Πανικός και μυστήριο στο Facebook – Χρήστες προσπαθούν να σβήσουν παλιά posts και δεν μπορούν – Τι συμβαίνει

Ποια είναι η αλλαγή που πραγματοποίησε το Facebook και έσπειρε τον πανικό στους χρήστες του

Οι διαχειριστές του Facebook δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν δυσάρεστα τον τελευταίο καιρό. Μια αλλαγή που πραγματοποιήθηκε τελευταία, όσον αφορά τους χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών, τα γνωστά desktop δηλαδή, έγινε αφορμή για να τρομοκρατηθούν πολλοί φανατικοί του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου.

Οι άτακτοι ειδικά χρήστες του δημοφιλούς αυτού κοινωνικού δικτύου, οι οποίοι δεν σταματάνε να ποστάρουν στους τοίχους τους οτιδήποτε σκεφτούν ανακάλυψαν πωςδεν μπορούσαν να διαγράψουν τα ποστ τους σε περίπτωση που δεν θέλανε πια να είναι κοινοποιημένα.

Πρόσφατα το Facebook έσπειρε τον πανικό, αφού άλλαξε την επιλογή «διαγραφή» και την τοποθέτησε σε άλλο σημείο της σελίδας. Αυτό βέβαια συνέβη μόνο για τους χρήστες που διαθέτουν επιτραπέζιο υπολογιστή και δεν αφορά, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, κατόχους τάμπλετ ή λάπτοπ.

Η αλλαγή αυτή έγινε αντιληπτή από την VentureBeatαρχικά. Λίγο αργότερα ωστόσο, τα VentureBeat καιGizmodo, διευκρίνισαν ότι η επιλογή «διαγραφή» είχε μεταφερθεί στην ενότητα «δραστηριότητα καταγραφής». Όσοι χρήστες δεν το γνώριζαν αυτό, αρκέστηκαν στην επιλογή «απόκρυψη από το χρονολόγιο (timeline)».

Αυτή η αναπάντεχη αλλαγή μπορεί να συνέβη λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετώπισε η σελίδα και οι διαχειριστές της. Αυτό όμως δεν έχει διευκρινιστεί.

Το Facebook αλλάζει συχνά πυκνά την πλατφόρμα του, κάτι που σε γενικές γραμμές δυσαρεστεί τους χρήστες, από την στιγμή που πρέπει να προσαρμοστούν στις αλλαγές του νέου ηλεκτρονικού του περιβάλλοντος. Η αλλαγή αυτή ενδεχομένως να ξεκίνησε πιλοτικά και σε πειραματικό στάδιο με σκοπό να καταγραφούν οι αντιδράσεις των χρηστών.
Πανικός και μυστήριο στο Facebook – Χρήστες προσπαθούν να σβήσουν παλιά posts και δεν μπορούν – Τι συμβαίνει Πανικός και μυστήριο στο Facebook – Χρήστες προσπαθούν να σβήσουν παλιά posts και δεν μπορούν – Τι συμβαίνει Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.