Ιδέες για να καλύψετε την βαση του χριστουγεννιάτικου δέντρου


To κάτω μέρος – βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι το σημείο που αν δεν το «κρύψετε» σωστά αρκεί για να καταστρέψει την συνολική εικόνα του, όσο όμορφα και αν είναι στολισμένο.

Είτε πρόκειται για φυσικό έλατο είτε για τεχνητό δέντρο, τα ξύλινα ή μεταλλικάπόδια αντίστοιχα, μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε ένα χάρτινο ή ξύλινο κουτί,καλάθι,γλάστρα και κάθε τύπου παρόμοιο «δοχείο», σε μέγεθος τέτοιο ώστε να είναι στερεωμένα σταθερά, μια επιλογή πιο καλαίσθητη και «φυσική» από το να προσπαθήσετε να …κρύψετε την βάση με κάποια φάτνη ή τις ειδικές υφασμάτινες «ποδιές» που θα βρείτε στα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα.

Ανάλογα με το υλικό του «δοχείου» που θα χρησιμοπιήσετε μπορείτε είτε να το αφήσετε στην φυσική μορφή του είτε να το «ντύσετε» με ύφασμα ή χαρτί, δημιουργώντας έτσι μια καλαίσθητη βάση για το δέντρο, περιμετρικά της οποίας μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετεδιακοσμητικά στοιχεία όπως π.χ φάτνη, κουτιά δώρων κλπ.

Η λινάτσα είναι από τα καταλληλότερα υφάσματα και για αυτήν την χρήση, μπορείτε με αυτήν νατυλίξετε οποιοδήποτε κουτί, ξύλινο – μεταλλικό ή και πλαστικό δοχείο μέσα στο οποίο θα έχετε στερεώσει το έλατο, δημιουργώντας ένα καλαίσθητο …τσουβαλάκι σαν βάση του δέντρου σας ή να τυλίξετε με αυτή απευθείας το κάτω μέρος του δέντρου.

Για να κάνετε κάτι αντίστοιχο σε «δέντρα» όχι κλασσικά αλλά δημιουργημένα από κλαριά, ξύλα κλπ. μπορείτε να τα στερεώσετε μέσα σε κάθε τύπου δοχείο χρησιμοποιώντας μείγμα απλούτσιμέντου ή και αφρό πολυουρεθάνης, αφού πριν τοποθετήσετε μέσα στο δοχείο ένα κομμάτιπλαστικού ώστε όταν τα …ξεστολίσετε να απομακρύνετε απλώς το νάιλον μαζί με το στερεωτικό υλικό και χωρίς να έχει καταστραφεί η γλάστρα ή οποιοδήποτε άλλο δοχείο χρησιμοποιήσετε.


ΠΗΓΗ
Ιδέες για να καλύψετε την βαση του χριστουγεννιάτικου δέντρου Ιδέες για να καλύψετε την βαση του χριστουγεννιάτικου δέντρου Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.