40+ Ιδέες για κατασκευες με κουμπια

Η τάση να αξιοποιείται πλέον οποιοδήποτε υλικό-αντικείμενο για την κατασκευή διακοσμητικών αντικειμένων, έχει μετατρέψει το γενικό κεφάλαιο "Κατασκευές για το σπίτι" σε πραγματικά αστείρευτο κι αν σας αρέσει να ασχολείστε με κάθε είδους χειροποίητες δημιουργίες είναι σίγουρο ότι δεν σας φτάσει ...μια ζωή για να εξαντλήσετε τις ιδέες, ειδικών και μη, για το πως από "κάτι" θα δημιουργήσετε "κάτι εντελώς διαφορετικό". 

Αφού λοιπόν ούτε και τα ...κουμπιά ξέφυγαν απ΄αυτόν τον κανόνα δείτε μερικές ιδέες για το πως θα τα χρησιμοποιήσετε εκτός από τα ρούχα σας και σεδιακοσμητικές κατασκευές.
Πιο ιδιαίτερες και πραγματικάεντυπωσιακές τα κάδρα με κουμπιά, που μπορούν να δημιουργηθούν σε όποιο σχέδιο-μοτίβο εσείς θέλετε, όπως ακριβώς θα κάνατε και εάν ζωγραφίζατε κάτι αντίστοιχο.
Θα χρειαστεί απλώς να σχεδιάσετε ή να τυπώσετε τοπερίγραμμα του θέματος και στην συνέχεια απλώς το ...γεμίζετε με κουμπιά συνδυάζοντας τα κατά μέγεθος, χρώμα και σχήμα.
Για να τα κολλήσετε πάνω σε κάθε είδους επιφάνεια όπως ύφασμα, καμβά, ξύλο, χαρτί, πλαστικό κλπ. ή μεταξύ τους, θα χρησιμοποιήσετε πιστόλι σιλικόνης ή μια ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης.
Θυμηθείτε μόνο ότι και οι συγκεκριμένες αλλά και όλεςοι πολύ "ιδιαίτερες"χειροποίητες κατασκευές κάθε είδους και όταν φυσικά δεν πρόκειται να τοποθετηθούν σε παιδικά δωμάτια όπου καμία ...υπερβολή δεν ενοχλεί, καλό είναι να υπάρχουν σ΄έναν χώρο σε μικρές και διακριτικές δόσεις ώστε να μην μετατρέπουν την συνολική του εικόνα σε ...εργαστήρι χειροτεχνίας.
Κουμπιά σε συσκευασίες πολλών τεμαχίων, όπως καιιδιαίτερα κουμπιά όπως π.χ ξύλινα, σε ιδιαίτερα σχέδια κλπ. εκτός από καταστήματα με είδη ραπτικής θα βρείτε σε όλα τα μεγάλα καταστήματα - eshops με για είδη για χόμπυ, κατασκευές κλπ.

Πολύ πρωτότυπες και κάποιες χριστουγεννιάτικες ιδέες με κουμπιά για να φτιάξετε στολίδια, κάρτες και γιορτινό αμπαλάζ δώρων.









































































40+ Ιδέες για κατασκευες με κουμπια 40+ Ιδέες για κατασκευες με κουμπια Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.