10 πρώιμα σημάδια του ογκου στον εγκέφαλο, που κανένας ενήλικας δεν πρέπει να αγνοήσει!!!

Ακόμη και ένας μικρός πονοκέφαλος μπορεί να μας προκαλέσει ανησυχία και να μας κάνει να αναζητήσουμε την συμβουλή του γιατρού ή κάποιο φάρμακο. Γιατί, όμως, κάποιες φορές αγνοούμε κάποια πράγματα και άλλες δεν τα παίρνουμε στα σοβαρά;

Υπάρχουν κάποια σημάδια με τα οποία το σώμα μας δείχνει ότι δεν είμαστε καλά. Ακόμα και η τριχόπτωση μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο – φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί αν αγνοήσουμε κάποιες παθήσεις.

Ο όρκος στον εγκέφαλο είναι μια ασθένεια που ξεκινά με συμπτώματα που θεωρούμε ασήμαντα. Πρόκειται για έναν όγκο από ανώμαλα κύτταρα κοντά στον ή ακριβώς στον εγκέφαλο.

Υπάρχουν πολλοί τύποι όγκων, αναλόγως με το πού βρίσκονται και η ανάπτυξη τους μπορεί να ποικίλει. Διαβάστε παρακάτω μερικά προειδοποιητικά σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε:

Καθημερινοί, επίμονοι πονοκέφαλοι που δεν φεύγουν.


Απώλεια ακοής και ικανότητας να κατανοήσουμε τη γλώσσα λόγω βλάβης του κροταφικού λοβού.


Απώλεια όρασης – ένα σύμπτωμα που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι μπορεί να σχετίζεται με όγκο στον εγκέφαλο.

Ακατάληπτος λόγος.

Αδυναμία στα άκρα και λήθαργος.


Ναυτία και εμετοί.


Κρίσεις επιληψίας.


Άσχημη διάθεση και ριψοκίνδυνη συμπεριφορά.


Αν ο όγκος επηρεάζει τον ενδοκρινή αδένα, τότε μπορεί να προκαλέσει στειρότητα ή αδυναμία παραγωγής γάλακτος στις γυναίκες.


Απώλεια της ισορροπίας και δυσκολία στο περπάτημα, ειδικά στο σκοτάδι.

10 πρώιμα σημάδια του ογκου στον εγκέφαλο, που κανένας ενήλικας δεν πρέπει να αγνοήσει!!! 10 πρώιμα σημάδια του ογκου στον εγκέφαλο, που κανένας ενήλικας δεν πρέπει να αγνοήσει!!! Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.