ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΖΩΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!;;!!


Υπάρχουν κάποιες αποδείξεις στη γη όπου κάνει τους ανθρώπους να παραμιλάνε!!!! Αυτήν την φορά θα πιάσουμε το θέμα των προϊστορικών ζώων όπου ενώ έχουν εξαφανιστεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια υπάρχουν αποδείξεις ότι δεν έχουν εξαφανιστεί όπως τα λένε οι επιστήμονες μα και κάποια από αυτά υπάρχουν ακόμα!!!!
Ας τα πιάσουμε από την αρχή να καταλάβετε τι εννοώ:
Μια κυλινδρική σφραγίδα από την μεσοποτάμια – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1 που βρέθηκε το 1969 και κατασκευάστηκε το 3300 π. Χ.. δείχνει δεινοσαύρους με καταπληκτικό ρεαλισμό. Η ομοιότητα μεταξύ των ζώων που απεικονίζει η σφραγίδα και το πώς φανταζόμαστε βάση των οστών του δεινοσαύρου saurapods ( Σαύραποντς – http://www.enchantedlearning.com/subjects/dinosaurs/glossary/Sauropod.shtml  που βρέθηκαν σε διάφορα μέρη, είναι καταπληκτική!!!! Υπάρχει μια μόνο διαφορά , στο κεφάλι, που το παριστάνουν με αυτιά!!!! Οι επιστήμονες όμως λένε ότι κι αυτοί δεν ξέρουν αν οι Βροντόσαυροι είχαν αυτιά όπως δείχνει η σφραγίδα μια που τα αυτιά αποτελούνται από χόνδρους και δεν μας έχει διασωθεί κανένα μέχρι σήμερα!!!! Μπορεί κάλλιστα οι δεινόσαυροι Σαύραποντς να είχαν αυτιά όπως δείχνει η σφραγίδα!!!! Γιατί επαναλαμβάνω οι χόνδροι δεν διατηρούνται όπως τα οστά…!!!! Αναρωτιέται λοιπόν κανείς βλέποντας αυτήν την σφραγίδα από πού ο καλλιτέχνης πήρε το πρότυπο και έκανε τόσο ρεαλιστικά τον δεινόσαυρο!!;!!
dino 1
mesopotamia stamp
Η σφραγίδα από την Μεσοποταμία!!!!
Η ιδέα ότι υπάρχουν ακόμα δεινόσαυροι εν ζωή έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία πολλών ανθρώπων για πάνω από έναν αιώνα!!!! Για τους περισσότερους από εσάς, τα παραμύθια και τα μυθιστορήματα μας είναι αρκετά!!!! Κάποιοι, όμως, πιστεύουν πως υπάρχουν μέχρι και σήμερα γιγάντιοι δεινόσαυροι, κάτι που είναι πέρα από τη σφαίρα των επιστημονικών αποδείξεων!!!!
Στις απομακρυσμένες ζούγκλες της κεντρικής Αφρικής, οι ιστορίες των ιθαγενών μιλούν για ένα πλάσμα που μοιάζει με δεινόσαυρο, το οποίο έχει ύψος 11 μέτρα, καφέ-γκρι δέρμα και έναν μακρύ και ευλύγιστο λαιμό!!!!! Πολλοί πιστεύουν πως ζει μέσα στις σπηλιές, σκάβει στις όχθες των ποταμών και τρέφεται με ελέφαντες, ιπποπόταμους και κροκόδειλους ακόμη και με ανθρώπους!!!!
Ο Roy Mackal  ( Ρόη Μακάλ – http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Mackal  ), βιολόγος του Πανεπιστημίου του Σικάγο, ο οποίος έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί, και ο οποίος έχει κάνει δύο αποστολές προς ανεύρεση του Mokele-Mbembe ( Μόκελε – Μπεμπέ – http://en.wikipedia.org/wiki/Mokele-mbembe ), πιστεύει πως οι περιγραφές του πλάσματος δείχνουν έναν << μικρό σαυρόποδο δεινόσαυρο >>!!!!
Υπάρχουν εκατοντάδες λίμνες σε όλο τον κόσμο, στις οποίες, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, κατοικούν φημισμένα τέρατα, από τη λίμνη Λοχ Νες – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%BF%CF%87_%CE%9D%CE%B5%CF%82  στη Σκωτία αλλα και τη λίμνη Οκάναγκαν – http://en.wikipedia.org/wiki/Okanagan_Lake στον Καναδά όπου υπάρχει το τέρας Ογκοπόγκο – http://en.wikipedia.org/wiki/Ogopogo , τη λίμνη Σαμπλέν – http://www.americanmonsters.com/site/2010/02/cape-sable-serpent-canada/  και τη λίμνη Ναχουέλ – http://en.wikipedia.org/wiki/Nahuel_Huapi_Lake όπου έχει και εκεί ένα σαυροειδές πλάσμα – http://www.strangemag.com/nahuelito.html  στην Αργεντινή!!!!!
Οι εικασίες για τα τέρατα αυτά ποικίλλουν!!!! Κάποιοι λένε πως πρόκειται για δεινοσαύρους και άλλοι πως είναι ζώα που μοιάζουν με δεινοσαύρους!!!! Όσοι πιστεύουν στους μύθους αυτούς, αλλά και οι ερευνητές, αναρωτιούνται τι άλλο θα μπορούσε να είναι τόσο μεγάλο, όπως υποστηρίζουν τουλάχιστον οι μαρτυρίες!!!!
Πολλοί πιστεύουν πως τα τέρατα των λιμνών και των θαλασσών μπορεί να είναι ζώα όπως ο πλησιόσαυρος – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CF%8C%CF%83%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%82  ή ο ιχθυόσαυρος – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%87%CE%B8%CF%85%CF%8C%CF%83%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%82   , πλάσματα που είναι τόσο μεγάλα όσο ένα υποβρύχιο!!!!
Υπάρχουν επίσης βάσιμες αποδείξεις ότι η ανθρωπότητα γνώριζε τους δεινόσαυρους στην αρχαιότητα!!!!
Δημοσιεύεται παρακάτω μια φωτογραφία ενός αρχαίου έργου χαρακτικής σε βουδιστικό ναό στην Καμπότζη γνωστό ως ο Ta Prohm  ( Τα Προχμ – http://en.wikipedia.org/wiki/Ta_Prohm )!!!!  Σύμφωνα με την κοινώς αποδεκτή εκδοχή της ιστορίας, μια τέτοια γλυπτική όπου απεικονίζει ένα Στεγόσαυρο θα πρέπει να είναι απολύτως αδύνατη, επειδή οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια και οι σύγχρονοι επιστήμονες άρχισαν να τους ανασκάπτουν από το έδαφος πριν από 200 χρόνια!!!! Και όμως αυτό το γλυπτό είναι εκεί …
dino 2
Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, αυτός ο ναός στην Καμπότζη είναι περίπου 800 ετών…!!!! Ένας τέτοιος ναός, ο Tα Προχμ, αφθονεί με λίθινα αγάλματα και ανάγλυφα. Σχεδόν κάθε τετραγωνικό εκατοστό του γκρι ψαμμίτη είναι καλυμμένο με περίτεχνα, λεπτομερή γλυπτά!!!1 Αυτά απεικονίζουν γνωστά ζώα, όπως πίθηκοι, ελάφια, βουβάλια, παπαγάλους και σαύρες!!!! Ωστόσο, μια στήλη περιέχει ένα περίπλοκο σκάλισμα ενός πλάσματος όμοιου με στεγόσαυρο!!!! Αλλά πώς θα μπορούσαν οι τεχνίτες διακόσμησης ενός βουδιστικού ναού 800 ετών να ξέρουν πως έμοιαζε ένας δεινόσαυρος!!;!! Η δυτική επιστήμη άρχισε τη συναρμολόγηση των σκελετών των δεινοσαύρων τους τελευταίους δύο αιώνες….!!!!
Το γλυπτό που θα δούμε ποιο κάτω είναι από το Ισραήλ και δείχνει να αναπαριστά έναν δεινόσαυρο Τ- ρέξ!!!!
dino 3
dino 4
Οι ειδικοί έχουν πολλά ερωτήματα αναπάντητα από αυτό εδώ!!!! Αν και λένε ότι δεν είναι δεινόσαυρος τύπου Τ Ρέξ λένε όμως ότι είναι ένα είδος αγνώστου προελεύσεως!!!!
Στην επόμενη φωτογραφία όπου έρχεται και αυτή από την ίδια περιοχή δείχνει σε ένα θεσπέσιο ψηφιδωτό να προσπαθούν να σκοτώσουν κάποιο προϊστορικό ζώο …..!!!!
dino 5
Υπάρχουν και αποδείξεις μέχρι και από την εποχή της Αιγύπτου:
dino 6
dino 7
dino 8
Και από την εποχή των Ρωμαίων:
dino 9
Ακόμα και στη Μεγάλη Βρετανία:
dino 10
Και στην Ινδία:
dino 11
Και στον Καναδά:
dino 12
Από το Περού όμως έρχονται οι ποιο αδιάσειστες αποδείξεις ότι υπήρχαν εν περίοδο των ανθρώπων:
dino 13
dino 14
dino 15
dino 16
dino 17
dino 18
dino 19
dino 20
dino 21
Επίσης τα κεραμικά ανεκτίμητης αξίας από το Μεξικό ονόματι Ακαμπάρο:
dino 22dino 23
Από την Βολιβία:
dino 24
Μερικές φωτογραφίες από προϊστορικά ζώα όπου έχουν φωτογραφηθεί τα τελευταία χρόνια:
dino 25
Στην Αφρική!!!!
dino 26
dino 27
dino 28
dino 29
dino 30
dino 31
dino 32
Στην Νέα Γουινέα!!!!
dino 33
Στην Σουηδία!!!!
dino 34
Ατλαντικός ωκεανός!!!!
dino 35
Μαμούθ στην Σιβηρία!!!!
dino 36
dino 37
Πλησιόσαυρος ψαρεύτηκε από ιαπωνικό αλιευτικό το 1977 κοντά στην Νέα Ζηλανδία!!!!
dino 38
 Το τέρας του Λόκχ-νες ονόματι Νέση!!!!
dino 39
Άγνωστο προϊστορικό ζώο μέσα σε υγρό μη αποσύνθεσης στην Βρετανία!!!!

dino 40
dino 41
dino 42
dino 43

YouTube Preview Image

Κάποιοι μιλάνε για κλωνοποιημένους δεινοσαύρους και το βίντεο που ακολουθεί λέει και δείχνει ότι αυτός είναι ένας!!! Κατά πόσο είναι αληθινό κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει!!!! Όμως υπάρχουν πολλές << φωνές >> που λένε ότι είναι αληθινό…!!!!
YouTube Preview ImageYouTube Preview Image

Αν κάποιος ψάξει παραπάνω θα βρει πολλά μα πάρα πολλά τα οποία θα μείνει έκπληκτος από τα στοιχεία που θα βρει!!!! Δεν είναι μόνο αυτές οι περιπτώσεις που ανάφερα είναι πάρα πολλές και θα χρειαζόταν πολλά άρθρα να φτιάξω ξεχωριστά για το καθένα!!!! Θα σας αναφέρω κάποια από αυτά από κάποιες ιστοσελίδες:
Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα….:
Δεν θα σας δείξω άλλα διότι είναι εκατοντάδες και θα έπρεπε να διαβάζετε μήνες, όμως αν κάνετε μια έρευνα δική σας θα δείτε ότι υπάρχουν παντού!!!! Οπού υπάρχει μεγάλη λίμνη υπάρχει και από ένα τέτοιο τέρας όπου δείχνει να είναι προϊστορικό ζώο!!!! Και πόσα δεν έχει ξεβράσει η θάλασσα ε!;!
Φωτογραφίες από θαλάσσια τέρατα όπου δείχνουν να είναι προϊστορικά ζώα:
dino 44
dino 45
dino 46
dino 47
dino 48
dino 49
dino 50
dino 51
dino 52
dino 53
dino 54
dino 55
Και δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν εκατοντάδες, κάποια από αυτά τα έχουμε κάνει άρθρα μεμονωμένα κάποια άλλα όχι!!!! Τι γίνεται όμως με όλα αυτά τα προϊστορικά ζώα!!!! Υπάρχουν σήμερα και είναι σε μέρη που δεν μπορούμε να πάμε!;! Έχουν μείνει ως τα τελευταία των ειδών τους!;! Και αν ναι με τι τρέφονται διότι όλα αυτά καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες φαγητού!!!! Ειδικά αυτά τα οποία εντοπίζονται στις λίμνες…..
Οι ειδικοί λένε ότι ίσως έχουν ξεμείνει ως τα τελευταία του είδους τους, μα και πάλι όλα αυτά τα χρόνια που ήταν!;! Τι έτρωγαν!;! Που ήταν!;! Κάποιοι ερευνητές όπως και εγώ δεν πιστεύουμε ότι είναι τα τελευταία τους είδους τους, προέρχονται από άλλες διαστάσεις ή παράλληλους κόσμους…όπως είναι η Μέση Γη!!!! Μπορεί να ακούγετε παρατραβηγμένο αλλα!!!! Είναι η ποιο ευσταθή θεωρία μέχρι τώρα!!!! Να υπάρχει κάποια << πύλη >> από τον δικό τους κόσμο για τον δικό μας και να πηγαινοέρχονται κάθε φορά που ενεργοποιείται η << πύλη >>!!!! Αλλά να μην προλαβαίνουν να γυρίσουν και να ψοφάνε λόγο πολλών προβλημάτων εδώ στην γη μας …..!!!!
Όπως και να έχει όμως οι κρυπτοζωολόγοι παρόλες τις προσπάθειες τους ποτέ δεν έχουν καταφέρει να ανακαλύψουν κάτι….ποτέ!!!! Οπότε η θεωρία του Αλλόκοσμου γίνεται ολοένα και ποιο θερμή!!!! Μέχρι στιγμής κανείς δεν λέει ότι όλα αυτά είναι ψεύτικα ή ότι έχει γίνει κάποιο μοντάζ η, η, η…..!!! Το μυστήριο όμως μεγαλώνει που δεν μπορούν να βρουν κάποιο ζωντανό, αν και κάποιοι λένε ότι έχουν βρει κάποια χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις!!!! Και αυτά τα οποία βρίσκουν νεκρά κανείς δεν ξέρουν που πάνε τα κουφάρια αυτά αλλα!!!! Δεν ξανά γίνεται λόγος για αυτά τα πλάσματα σαν να μην βρέθηκαν ποτέ!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

Let's block ads! (Why?)


ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΖΩΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!;;!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΖΩΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!;;!! Reviewed by olablogs on 02:49 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.