Ποιά Φιγούρα Είδατε Πρώτη; Βρείτε Ποιοι Είναι Οι Κρυμμένοι Σας Φόβοι

Υπάρχουν πολλών ειδών ψυχολογικά τεστ που μπορούν να μας πουν πολλά για το ποιοι είμαστε. Τα τεστ με εικόνες είναι δικαιολογημένα τα πιο διαδεδομένα.

Τα τεστ με εικόνες είναι αποδεικτικά στοιχεία που εφαρμόζονται στην ψυχολογία για να αποκαλύψουν βαθύτερα υποσυνείδητα συναισθήματα. Είναι ένας τρόπος για να αποκαλυφθούν οι βαθύτεροι φόβοι, αξίες, όνειρα, ταλαιπωρίες, αμφιβολίες και άλλα θαμμένα ψυχολογικά συναισθήματα.

Συνηθίζεται να εντοπίζουμε τις αμφιβολίες και τις στοιχειώδες ιδιότητες μέσα μας, οι οποίες συνθέτουν την προσωπικότητα μας. Αυτά τα συστατικά φτιάχνουν τους παλμούς και τους υποσυνείδητους αμυντικούς μηχανισμούς μας.

Τα τεστ με κηλίδες μελάνης χρησιμοποιούνται πολύ στην ψυχολογία σήμερα. Είναι εικόνες από τυχαίες κηλίδες μελάνης που ίσως ενεργοποιούν μια υποσυνείδητη μνήμη η οποία βασίζεται στο σχήμα. Η παρακάτω εικόνα βασίζεται στην απάντηση σας. Αναδεικνύει την προσωπικότητα σας και το πως αντανακλάται στον χαρακτήρα σας.


Το τεστ είναι απλό! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε την εικόνα και σημειώσετε τι παρατηρήσατε πρώτο. Έτοιμοι; Ξεκινήστε!

Αν είδατε…

Το μικρό κορίτσι

Αν είδατε το μικρό κορίτσι είναι ένα σημάδι πως έχετε θάψει κάποια βαθιά συναισθήματα από την παιδική σας ηλικία. Θα μπορούσε να είναι ένα τραύμα από την γονική περίοδο ή ακόμα και από την βρεφική ηλικία. Ίσως χρειάζεται να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο με την μητέρα σας.

Θα μπορούσατε επίσης να θυμηθείτε κάποια από τα προσωπικά σας συναισθήματα κατά την παιδική ηλικία. Είχατε κάποιο παιδικό τραύμα; Αν ναι, δεν πειράζει. Αλλά μην το αφήσετε να σας επηρεάσει άλλο. Ήδη σας έχει απασχολήσει αρκετά.

Την πεταλούδα

Αν είδατε την πεταλούδα πρώτα σημαίνει πως έχετε ελπίδες για το μέλλον. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε στην ζωή σας δε θα χάσετε ποτέ την ελπίδα. Παραμένετε τολμηροί και εξέχοντες στο γεγονός πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για εσάς στο μέλλον.

Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι πως είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια καινούργια φάση στην ζωή σας και η ευτυχία πρέπει να αναμένεται.

Τη φράουλα

Αν παρατηρήσατε πρώτα την φράουλα στην εικόνα, αυτό δείχνει πως αναζητάτε την αληθινή καρδιά σας. Πολλοί πιστεύουν πως οι φράουλες είναι τα δάκρυα που πέφτουν από την θεά Αφροδίτη. Μπορεί να είναι ένα σημάδι πως χρειάζεται να αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει ευάλωτος και να εμπιστευθείτε τους ανθρώπους γύρω σας.

Ένα κρανίο

Αν είδατε πρώτα ένα κρανίο τότε βλέπετε τα πράγματα λίγο διαφορετικά σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους. Το κρανίο είναι μέρος της μεγαλύτερης εικόνας και όχι κομμάτι της εικόνας από μόνο του.

Αν παρατηρήσατε το κρανίο με την πρώτη ματιά ίσως να είναι ένα σημάδι πως έχετε έναν υποσυνείδητο φόβο για τον θάνατο κάποιου αγαπημένου προσώπου. Νοιάζεστε πολύ γι αυτούς που είναι κοντά σας και δεν είστε έτοιμοι να τους χάσετε. Είναι δύσκολο για εσάς να συμβιβαστείτε με τον αναπόφευκτο θάνατο.

Τα δέντρα

Τα δέντρα δείχνουν πως είστε σε επαφή με την φύση. Αναγνωρίζονται ως οι ρίζες σας που είναι συνδεδεμένες με μια ανεπίλυτη εσωτερική σύγκρουση. Είστε ο πιο καλός στο να διαγνώσετε τον εαυτό σας με συναισθηματικά προβλήματα και γνωρίζετε πότε δεν βλέπετε τα πράγματα από την σωστή μεριά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τεστ ώστε να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα πράγματα που ίσως δεν είχατε σκεφτεί. Αυτά τα πράγματα είναι δεμένα στις ρίζες μας και δεν μπορούμε να τα αποτρέψουμε από το να είναι εκεί. Το να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τα προβλήματα σας μπορεί να σας αλλάξει την ζωή. Όλοι είμαστε ικανοί για μια ολοκληρωμένη και χαρούμενη ζωή.
Ποιά Φιγούρα Είδατε Πρώτη; Βρείτε Ποιοι Είναι Οι Κρυμμένοι Σας Φόβοι Ποιά Φιγούρα Είδατε Πρώτη; Βρείτε Ποιοι Είναι Οι Κρυμμένοι Σας Φόβοι Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.