8 ενδείξεις ότι είσαι πιο έξυπνος από όσο νομίζεις, σύμφωνα με την επιστήμη

Υπάρχουν 8 επιστημονικές ενδείξεις ότι είσαι πιο έξυπνος απ' όσο πιστεύεις. Καλό είναι να μην υποτιμάς τον εαυτό σου.

Οι πεποιθήσεις που έχουμε για τον εαυτό μας είναι αυτές που κατευθύνουν τις ενέργειές μας. Αν είναι θετικές, τότε και η δράση μας έχει, κατά κύριο, λόγο θετικό πρόσημο και προχωράμε στη ζωή, κατακτώντας ό,τι σχεδιάζουμε. Αν είναι αρνητικές, τότε περιορίζουμε τις δυνατότητες μας και η στασιμότητα είναι σχεδόν δεδομένη.

Η επιστήμη –μέσα από μελέτες- σάς αποδεικνύει ότι ο δείκτης ευφυΐας σας μπορεί να είναι υψηλότερος από όσο πιστεύετε ότι είναι. Oι ειδικοί βρήκαν 8 επιστημονικές ενδείξεις ότι μπορεί να είστε πιο έξυπνοι απ΄όσο νομίζετε.

Αν κάτι ιντριγκάρει περισσότερο τους επιστήμονες, τότε αυτό είναι η… εξυπνάδα. Υπάρχουν καθημερινές συνήθειες και αντιδράσεις σας -όπως τις διαβάσαμε σε άρθρο του Insider- που υποδηλώνουν ότι έχετε υψηλό δείκτη ευφυΐας –ακόμα κι αν εσείς οι ίδιοι το αμφισβητείτε για τους δικούς σας λόγους.

Διαβάστε τις 8 επιστημονικές ενδείξεις ότι είστε πιο έξυπνοι απ΄ όσο νομίζετε στο Bovary.gr

Let's block ads! (Why?)


8 ενδείξεις ότι είσαι πιο έξυπνος από όσο νομίζεις, σύμφωνα με την επιστήμη 8 ενδείξεις ότι είσαι πιο έξυπνος από όσο νομίζεις, σύμφωνα με την επιστήμη Reviewed by olablogs on 08:39 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.