Η δραστηριότητα των 15 λεπτών που θα μειώσει την χοληστερίνη σου -Αποδεδειγμένα αποτελεσματική

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυξημένη χοληστερίνη έχουν συνήθως οι ηλικιωμένοι ή οι παχύσαρκοι, η αλήθεια είναι ότι ακόμα και νεότεροι σε ηλικία άνθρωποι με φυσιολογικό βάρος μπορούν να αναπτύξουν υψηλή χοληστερίνη.

Οι διατροφικές μας συνήθειες είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας στην ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερίνης στο αίμα μας. Άλλοι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε υψηλές τιμές χοληστερίνης είναι η καθιστική ζωή, η κακή κληρονομικότητα και τα παθολογικά νοσήματα, όπως ο διαβήτης, οι ορμονικές διαταραχές.

Τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα είναι ένας παράγοντας που συντελεί στις καρδιαγγειακές παθήσεις. Με κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, μπορούμε να βελτιώσουμε τα επίπεδα της χοληστερίνης και κατ’ επέκταση την υγεία μας.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να πολεμήσεις την υψηλή χοληστερίνη είναι να κάνεις κάτι πολύ απλό για 15 λεπτά κάθε μέρα. 

Διαβάστε την 15λεπτη δραστηριότητα που μειώνει την υψηλή χοληστερίνη στο Bovary.gr

Let's block ads! (Why?)


Η δραστηριότητα των 15 λεπτών που θα μειώσει την χοληστερίνη σου -Αποδεδειγμένα αποτελεσματική Η δραστηριότητα των 15 λεπτών που θα μειώσει την χοληστερίνη σου -Αποδεδειγμένα αποτελεσματική Reviewed by olablogs on 08:18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.