Παραλία γεμάτη με πύργους από πέτρες

Perierga.gr - Παραλία γεμάτη με πύργους από πέτρα

Το ακρωτήρι Vyatlina, ένα από τα πιο γραφικά μέρη στη ρωσική Άπω Ανατολή κι έχει γίνει γνωστό ως το ρωσικό Stonehenge τα τελευταία χρόνια, αφού οι άνθρωποι άρχισαν να χτίζουν πέτρινους πύργους στην παραλία του. Σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες πέτρινοι πύργοι σε όλο το μήκος της και νέοι κατασκευάζονται σχεδόν καθημερινά.

Η παράδοση της κατασκευής πύργων στο ακρωτήρι Vyatlina, άρχισε το 2015, όταν μια ομάδα ακτιβιστών από το Βλαδιβοστόκ έχτισαν 155 τέτοιες δομές για τον εορτασμό της 155ης επετείου της πόλης. Πολλοί από αυτούς τους αρχικούς πύργους έφταναν σε ύψος 3,5 μέτρων, ωστόσο λόγω καιρικών συνθηκών καταστράφηκαν. Ντόπιοι και τουρίστες βέβαια αποφάσισαν όχι μόνο να αποκαταστήσουν τους πύργους αλλά και να τους αυξήσουν. Σήμερα, υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες από αυτούς τους πύργους που καλύπτουν την παραλία στο σύνολό της.

Οι στοίβες έχουν γίνει μια παράδοση μεταξύ των επισκεπτών στην περιοχή και πλέον έχοντας αναπτυχθεί ένας μύθος γύρω από την κατασκευή τους, πιστεύεται ότι φέρνουν καλή τύχη.

No votes yet.
Please wait...

Let's block ads! (Why?)


Παραλία γεμάτη με πύργους από πέτρες Παραλία γεμάτη με πύργους από πέτρες Reviewed by olablogs on 11:14 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.