Κρύφτηκε σε κάδο παίζοντας κρυφτό και τον μάζεψε το σκουπιδιάρικο – Στάθηκε απολύτως τυχερός μέσα στην ατυχία του!

Ένας πιτσιρικάς στην Φλόριντα στάθηκε απολύτως τυχερός μέσα στην ατυχία του. Αν δεν ήταν παρατηρητικός ο οδηγός του απορριμματοφόρου που τον μάζεψε μπορεί να είχε γίνει το μοιραίο.

Ο 7χρονος Elias Quezada, βγήκε από το σπίτι του μαζί με την γιαγιά του και θέλοντας να παίξει κρυφτό κρύφτηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, έτυχε να περάσει το όχημα που τα μαζεύει.

Οι εργάτες πήραν τον κάδο τον τοποθέτησαν στις ειδικές υποδοχές και τον άδειασαν μέσα στο όχημα. Μαζί άδειασαν και τον 7χρονος.

«Με σήκωσε και έπεσα μέσα εκεί που θα γινόμουν πουρές. Σκέφτηκα πως έφτασε το τέλος για μένα», δήλωσε ο Elias.

Για καλή του τύχη, ο οδηγός του οχήματος ήταν παρατηρητικός και είδε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε μέσω της ειδικής κάμερας. Βγήκε να δει τι είναι και είδε το κεφάλι του αγοριού που ζητούσε βοήθεια. «Κοίταζα την κάμερα και είδα κάτι να πέφτει. Το κεφάλι του βγήκε έξω και τον άκουσα να φωνάζει βοήθεια. Του είπα αμέσως ότι είναι εντάξει και δεν θα πάθει τίποτα», είπε ο οδηγός Waldo Fidele.

Η γιαγιά του εμφανώς ανακουφισμένη είπε «για ένα λεπτό βγήκε έξω και το επόμενο πράγμα που άκουσα ήταν ο ήχος του φορτηγού και έναν άνδρα να φωνάζει. Τον ευχαριστώ που είδε την κάμερα και αντέδρασε τόσο γρήγορα».

Let's block ads! (Why?)

Κρύφτηκε σε κάδο παίζοντας κρυφτό και τον μάζεψε το σκουπιδιάρικο – Στάθηκε απολύτως τυχερός μέσα στην ατυχία του! Κρύφτηκε σε κάδο παίζοντας κρυφτό και τον μάζεψε το σκουπιδιάρικο – Στάθηκε απολύτως τυχερός μέσα στην ατυχία του! Reviewed by Unknown on 16:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.