιγελάσουν. Δεν με ενδιαφέρει.

Τι έχετε να πείτε στους Έλληνες.
Ότι η Ελλάδα είναι Φως και το Φως πάντα νικάει το σκοτάδι !!!
Και μην ξεχνάμε επίσης, ότι:
«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά», όπως λέει και το γνωστό εμβατήριο!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ, κύριε Καρδαμίτση για όλα αυτά που μας είπατε και επιφυλασσόμεθα για το μέλλον.

Συνέντευξη-Επιμέλεια Σπύρος Μακρής
Ποιοί είναι και ποιοί «κρύβονται» πίσω από τους Ανδρομέδιους, τους Αποστάτες και τα Ερπετοειδή; Ποιοί είναι και ποιοί «κρύβονται» πίσω από τους Ανδρομέδιους, τους Αποστάτες και τα Ερπετοειδή; Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.