Σκύλος Άνθρωπος ή ; Η viral φωτογραφία-οφθαλμαπάτη που διχάζει το διαδίκτυο

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου.

Σε μια πρώτη ματιά, η φωτογραφία φαίνεται να απεικονίζει έναν άνθρωπο που περπατάει στο χιονισμένο δάσος, φορώντας ένα σακίδιο.


Με μια πιο προσεκτική παρατήρηση, ωστόσο, μπορούμε να δούμε ότι η εικόνα αλλάζει.

Αυτό που στην αρχή μοιάζει με ανθρώπινο κεφάλι μοιάζει περισσότερο με την ουρά ενός σκύλου, ενώ το «σακίδιο» δεν είναι παρά το πρόσωπό του. Ή μήπως όχι;

Η φωτογραφία γρήγορα έγινε viral και μπέρδεψε τους χρήστες του Facebook, με κάποιους να υποστηρίζουν πως απεικονίζεται ξεκάθαρα ένας σκύλος και άλλους να επιμένουν ότι πρόκειται για άνθρωπο.

Σύμφωνα με την ψυχολόγο Lee Chambers, η συγκεκριμένη εικόνα ίσως μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα και της διάθεσής σας.


«Εάν το πρώτο πράγμα που είδατε είναι έναν άνθρωπο να προσπαθεί να ξεφύγει από το δάσος, τότε μάλλον είστε αρκετά αγχωμένοι αυτή την περίοδο. Εάν είδατε έναν σκύλο να πλησιάζει, αυτό σημαίνει ότι περνάτε μια φάση ηρεμίας, αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας», είπε η ψυχολόγος στην The Sun.

 

Πηγή: ieidiseis.gr

Σκύλος Άνθρωπος ή ; Η viral φωτογραφία-οφθαλμαπάτη που διχάζει το διαδίκτυο Σκύλος Άνθρωπος ή ;  Η viral φωτογραφία-οφθαλμαπάτη που διχάζει το διαδίκτυο Reviewed by olablogs on 15:08 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.