Χρονοταξιδιώτης 'ταξίδεψε' στο παρόν από το 2028 και μας προειδοποιεί για το μέλλον

Τα ταξίδια στο χρόνο ήταν ανέκαθεν από τα πιο δημοφιλή σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μέχρι σήμερα, που ένας άνδρας υποστηρίζει ότι είναι "χρονοταξιδιώτης" και μας επισκέπτεται από το όχι και τόσο μακρινό 2028

Ο "Νώα" όπως θέλει να τον αποκαλούν μιλάει με μεγάλη δυσκολία και καλύπτει το πρόσωπό του. Στα βίντεο που ανεβάζει στο Internet μας ενημερώνει ότι ταξίδεψε στην εποχή μας από το μέλλον με σκοπό να μας προειδοποιήσει για όσα πρόκειται να συμβούν τα επόμενα χρόνια.

Στα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι "Paranormal Elite" του YouTube, o "Νώα" μας γνωστοποιεί ότι "έφτασε" στην εποχή μας στις 13 Νοεμβρίου.

Υπογραμμίζει ότι η ζωή του κινδυνεύει, καθώς κανονικά δεν έπρεπε να μας αποκαλύψει την ταυτότητά του. Όπως αναφέρει, τα ταξίδια στο μέλλον χρησιμοποιούνται από τις μυστικές υπηρεσίες και ο ίδιος ήρθε στην εποχή μας από το 2028, τη χρονιά δηλαδή που θα αποκαλυφθεί στην κοινή γνώμη ότι η πρακτική αυτή είναι μια πραγματικότητα.

Ο "Νώα" ωστόσο προέρχεται από το... 2021. Σε αυτή τη χρονολογία "ζει" κανονικά, όταν δεν ταξιδεύει στο χρόνο. Η πραγματική του ηλικία είναι μάλιστα 50 ετών, αλλά υποστηρίζει ότι χάρη σε ένα ειδικό φίλτρο που έχει πιεί μένει "στάσιμος" στην ηλικία των 25.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του άνδρα που ισχυρίζεται ότι ήρθε από το μέλλον, ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί στην Προεδρία των ΗΠΑ, η τεχνητή νοημοσύνη θα αναπτυχθεί πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε, ενώ το απόλυτο τεχνολογικό γκάτζετ θα είναι κάτι που μοιάζει με τα γυαλιά της Google και θα έχει την υπολογιστική ισχύ των σημερινών υηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι ευρέως διαδεδομένα καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις με μία μόνο φόρτιση, ενώ μας συμβουλεύει να επενδύσουμε γρήγορά στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες.

Αν περιμένετε άλλες σημαντικές προβλέψεις όμως, λχ για επικείμενους πολέμους, τρομοκρατικές επιθέσεις ή φυσικές καταστροφές, ο "Νώα" θα σας απογοητεύσει. Τα χείλη του παραμένουν κλειστά για τέτοιες σημαντικές αποκαλύψεις.

Αυτό που υποστηρίζει επίσης είναι ότι πάσχει από κατάθλιψη και ανορεξία... Οι υπεύθυνοι του "Paranormal Elite" πάντως, αφού τον άκουσαν προσεκτικά και κατέγραψαν τους ισχυρισμούς του, αποφάσισαν να του δώσουν 700 δολάρια προκειμένου να καλύψει τις πρώτες του ανάγκες στον κόσμο μας.

Ο ίδιος μας ευχαριστεί που τον ακούσαμε, μας εύχεται ένα καλό μέλλον και μας αποχαιρετά... Δίχως κανείς να μπορεί να επιβεβαιώσει αν λέει αλήθεια, αν κάνει πλάκα, αν πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή, ή αν απλώς επιζητά τα πέντε λεπτά δημοσιότητα που θεωρεί ότι του αναλογούν.
Χρονοταξιδιώτης 'ταξίδεψε' στο παρόν από το 2028 και μας προειδοποιεί για το μέλλον Χρονοταξιδιώτης 'ταξίδεψε' στο παρόν από το 2028 και μας προειδοποιεί για το μέλλον Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.