Το πάρτι της φρίκης: Γουρουνοκεφαλές, σύριγγες και πεντάλφες σε δημοφιλές σχολείο

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι σοκαριστικές εικόνες από ένα πάρτι που διοργανώθηκε σε ένα από τα πιο γνωστά και υψηλού κύρους σχολεία της Ρωσίας.

Οι μαθητές του σχολείου που βρίσκεται στο Καλίνινγκραντ «οργίασαν»… Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Russia Today, με την έγκριση του διοίκησης του σχολείου οργάνωσαν ένα πάρτι που είχε από γουρουνοκεφαλές και σύριγγες μέχρι πεντάλφες! Και φυσικά οι περήφανοι, για το πάρτι τους, μαθητές ανήρτησαν τις σχετικές φωτογραφίες από τα όσα διαδραματίστηκαν στο σχολείο στη σελίδα που διαθέτει το συμβούλιο των μαθητών στο Instagram.

Έφηβοι μαθητές, σχεδόν γυμνοί, ποζάρουν σε μία σειρά «τελετών». Στις φωτογραφίες διακρίνεται ένας μαθητής να ξαπλώνει πάνω σε μία τεράστια πεντάλφα στο πάτωμα της σχολικής αίθουσας, ενώ άλλοι πιάνουν την γουρουνοκεφαλή με γυμνά χέρια.

Οι αυθεντικές φωτογραφίες έχουν διαγραφεί από το λογαριασμό, ωστόσο screenshots αναρτήθηκαν στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Καλίνινγκραντ exclav.ru.

Σε άλλες φωτογραφίες φαίνονται σύριγγες γεμάτες με κάτι που μοιάζει με αίμα διασκορπισμένες πάνω σε ένα γραφείο με αναμμένα κεριά και δεκάδες προφυλακτικά δίπλα σε μπουκάλια βότκας.
ΠΗΓΗ
Το πάρτι της φρίκης: Γουρουνοκεφαλές, σύριγγες και πεντάλφες σε δημοφιλές σχολείο Το πάρτι της φρίκης: Γουρουνοκεφαλές, σύριγγες και πεντάλφες σε δημοφιλές σχολείο Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5
Από το Blogger.