Ξυπνάτε συχνά στις τρεις με πέντε τα ξημερώματα; Αυτό μπορεί να είναι ένδειξη πνευματικής αφύπνισης!!!

Ξυπνάτε συχνά στις τρεις με πέντε τα ξημερώματα; Αυτό μπορεί να είναι ένδειξη πνευματικής αφύπνισης.

Το να έχετε πρόβλημα με τον ύπνο σας δεν είναι μια ευχάριστη εμπειρία, ειδικά όταν ξυπνάτε το πρωί με μια πλήρη λίστα πραγμάτων να κάνετε.

Ο ύπνος είναι απίστευτα σημαντικός για την υγεία σας και την διανοητική σας ευημερία, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι κοιμάστε αρκετά.

Αν ξυπνάτε κάποια συγκεκριμένη ώρα κάθε βράδυ, είναι σημαντικό να ξέρετε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη ότι οι ενέργειες στο σώμα σας έχουν γίνει στάσιμες.
Οι διαφορετικοί ενεργειακοί μεσημβρινοί που είναι στο σώμα σας, ενεργοποιούνται σε διαφορετικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που το κάνει σχετικά εύκολο να εντοπίσουμε ακριβώς τι πάει λάθος.

Ακολουθούν οι διαφορετικές πιθανές σημασίες πίσω από το ξύπνημα την ίδια ώρα κάθε βράδυ ή πρωί: Δυσκολία στον ύπνο από τις 9.00μμ ως τις 11.00μμ Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ώρα ύπνου για τους ανθρώπους παγκοσμίως.

Αν παλεύετε να κοιμηθείτε και μένετε ξύπνιοι αυτές τις ώρες, αυτό είναι ενδεικτικό του πολύ στρες και του άγχους που έχει παραμείνει από αυτά που σας έχουν συμβεί μέσα στην ημέρα.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να λέτε μάντρα που είναι θετικά, να διαλογίζεστε και να κάνετε ασκήσεις ευεξίας, σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Αν σηκώνεστε από τον ύπνο σας μεταξύ των 11.00μμ και 1.00πμ

Αν ξαφνικά ξυπνάτε αυτές τις ώρες τακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο ενεργειακός μεσημβρινός στην χοληδόχο κύστη σας, υποφέρει.

Αυτός ο μεσημβρινός σχετίζεται με τη συναισθηματική απογοήτευση και μπορείτε να κάνετε τις ενέργειές σας να ρεύσουν ξανά, με το να συγχωρείτε όχι μόνο εκείνους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας.

Συγκεντρωθείτε στην αποδοχή του εαυτού σας για αυτό που είστε και δώστε στον εαυτό σας αγάπη άνευ όρων.

Αν ξυπνάτε από τον ύπνο σας μεταξύ των 1.00πμ και 3.00πμ Αυτός ο ενεργειακός μεσημβρινός συνδέεται με το συκώτι.

Αν αυτός ο μεσημβρινός έχει μπλοκαριστεί, αυτό συμβαίνει εξαιτίας του θυμού. Ηρεμήστε πίνοντας ένα ποτήρι κρύο νερό και προσπαθήστε να βρείτε τι είναι εκείνο που προκάλεσε το θυμό σας.

Βρείτε το και αφήστε το να φύγει. Αν ξυπνάτε από τον ύπνο σας μεταξύ των 3.00πμ και 5.00πμ Αυτό το διάστημα είναι αρκετά σημαντικό, καθώς μπορεί να σημαίνει μερικά πράγματα.

Αυτός ο ενεργειακός μεσημβρινός σχετίζεται με τους πνεύμονες και το συναίσθημα της στενοχώριας.

Κάντε συνειδητές ασκήσεις αναπνοής και καλέστε τον εσωτερικό σας εαυτό να σας καθοδηγήσει.

Το να ξυπνάτε αυτές τις ώρες μπορεί να σημαίνει επίσης ότι ο ανώτερος εαυτός σας, σας λέει να δώσετε προσοχή σε κάθε σημάδι ή μήνυμα που έρχεται στο δρόμο σας.

Έρχονται για να σας συντονίσουν περαιτέρω με τον υψηλότερο σκοπό σας. Αν ξυπνάτε από τον ύπνο σας μεταξύ των 5.00πμ και 7.00πμ

Το ξύπνημα σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι συχνά ένα σημάδι ότι βιώνετε διαφορετικά συναισθηματικά μπλοκαρίσματα.

Σχετίζεται με το παχύ έντερο και μπορεί να συχνά να αντιμετωπιστεί κάνοντας τεντώματα και διατάσεις ή απλά πηγαίνοντας στο μπάνιο. Μη χάσετε: ΥΠΝΟΣ. Ο Μέγιστος Θεραπευτής Γιατί είναι σημαντικά όλα αυτά;

Ο ύπνος είναι ένα πολύ σύνθετο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Κατά τη διάρκεια του ύπνου συχνά λαμβάνουμε σημάδια και μηνύματα από τον ανώτερο εαυτό μας, καθώς προσπαθεί σκληρά να μας ειδοποιήσει για το σωστό και το λάθος και να φέρει την αρμονία στη ζωή μας.

Τα όνειρα δρουν ως αγγελιοφόροι, επομένως είναι ζωτικής σημασίας να δίνετε προσοχή στα όνειρά σας και σε κάθε δυσκολία που έχετε όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε και δεν μπορείτε. Καθώς δουλεύουμε με όλες αυτές τις ενέργειες και τα συναισθήματα, αρχίζουμε σιγά σιγά να αλλάζουμε τον εαυτό μας.

Στο τέλος, γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή αυτού που μπορούμε να είμαστε και μεταφερόμαστε σε ένα καινούργιο επίπεδο επίγνωσης.

Ο υψηλότερος σκοπός σας θα σας αποκαλυφθεί αργά, καθώς προχωράτε σε αυτά τα διαφορετικά επίπεδα της επίγνωσης.
Ξυπνάτε συχνά στις τρεις με πέντε τα ξημερώματα; Αυτό μπορεί να είναι ένδειξη πνευματικής αφύπνισης!!! Ξυπνάτε συχνά στις τρεις με πέντε τα ξημερώματα; Αυτό μπορεί να είναι ένδειξη πνευματικής αφύπνισης!!! Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.