Παραδοχή του Πενταγώνου σχετικά με μυστικό πρόγραμμα για την έρευνα UFO’s (βίντεο)

Το Πρόγραμμα Αναγνώρισης Προηγμένων Ιπτάμενων Απειλών (AATIP), το οποίο δεν ήταν απόρρητο, αλλά λειτούργησε εις γνώση ενός εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού αξιωματούχων, ήταν το πνευματικό τέκνο του γερουσιαστή Harry Reid, ο οποίος εξασφάλισε την πίστωση για να ξεκινήσει το το πρόγραμμα 2009, με τη στήριξη των γερουσιαστών Ted Stevens και Daniel K. Inouye, δύο βετεράνων του Β Παγκοσμίου Πολέμου που ανησυχούσαν εξίσου για τις πιθανές επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. 
Η προέλευση του προγράμματος, την ύπαρξη του οποίου επιβεβαίωσε το Πεντάγωνο την Παρασκευή, αποκαλύπτεται δημόσια για πρώτη φορά από το POLITICO και τους New York Times.

Τα «άγνωστα εναέρια φαινόμενα» που κατά καιρούς ισχυρίζονται ότι είδαν πιλότοι και άλλοι στρατιωτικοί, φαινόταν να αψηφούν τους νόμους της φυσικής, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές που συμμετείχαν άμεσα ή έμμεσα στο πρόγραμμα, με κάποιους να κάνουν λόγο για άγνωστες εξωτικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από άλλες χώρες, όπως η Ρωσία και η Κίνα.
Η αποκάλυψη του προγράμματος θα μπορούσε να δώσει ώθηση στην αξιοπιστία των θεωρητικών των UFO, οι οποίοι εδώ και καιρό επεσήμαναν την ύπαρξη αναφορών από πιλότους που περιγράφουν φαινόμενα που αψηφούν τη λογική εξήγηση και θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν τις απαιτήσεις για αυξημένη διαφάνεια σχετικά με το εύρος και τα πορίσματα του προγράμματος του Πενταγώνου.

Ο Reid εγκαινίασε το πρόγραμμα το 2009, το οποίο τελικά ξόδεψε περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια, αφού είχε πεισθεί για την ανάγκη δημιουργίας του εν μέρει από τον ιδρυτή της Bigelow Aerospace. Ο Bigelow, του οποίου η εταιρεία έλαβε μερικές από τις ερευνητικές συμβάσεις, ήταν επίσης συνήθης αρωγός στις εκστρατείες επανεκλογής του Reid. Οι Reid και Bigelow δεν απάντησαν σε πολλαπλά αιτήματα για σχόλια.
Σύμφωνα με έναν επίσημο του Πενταγώνου, το πρόγραμμα ΑΑΤΙΡ περατώθηκε «στο χρονικό πλαίσιο του 2012», αλλά πρόσφατα προσέλκυσε την προσοχή λόγω της παραίτησης στις αρχές Οκτωβρίου του Luis Elizondo, αξιωματούχου της υπηρεσίας πληροφοριών που ήταν επικεφαλής του προγράμματος. Στην επιστολή παραίτησής του, που απευθύνθηκε στον υπουργό Άμυνας James Mattis, ο Elizondo δήλωσε ότι οι προσπάθειες του προγράμματός του δεν λαμβάνονται αρκετά σοβαρά.
Ο Elizondo περιέγραψε πολλές ανεξήγητες αναφορές από πιλότους του ναυτικού που κάνουν λόγο για αντικείμενα με δυνατότητες πολύ πέρα ​​από αυτές που θεωρούνται σήμερα αεροδυναμικά εφικτές. Οι παρατηρήσεις, δήλωσε ο Elizondo στο POLITICO, συχνά αναφέρθηκαν κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις, σε πλοία στη θάλασσα είτε σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής. «Δεν είχαμε δει ποτέ κάτι τέτοιο.»
Ο Elizondo είναι αυτή τη στιγμή σε συνεργασία με τον Puthoff και σε έναν άλλο πρώην υπάλληλο του υπουργείου άμυνας, τον Christopher K. Mellon, σε μια νέα εμπορική επιχείρηση που ονομάζεται Stars Academy of Arts and Science. Μιλούν δημόσια για τις προσπάθειές τους, καθώς η επιχείρησή τους στοχεύει στην άντληση χρημάτων για την έρευνα σε U.F.O.s.
Η Stars Academy of Arts and Science, δημοσίευσε πριν λίγες ώρες τα παρακάτω δυο βίντεο που απεικονίζουν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, όπως καταγράφηκαν από τις κάμερες και το FLIR αεροσκαφών F/A-18 Super Hornet. Οι πιλότοι ακούγονται προβληματισμένοι με αυτό που αντικρίζουν. Το γεγονός όμως πως δεν κατανοούν αυτό που βλέπουν, δεν σημαίνει πως ήρθαν σε επαφή με εξωγήινα UFO’s.


Παραδοχή του Πενταγώνου σχετικά με μυστικό πρόγραμμα για την έρευνα UFO’s (βίντεο) Παραδοχή του Πενταγώνου σχετικά με μυστικό πρόγραμμα για την έρευνα UFO’s (βίντεο) Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.