ΠΩΣ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ!!!

Είχατε ποτέ το αίσθημα ενώ μένατε σε ξενοδοχείο ή κάπου αλλού ότι δεν είστε εντελώς ασφαλείς; Μερικές φορές μπορεί να είναι μια πόρτα που δεν κλείνει καλά, είτε θόρυβοι από το κτίριο ή το δρόμο που σας ανησυχούν και φοβάστε για την ασφάλειά σας.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να μπει κάποιος κλέφτης την ώρα που εσείς κοιμάστε. Την επόμενη φορά που θέλετε να κοιμηθείτε, λάβετε υπόψη αυτό το απλό και εύκολο κόλπο προειδοποίησης.

Το κόλπο περιλαμβάνει να τοποθετήσετε ένα ποτήρι μέσα από το πόμολο και ένα δεύτερο στη κορυφή του πρώτου. Χρησιμοποιήστε όποιο μέγεθος ποτηριού ταιριάζει για το συγκεκριμένο πόμολο.

Τώρα, αν κάποιος προσπαθεί να ανοίξει το πόμολο από την άλλη πλευρά, και τα δυο ποτήρια θα πέσουν στο πάτωμα. Ο θόρυβος όχι μόνο θα σας ξυπνήσει, αλλά και θα τρομάξει τους εισβολείς.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλαπλά από αυτόν τον απλό μηχανισμό: τα ποτήρια είναι παντού διαθέσιμα, είτε μένετε σε ξενοδοχείο ή αλλού. Είναι εύκολο να το προετοιμάσετε και είναι αποτελεσματικό.
ΠΗΓΗ
ΠΩΣ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ!!! ΠΩΣ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ!!! Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.