Η ΑΠΙΘΑΝΗ βιονική γιαγιά: ΔΕΙΤΕ τι μπορεί να κάνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να είναι 83 ετών, αλλά δεν σταματάει να αθλείται ούτε για ένα λεπτό! Η ηλικιωμένη είναι αθλήτρια του μαραθωνίου και όνειρό της είναι να «κατακτήσει» το βουνό Aconcagua στο Μπουένος Άιρες την Πέμπτη.

Η Έλενα Φορτί, η οποία έχει ήδη διασχίσει τις Άνδεις δύο φορές, θα επιδιώξει να ανέβει στην υψηλότερη κορυφή της Νότιας Αμερικής, την Aconcagua. Το βουνό έχει ύψος 6.962 μέτρα. Η Φορτί γεννήθηκε στην Ιταλία, αλλά μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αργεντινή όταν ήταν 14 ετών.

Έχει μια μεγάλη οικογένεια με πέντε παιδιά, έντεκα εγγόνια και τρία δισέγγονα, τα οποία την υποστηρίζουν στις προσπάθειες της. Αγαπούσε τα αθλήματα όλη της τη ζωή και τα γηρατεία δεν την εμπόδισαν από το να συμμετάσχει σε αγώνες σε ολόκληρη την Αργεντινή.

Στην ηλικία των 73 ετών, εξέπληξε τους πάντες, τρέχοντας 25 χιλιόμετρα στο Tandil. Ενώ, το 2013, το 2015 και το 2016 αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη πρόκλησή της, διασχίζοντας την οροσειρά των Άνδεων.



Η ΑΠΙΘΑΝΗ βιονική γιαγιά: ΔΕΙΤΕ τι μπορεί να κάνει! (ΒΙΝΤΕΟ) Η ΑΠΙΘΑΝΗ βιονική γιαγιά: ΔΕΙΤΕ τι μπορεί να κάνει! (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.