"Μακεδονικό Ζήτημα"... Το τελευταίο "συμβόλαιο θανάτου" ......Μια "εμετική" ιστορία, η οποία έχει "στηθεί" εδώ και έναν αιώνα

Δεν θα έλεγα ποτέ κάποιον προδότη επειδή στηρίζει την Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ο Μητσοτάκης 

-Τι δεν καταλαβαίνεις; 

 Αυτή η στήριξη εκ μέρους των βενιζελικών αρκεί στους σταλινικούς. Έχοντας τις "πλάτες" των ιδιοκτητών τού δικομματισμού, δεν φοβούνται για ενδεχόμενη τιμωρία ...

Δεν φοβούνται για μελλοντικά "Γουδιά". 

Οι ΚΚΕδες είναι πρωτίστως μισέλληνες ...Από τη φύση τους ...
Από την ιδεολογική τους "μήτρα" βγαίνουν μισέλληνες. 




Μέσα σε δύο δεκαετίες άλωσαν τα πάντα. 

Η "ακρίδα" - την οποία έφερε το ΚΚΕ από την Ανατολική Γερμανία - άνοιξε τον "δρόμο" και έλαβε χώρα το πλιάτσικο της χιλιετίας. 

Μέσα σε δύο δεκαετίες ένας λαός, ο οποίος επιβίωσε σ' αυτήν τη "γωνιά" τού Πλανήτη για χιλιάδες χρόνια, κινδυνεύει να χάσει τα πάντα και κυρίως την πατρίδα του.


Με υπογραφές των Παπανδρέου, Καραμανλήδων και Μητσοτάκηδων των πρεσβύτερων οδηγηθήκαμε σε ένα Μνημόνιο καταστροφής, υπογεγραμμένο από τους Παπανδρέου, Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες τους νεότερους.

Αυτή η συμμορία των μισελλήνων εμφανίζεται τώρα να θέλει να "επιλύσει" - και μάλιστα υπό την πίεση του δήθεν επείγοντος - και το "Μακεδονικό Ζήτημα". </span>

Πώς είπε ο σταλινικός Τσίπρας; ..."Νιώθει την υποχρέωση απέναντι στην "πατρίδα" να επιλύσει κι αυτό το ζήτημα". Τα επέλυσε όλα τα άλλα προβλήματα τού λαού και μόνον αυτό του απέμεινε ως εκκρεμότητα. Αφού "έσκισε" όλα τα Μνημόνια, θα "σκίσει" τώρα και τους σφετεριστές τής ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς.

Γιατί όμως οι σταλινικοί έβαλαν ως προτεραιότητα στην ατζέντα τους ένα ζήτημα, το οποίο προκαλεί ακόμα και στους ίδιους τρομερή πολιτική ζημιά; Γιατί αποφάσισαν τώρα να το "επιλύσουν" πάση θυσία; ...</span>

Γιατί απλούστατα τώρα είναι η "ευκαιρία", όχι τόσο για τους ίδιους, όσο για τα αφεντικά τους. Αν δεν το επιλύσουν τώρα με τον τρόπο που θέλουν, μπορεί να μην το λύσουν ποτέ. 

Τώρα όλοι οι ανθέλληνες παγκοσμίως πιέζουν για τη χαριστική "βολή" στον Ελληνισμό. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή οικονομική αδυναμία τής Ελλάδας, για να επιτύχουν την ολοκληρωτική της ήττα ...Ερντογάν, Ράμα και Ζάεφ είναι προφανές ότι υπό έναν έξωθεν "συντονισμό" πιέζουν και απειλούν την Ελλάδα ...

Πιέζουν, για να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να δώσουν "άλλοθι" στην ηγεσία του να κάνει "εκπτώσεις" ...Μια ηγεσία καθαρά σταλινική και κραυγαλέα μισελληνική.



Αυτή η ηγεσία εμφανίζεται να μην έχει κανέναν φόβο και κανένα άγχος απέναντι στο υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο. 

Λογικό είναι αυτό, γιατί, όπως εξηγήσαμε, κίνδυνος δεν υπάρχει. 

Μεταξύ συνενόχων δεν υπάρχει ούτε αμφιβολία ούτε φόβος. 

Εφαρμόζεται και πάλι η γνωστή δοκιμασμένη συνταγή

 ...Δωσίλογοι και σταλινικοί μαζί δεν κινδυνεύουν ΠΟΤΕ, γιατί είναι συνένοχοι στα ΠΑΝΤΑ. 


Ο Μητσοτάκης και οι σταλινικοί έκαναν το "βρόμικο" '89 και δεν υπάρχει κίνδυνος με την απλή αντιστροφή των ρόλων.

Οι σταλινικοί και ένας Μητσοτάκης θα κάνουν το "εμετικό" 2018.  

Το λεπτό σημείο εδώ είναι κάτι, το οποίο φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι το απόλυτα σημαντικό για την περίπτωση. 

Ενώ οι όροι τής εξίσωσης είναι οι ίδιοι, η σειρά τους σε αυτήν την εξίσωση είναι διαφορετική ...και αυτό είναι σημαντικό. 

Ενώ δηλαδή το "άθροισμα" Δωσίλογοι + Σταλινικοί είναι ίσο με το Σταλινικοί + Δωσίλογοι ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι και διαφορετικό.

Αν καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που συμβαίνει αυτό το παράδοξο, θα καταλάβει γιατί τώρα είναι η μοναδική τους ευκαιρία να λύσουν το "Μακεδονικό Ζήτημα" εις βάρος τού Ελληνισμού. </span>

Γι' αυτούς είναι ευκαιρία, ακριβώς επειδή οι σταλινικοί είναι πρώτοι στην "εξίσωση", ώστε να φέρουν την ευθύνη καί της "εικόνας" και όχι μόνον της "υπογραφής". Αυτό είναι το όλο μυστικό. 

Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά κι ούτε θα επιχειρηθεί να γίνει, και άρα να δώσουν παράταση στο θέμα. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν συμφέρει τους βενιζελικούς δωσίλογους να εμφανίζονται αυτοί ως η Κυβέρνηση της προδοσίας.

Επειδή αυτοί θέλουν να επαναφέρουν τον ιδιόκτητο δικομματισμό, θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τη φθορά τής "έκθεσης" στον λαό. Ως "συγχωρεμένοι" δωσίλογοι, δεν έχουν την ανάλογη "πίστωση" να επιβιώσουν, αν χρεωθούν με μια νέα προδοσία. </span>


Αυτοί, από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι εντεύθεν, "πουλάνε" δήθεν πατριωτισμό και "καθαρότητα". Δεν τους "παίρνει" να "λερωθούν" από έναν μόνιμο μακεδονικό "λεκέ" προδοσίας, ο οποίος θα υπενθυμίσει στους πάντες και τις προηγούμενες προδοσίες τους. 

Ως εκ τούτου θα κάνουν τους πονηρούς, για να αποφύγουν το "κόστος". Θα στηρίξουν τους σταλινικούς στην προδοσία, αλλά θα το κάνουν με "πόνο" ψυχής. Πώς είπε το σκουπίδι η Ντόρα; ...Κι αυτή, σαν γνήσια "πατριώτισσα", δεν θέλει να "δώσει" το όνομα της Μακεδονίας, αλλά θα το κάνει από "ρεαλισμό" ...Αυτό είναι το μοτίβο. Για το ίδιο θέμα οι σταλινικοί θα εμφανίζονται ως προδότες και οι βενιζελικοί σαν "ρεαλιστές".

Αυτή η στήριξη εκ μέρους των βενιζελικών αρκεί στους σταλινικούς. Έχοντας τις "πλάτες" των ιδιοκτητών τού δικομματισμού, δεν φοβούνται για ενδεχόμενη τιμωρία ...Δεν φοβούνται για μελλοντικά "Γουδιά". 

Από τη στιγμή που δεν έχουν τον φόβο αυτόνθα το επιχειρήσουν χωρίς πρόβλημα. Πέραν του ότι ο "βρομιάρης" δεν φοβάται έναν επιπλέον λεκέ, αυτοί ειδικά δεν έχουν κανέναν επιπλέον ενδοιασμό, γιατί απλούστατα δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό. 

Οι ΚΚΕδες - έτσι κι αλλιώς - από τότε που υπάρχουν θεωρούνται απ' αυτόν τον λαό προδότες και συνεργάτες ξένων. 

Με αυτήν την άποψη του λαού για τους ίδιους έχουν ζήσει και πλέον δεν τους ενοχλεί. Έτσι έχουν γαλουχηθεί, έτσι έχουν "προοδεύσει" και εσχάτως έτσι πλουτίζουν ...

Δεν τους νοιάζει αν τους κατηγορείς. Γιατί; ...Γιατί, όταν κάποιον τον αντιλαμβάνεσαι ως εχθρό σου, δεν έχει νόημα να σε κατηγορεί αυτός για προδοσία. 

Είναι σαν να κατηγορείς για προδοσία τού Σιωνισμού έναν Χρυσαυγίτη ...
Τον νοιάζει; ...Δεν τον νοιάζει ...
Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνονται τον Ελληνισμό οι σταλινικοί κομμουνιστές.  

Οι ΚΚΕδες είναι πρωτίστως μισέλληνες ...Από τη φύση τους ...
Από την ιδεολογική τους "μήτρα" βγαίνουν μισέλληνες. 

Γιατί να τους "πληγώνει" η αρνητική άποψη των εχθρών τους;


Αν σκεφτεί κάποιος πως Έλληνας είναι κάποιος - πάνω ακόμα και από τις σχέσεις αίματος—, εξαιτίας μιας συγκεκριμένης κοσμοαντίληψης, ευνόητο είναι ότι μισέλληνας είναι εκείνος, ο οποίος βρίσκεται "απέναντί" του και τέτοιοι είναι οι κομμουνιστές. 

Οι κομμουνιστές δεν έχουν απλά διαφορετική κοσμοαντίληψη από τον Ελληνισμό, αλλά έχουν την απολύτως αντίθετη. Ό,τι είναι "άσπρο" για τον Ελληνισμό, είναι "μαύρο" για τον κομμουνισμό και το αντίστροφο.

Δεν λέμε τίποτε παράξενο. Απέναντι από τη Δημοκρατία και τη λειτουργία της βρίσκονται όλοι οι φασίστες και άρα και οι κομμουνιστές. </span>

Τι σχέση έχουν με τη Δημοκρατία - και την ελευθερία που χαρακτηρίζει τις δραστηριότητές της - άνθρωποι δογματικοί και ως εκ τούτου μισαλλόδοξοι; Τι σχέση έχουν οι άνθρωποι του φωτός και της διαφάνειας με τους σκοταδιστές τού δόγματος; 

Τι σχέση έχουν οι ελεύθεροι άνθρωποι με τους απολύτως υποταγμένους οπαδούς των "πατερούληδων"; 

Τι σχέση έχουν αυτοί, οι οποίοι αναζητούν την αλήθεια, με εκείνους που υπακούνε τυφλά σε εντολές;  

Πόσο μπορούσε να αντέξει ανάμεσα σε Έλληνες ένας Ζαχαριάδης, μια Παπαρήγα ή ένας Φίλης;  

Όταν λοιπόν κάποιοι απ' αυτούς γράφουν στους τοίχους συνθήματα του τύπου "Έλληνας δεν γεννιέσαι, αλλά καταντάς", το αισθάνονται έτσι. 

Το σύνολο της ύπαρξης και της λειτουργίας τού ΚΚΕ είναι ανθελληνικό και, όταν βολεύει - ή συμφέρει—,εύκολα γίνεται προδοτικό.


Ποιος μπορεί να ξεχάσει την περιφρούρηση που ανέλαβε το ΚΚΕ, για να μπορέσει η πιο προδοτική Βουλή τής μεταπολεμικής ιστορίας να υπογράψει το πιο τρομερό Μνημόνιο; 

Γιατί το πρώτο ήταν το πιο τρομερό Μνημόνιο; ...Γιατί τότε αποφάσιζε η Κυβέρνηση να πληρώσει σε χρυσάφι τα ομολογιακά σκουπίδια των τοκογλύφων. Με εκείνο το Μνημόνιο δανειστήκαμε με πραγματικές υποθήκες τεράστια δάνεια από τους λαούς, για να πληρώσουμε τα "σκουπίδια" των ιδιωτών τοκογλύφων. Ήταν η μόνη περίπτωση, που, αν ο λαός εισέβαλε στη Βουλή και σταματούσε τη διαδικασία, σήμερα δεν θα είμασταν σε αυτήν την κατάσταση. Ακριβώς, επειδή υπήρχε αυτή η πιθανότητα να σωθεί ο λαός από μόνος του, ανέλαβε το ΚΚΕ την περιφρούρηση. Με ασύρματους μέσα από τη Βουλή βουλευτές τού ΚΚΕ συντόνιζαν αυτήν την περιφρούρηση ...Την περιφρούρηση εκείνη, η οποία εύκολα θα έφτανε στη βία αν αυτό χρειαζόταν ...Πραγματική βία, η οποία μπορούσε να οδηγήσει σε μακελειό.

Όταν κάποιοι πολίτες φοράνε κράνη και κρατάνε ρόπαλα, σημαίνει πως είναι έτοιμοι για όλα. </span>

Τα νέα Δεκεμβριανά αποφεύχθηκαν, γιατί λειτούργησαν επιτυχώς οι "διασπαστικοί" μηχανισμοί τού έμπειρου παρακράτους και αποφεύχθηκε μια αιματηρή "επαφή" τού συγκεντρωμένου λαού με τους παραταγμένους πληρωμένους χαφιέδες τού ΚΚΕ. 

Στην πραγματικότητα εκείνη η βραδιά ήταν μια επανάληψη του δήθεν "Εμφυλίου". Για τα ίδια αφεντικά το βίαιο και προδοτικό ΚΚΕ προστάτευσε τους ίδιους προδότες, στρεφόμενο εναντίον τού λαού. 


Για τους ίδιους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης, οι οποίοι πάντα ήταν τα αφεντικά των "Στάλιν" και των ιμπεριαλιστών,προστατεύτηκαν οι ίδιοι Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες και Μπενάκηδες. 

Αυτό είχε ως καθήκον του να κάνει ο "μπράβος" τού Περισσού και αυτό έκανε. Από τη στιγμή που με το πρώτο Μνημόνιο πληρώθηκαν τα αφεντικά τους, δεν είχαν λόγο οι ΚΚΕδες να εμφανιστούν στα επόμενα Μνημόνια ...Το πρώτο ήταν αυτό που τους ενδιέφερε, γιατί μόνον αυτό ήταν που αφορούσε τα αφεντικά τους ...

Τα πραγματικά αφεντικά τους, που είναι οι τοκογλύφοι. Τα επόμενα Μνημόνια αφορούσαν τους ευρωπαϊκούς λαούς και το ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται για κανέναν λαό. Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι λαοί έχουν καταδικάσει τον κομμουνισμό.


Ποιος μπορεί να ξεχάσει επίσης το ΚΚΕ με τα γυφτοπανό του πάνω στον Ιερό Βράχο; Γιατί πήγαν εκεί; Για τα δικαιώματα των λαών; Για το δίκιο των Ελλήνων; ...Όχι φυσικά ...Εκεί πήγαν για να "αποπατήσουν" στα "όσια" και "ιερά" τού Ελληνισμού και της Δημοκρατίας ...Μπορούσαν, και το έκαναν. Ήθελαν πάντα να το κάνουν και, όταν βρήκαν ευκαιρία, το δοκίμασαν.

Έτσι κι αλλιώς δεν προσέφερε τίποτε νέο ή σημαντικό η ενισχυμένη "προβολή" των ίδιων χιλιοειπωμένων "κλισέ" των επαγγελματιών διαδηλωσάκηδων. </span>

Έτσι κι αλλιώς τα ίδια τα αφεντικά τού ΚΚΕ ήταν εκείνα που εγκληματούσαν στη Γιουγκοσλαβία και βέβαια ψευτοκαταγγέλλονταν από τους τοπικούς χαφιέδες. Άρα; ...Άρα, από μίσος για τον Ελληνισμό πήγαν εκεί. Σαν να πήγαιναν κάποιοι και να άπλωναν τα "σώβρακά" τους στον Τείχος των Δακρύων των Εβραίων. Σε έναν κόσμο, ο οποίος καταδίκαζε τα εγκλήματα του κομμουνισμού, αυτοί πήγαν να "αποπατήσουν" στο Ιερό τής Δημοκρατίας. Πήγαν να δηλώσουν ότι, ακόμα και ηττημένοι, στην Ελλάδα είναι πανίσχυροι.

Για ποιον άλλο λόγο σε μια τόσο δύσκολη εποχή γι' αυτούς θα έστηναν πανό με τόσο εμφανές και προκλητικό το κομμουνιστικό λογότυπο; ...Πιο μεγάλο από τα ίδια τα συνθήματα ήταν. Τι έλεγε εκείνο το πανό; ...ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - που έχετε καταδικάσει τους εγκληματίες κομμουνιστές - ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ. Ποιος το "υπέγραφε"; </span>

...Οι κομμουνιστές τής Ελλάδας, οι οποίοι έμεναν ατιμώρητοι μόνον στην Ελλάδα

Η "βρώμα" από την Ελλάδα προέτρεπε τους Ευρωπαίους σε ασκήσεις "καθαρότητας". 

Οι εγκληματίες και οι χαφιέδες επιχειρούσαν να "ξεσηκώσουν" τους λαούς τούς οποίους οι ίδιοι βασάνισαν και πρόδωσαν. 

Όλα αυτά από την Ακρόπολη. Στην εποχή τής εικόνας και του ίντερνετ κατάφερναν να ταυτίσουν τη βρομιά τους με τον Ιερό Βράχο.

Μίσος έχουν για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και αυτό δεν κρύβεται κάθε φορά που οι συνθήκες το επιτρέπουν ν' αποκαλυφθεί. 

Γυάλιζαν από χαρά τα μάτια τού αγράμματου Τσίπρα, όταν πρόσφατα αναφερόταν στην Gorna Makedonija. 

Αντλούσε ηδονή εκείνη την ώρα, γιατί γνώριζε ότι, εξαιτίας του, κάποιοι πάθαιναν "εγκεφαλικά". 

Ως κομμουνιστής έστελνε μήνυμα στους Έλληνες ότι δεν τους υπολογίζει και προπάντων δεν τους φοβάται. 

Για τους ίδιους λόγους γελάει, παίζει και χαριεντίζεται και μέσα σε χώρους λατρείας. Στέλνει μήνυμα στους θρησκευόμενους πως όχι μόνον δεν φοβάται να το κάνει αυτό στους ιερούς χώρους, αλλά και ότι έχει περισσότερο "μέσο" απ' αυτούς ακόμα και μέσα στη δική τους "έδρα".

Αυτοί λοιπόν οι μισέλληνες, με επικεφαλής αυτόν τον θεομπαίχτη Τσίπρα, θέλουν τώρα, που βρίσκονται στην εξουσία, να επιλύσουν όλα τα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα εις βάρος τού ελληνικού λαού. </span>

Καθόλου παράξενο. Όπως για παράδειγμα δεν θα μας φαινόταν παράξενο αν την εξουσία την είχαν πρόσκαιρα οι χρυσαυγίτες και θεωρούσαν ευκαιρία τους να επιχειρήσουν να λύσουν όλα τα προβλήματα εις βάρος των Εβραίων, έτσι δεν είναι παράξενο που αυτοί οι σταλινικοί θεωρούν ευκαιρία τους να "ρυθμίσουν" τα πάντα εις βάρος τού Ελληνισμού ...Από τα πιο σημαντικά μέχρι τα πιο ασήμαντα ...Από τα εύκολα ως ανθελληνικά αντιληπτά μέχρι τα πιο πονηρά.

Ό,τι κάνουν στον χρόνο κατά τον οποίο βρίσκονται στην εξουσία είναι εκ του πονηρού και σχεδόν πάντα στοχεύει στην ίδια τη λειτουργία τού Ελληνισμού. Η "αριστεία" για τους μαθητές ή η "αξιολόγηση" των εκπαιδευτικών, για παράδειγμα, δεν είναι ασήμαντα πράγματα ...Είναι πραγματικές "ανάσες" για τον Ελληνισμό, ο οποίος από τη φύση του καλλιεργεί και άρα στηρίζει την ατομικότητα. Όταν όλα αυτά τα καταργείς, "κοπαδοποιείς" την ελληνική κοινωνία και αυτό σημαίνει ότι "σκοτώνεις" την ατομικότητα και δίνεις το πλεονέκτημα σε "συλλογικότητες" ...και εκεί υπερτερούν τα "κοπάδια" ή οι "συμμορίες", όπως είναι κομμουνιστές.

Αυτοί οι εκπαιδευμένοι κομμουνιστές "ξεχύνονται" στην κοινωνία και αλώνουν τους μηχανισμούς της σαν "ιοί" της πολιτικής "πανούκλας". Ο κάθε τέτοιος "ιός" πρώτα κάθεται στα "θρανία" τού ΚΚΕ ή της Πανσπουδαστικής και μετά βγαίνει για το "μεροκάματο" του freelancer της ιδεολογίας. "Ανάπηροι" σταλινικοί μέχρι το κόκαλο είναι όλοι αυτοί, και μετά είναι οτιδήποτε άλλο ...Μετά είναι "εξειδικευμένοι" εισοδηματίες "αναρχικοί", "αντιφασίστες", "οικολόγοι", "ζωόφιλοι" κλπ.. Μέχρι και οι αγωνιστές τρανς διεμφιλικοί, για να είναι "πιστοποιημένοι", θα πρέπει να έχουν περάσει για κάποιο "φεγγάρι" από τα επιμορφωτικά "θρανία" τού ΚΚΕ.

Για κάποιον, δηλαδή, ο οποίος γνωρίζει τη λειτουργία αυτών των μηχανισμών, δεν είναι παράξενο που ο ίδιος ο εμπνευστής τού όρου τού φασισμού - που ήταν ο Μουσολίνι - ήταν προηγουμένως κομμουνιστής. Δεν είναι παράξενο που ο "δεξιός" νεοαστός Ρουσόπουλος "γαλουχήθηκε" πολιτικά, ιδεολογικά και προσωπικά στην ίδια "αγκαλιά" με τον Κουτσούμπα. Δεν υπάρχει αντίφαση στο γεγονός ότι η Van Cleef Τρέμη συνυπήρξε με το "παζαρίσιο" χόμπιτ Παπαρήγα. Δεν είναι παράξενο που ο πιο χυδαίος σύγχρονος υβριστής των Ελλήνων - που είναι ο χαβούζα Πάγκαλος—, πριν γίνει φορέας τής "Αλλαγής" ήταν ανώτατος αξιωματούχος τού ΚΚΕ.

Μιλάμε για μίσος απέναντι στον Ελληνισμό, το οποίο η "μέθη" τής εξουσίας σήμερα το έχει οδηγήσει σε μια πρωτοφανή προκλητικότητα και έξαρση ...Μια προκλητικότητα, η οποία ξεφεύγει από το προσωπικό επίπεδο και φτάνει και στο συλλογικό. Δεν φοβούνται τίποτε και κανέναν και δεν έχουν πρόβλημα να το δείξουν. Σε όλα τα επίπεδα είναι προκλητικοί. Πρόσφατα ο Γ.Γραμματέας τού ΚΚΕ - και άρα ο αρχηγός ενός κόμματος της Βουλής, το οποίο χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό - δήλωσε ότι σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης της χώρας τα μέλη τού κόμματός του δεν θα συμμετάσχουν σε καμία μάχη.

Ο Γενικός Γραμματέας ενός "δεινόσαυρου" - που ήδη έπρεπε να έχει "εξαφανιστεί" όπως και τα ομοειδή του στα υπόλοιπα κράτη - προκαλεί τον κόσμο. Με γεμάτες τις "τσέπες" από κρατικό χρήμα, ταυτίστηκε με τους αναρχικούς των "Εξαρχείων". </span>

Εύλογα αναρωτιόμαστε εμείς ...
Ποιος τους είπε ότι σε περίπτωση πολέμου η συμμετοχή είναι προαιρετική; 

Στον πόλεμο είναι προαιρετική η συμμετοχή τού ΚΚΕ και στην ειρήνη υποχρεωτικό το μερίδιό του στην κρατική "τσέπη"; 

Αν δεν συμμετάσχουν τα μέλη του σε έναν πόλεμο, θα επιστρέψουν οι γονείς τους τις "πατριωτικές" συντάξεις που έχουν φάει; 

Μάλλον τους διαφεύγει ότι τώρα δεν υπάρχει Στάλιν να τους προστατεύει και οι σημερινοί Χίτλερ είναι πολύ αδύναμοι να τους εξασφαλίσουν "αντιπαροχές" ασφάλειας για "υπηρεσίες" προδοτών ...

Κάπου λοιπόν μπερδεύονται, και δεν είναι εποχές να μπερδεύεται κάποιος, ειδικά όταν είναι προδότης.

Τι σχέση έχει ο πράκτορας της Στάζι Σωκράτης Κόκκαλης;

 
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/04/makedoniko-stalinovenizelikoi.html

Πηγή


attikanea

Let's block ads! (Why?)


"Μακεδονικό Ζήτημα"... Το τελευταίο "συμβόλαιο θανάτου" ......Μια "εμετική" ιστορία, η οποία έχει "στηθεί" εδώ και έναν αιώνα "Μακεδονικό Ζήτημα"... Το τελευταίο "συμβόλαιο θανάτου" ......Μια "εμετική" ιστορία, η οποία έχει "στηθεί" εδώ και έναν αιώνα Reviewed by olablogs on 20:09 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.