Σημάδια από το Ηνωμένο βασίλειο,ότι ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος είναι εδώ.

Η Βόρεια Κορέα δεν φτερνίζεται χωρίς άδεια από την Κίνα. Κάθε πρόκληση της Βόρειας Κορέας είναι άμεσο αποτέλεσμα του κύριου σχεδίου του Πεκίνου να καταργήσει την Αμερική ως κυρίαρχη εμπορική δύναμη στην Ασία. Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες πάνε σε πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα, θα πάνε επίσης σε πόλεμο με την Κίνα.

Καλημέρα, καλωσορίστε στον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι ένα πράγμα όμως για δύο έθνη να
ξεκινήσουν μια διαμάχη, ωστόσο, όταν εμπλέκονται συμμάχοι, η σύγκρουση είναι βέβαια σε απόσταση αναπνοής.
Η Γραμμή του Ηνωμένου Βασιλείου στην άμμο.
Σε μια σαφή περίπτωση στήριξης της θέσης της Αμερικής στη διατήρηση της ελευθερίας των θαλασσών στα διεθνή ύδατα, το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να αναλάβει μια πολύ αποφασιστική δράση προς την Κίνα στο δικό του κατώφλι.
Από το Press TV:

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας ,Gavin Williamson ,δήλωσε στο Australiannewspaper την Τρίτη ότι μία φρεγάτα, θα ταξιδέψει , μετά τη σύναψη,για επίσκεψη στην Αυστραλία.
Εάν η Βρετανία προχωρήσει με το σχέδιό της, θα γίνει η δεύτερη χώρα μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες που θα διεκδικήσε,ι αυτό που αποκαλεί ελευθερία των δικαιωμάτων πλοήγησης στα ύδατα που ελέγχει η Κίνα.
Η θάλασσα υποστηρίζεται επίσης εν μέρει από τις Φιλιππίνες, το Μπρουνέι, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία και την Ταϊβάν.
Οι ΗΠΑ έχουν κατηγορήσει την Κίνα ότι έχει εφαρμόσει αυτό που ονομάζει πρόγραμμα αποκατάστασης γης στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, κατασκευάζοντας τεχνητά νησιά στις αμφισβητούμενες περιοχές.

Ωστόσο, το Πεκίνο έχει υποστηρίξει ότι η Ουάσινγκτον διασυνδέεται σε περιφερειακά ζητήματα και προξενεί σκόπιμα εντάσεις στα αμφισβητούμενα ύδατα ...
Η Κίνα έχει τρεις κύριους στόχους
Η κοινή λογική επίδειξη έχει καλύψει τις ολοένα και πιο επιθετικές θέσεις της Κίνας σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως λίγες άλλες. Ωστόσο, ακόμη και ο ΜSM παρακολουθεί την κρίση που ξεδιπλώνεται στην Ασία.
Το Fox News δημοσίευσε μια έκθεση που δείχνει σαφώς ότι η Κίνα στρατιωτικοποιεί τεχνητά νησιά στην αμφισβητούμενη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Έγραψα για τη δυνατότητα αυτή σε προηγούμενα άρθρα, πέρυσι, και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό που κάνει η Κίνα είναι παράνομο, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, και απλά αποτελεί πράξη πολέμου.
Σύμφωνα με προηγούμενες έρευνες, η κινεζική εξωτερική πολιτική έχει τρεις κύριους στόχους σήμερα:

Η Κίνα επιδιώκει να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας για να υποστηρίξει την ανάγκη της για φυσικούς πόρους βιομηχανοποίησης. Αυτό θα είναι το κύριο θέμα του δεύτερου μέρους αυτής της σειράς. Η Κίνα αντιμετωπίζει μνημειώδη ανάπτυξη στις προσπάθειές της για εκβιομηχάνιση. Αρκεί να πούμε ότι η Κίνα χρειάζεται τεράστια υλικά βιομηχανοποίησης που δεν έχει. Αυτή η ανάγκη για την προμήθεια του στοιχείου της εκβιομηχάνισης τοποθετεί την Κίνα σε παρόμοια θέση με τον προ Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο της Ιαπωνίας που αντιμετώπισε το ίδιο δίλημμα. Η Κίνα προσπάθησε να αξιοποιήσει τη θέση της κλείνοντας τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας στο εμπόριο καθώς και εκμεταλλευόμενη την κορεατική σύγκρουση για να προχωρήσει επιθετικά στους γείτονές της αν έρθει μια σύγκρουση στη Βόρεια Κορέα.
Η Κίνα σαφώς με τη χρήση της τεχνητής κρίσης στη Β.Κορέα , για να καλέσει σύγκρουση στην Κορέα από την οποία θα επωφεληθούν πλήρως, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι Κινέζοι έχουν μετακινήσει 300.000 στρατιώτες στα σύνορα τους με τη Βόρεια Κορέα. Αυτά τα στρατεύματα δεν έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα για να εισβάλουν στη χώρα, είναι εκεί, όπως το άρθρο του αύριο θα υποθέτω,για να δέσουν τις Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις στην Κορέα, προκειμένου ότι η Κίνα να σχεδιάσει την ιμπεριαλιστική εισβολή της στους Ασιάτες γείτονές της, προκειμένου να προμηθευτούν το φυσικό πόρους που απαιτούνται για τη μεγιστοποίηση των προσπαθειών της εκβιομηχάνισης.
Σε περίπτωση οποιασδήποτε κορεατικής σύγκρουσης, η Κίνα θα μεταβεί αμέσως στην Ταϊβάν και θα ανακτήσει τη "χαμένη επαρχία" της. Η Ταϊβάν γνωρίζει ότι θα μπορούσε να εισβάλει ανά πάσα στιγμή και πρόσφατα διενήργησαν μαζικές ασκήσεις στρατιωτικής άμυνας που έχουν κάνει πρόβες για αυτή τη δυνατότητα. Πώς γνωρίζουμε τις επιθετικές προθέσεις της Κίνας προς την Ταϊβάν, η Κίνα έχει ήδη σηκώσει το χέρι τους.



Η αμυντική άσκηση που διενεργήθηκε από την Ταϊβάν ήταν σαφής απάντηση στην άσκηση της Κίνας στην οποία η κομμουνιστική υπερδύναμη πρόβαρε την εισβολή στην Ταϊβάν.
Η πολεμική αεροπορία της Κίνας πραγματοποιεί άλλον ένα γύρο γυμνασίων μεγάλου βεληνεκούς, τη Δευτέρα, εκτελούν πτήσεις προς τη Θάλασσα της Ιαπωνίας.Η Κίνα έχει τους τελευταίους μήνες επιτάχυνε τις ασκήσεις αεροπορικής δύναμης μεγάλης εμβέλειας, ειδικά γύρω από την Ταϊβάν, την οποία ισχυρίζεται η Κίνα ως δική της.


Ερχόμενοι στον πλήρη κύκλο

Εδώ ξεκίνησε αυτό το άρθρο. Οι Κινέζοι, όπως αποδεικνύεται από τον ακόλουθο χάρτη, στρατιωτικοποιούν τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας ενώ ταυτόχρονα κλείνουν αυτές τις ανοιχτές οδούς εμπορίας νερού. Αυτό που κάνει η Κίνα είναι παράνομο και πράξη πολέμου.

Σε απάντηση, ο αμερικανικός στρατός κλιμακώνει την κατάσταση σε άλλο επίπεδο, καθώς συζητούν σοβαρά τη δυνατότητα αποστολής κινητών μονάδων πυροβολικού στην περιοχή, προκειμένου να αμφισβητηθεί η κινεζική απειλή.

Στην περίπτωση του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Κίνα θα παγιδεύσει την Ταϊβάν. Όταν κάποιος το κρατά αυτό στο προσκήνιο του μυαλού του, οι ενέργειες του κινεζικού στρατού έχουν πολύ νόημα.
Συμπέρασμα.
Ο συμβολισμός της δράσης του Ηνωμένου Βασιλείου δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί.

Στην πραγματικότητα, το πραγματικό ζήτημα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που αναφέρεται εδώ. Η πραγματική ατζέντα και αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια θα καλυφθούν στο 2ο Μέρος.
ΠΗΓΗ
Σημάδια από το Ηνωμένο βασίλειο,ότι ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος είναι εδώ. Σημάδια από το Ηνωμένο βασίλειο,ότι ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος είναι εδώ. Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.