«Ναι, έχουμε αποδείξεις για UFO» - «Βόμβα» από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ:

 «Βόμβα» από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ: «Ναι, έχουμε αποδείξεις για UFO»

Τελικά η αλήθεια όντως κρύβεται εκεί έξω!

Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση, προχώρησε ο πρώην διευθυντής των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, Τζον Ράτκλιφ, τονίζοντας πως υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη UFO!


«Υπάρχουν πολλά φαινόμενα, για τα οποία μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Υπάρχουν ακόμα περισσότερες θεάσεις, οι οποίες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Μερικές από αυτές έχουν αποχαρακτηριστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ράτκλιφ.


«Επιπλέον, όταν μιλάμε για θεάσεις, μιλάμε για αντικείμενα που έχουν γίνει ορατά από πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας ή του Πολεμικού Ναυτικού ή εικόνες, που έχουν καταγραφεί από δορυφόρους και οι ενέργειες τους είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθούν. Πρόκειται για κινήσεις, οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές και δεν έχουμε την τεχνολογία να τις αναλύσουμε. Ή για ήχους, οι οποίοι ταξιδεύουν ξεπερνώντας το φράγμα του ήχου, χωρίς όμως να προκαλούν καμία ηχητική έκρηξη», επισημαίνει ο Ράτκλιφ.


Σχετικά με το πώς χαρακτηρίζει αυτές τις θεάσεις, απάντησε πως: «πρόκειται για μη επαληθευμένα αέρια φαινόμενα, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Όταν μιλάμε για κάτι τέτοιο, δεν κάνουμε λόγο απλά για έναν πιλότο ή έναν δορυφόρο. Συνήθως, έχουμε πολλαπλούς αισθητήρες που αντιλαμβάνονται τέτοια πράγματα και μερικές φορές κάποια από αυτά τα φαινόμενα είναι ανεξήγητα. Στην ουσία, είναι λίγα παραπάνω τα περιστατικά, τα οποία δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.»

Κάπου εκεί, ο Ράτκλι προσπάθησε να τα... μαζέψει, σχολιάζοντας: «Ο καιρός μπορεί να προκαλέσει διαταραχές, οπτικές διαταραχές. Μερικές φορές αναρωτιόμαστε αν οι αντίπαλοι μας έχουν τεχνολογίες, οι οποίες φτάνουν πιο μακριά από ό,τι πιστεύαμε ή από ό,τι συνειδητοποιήσαμε. Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, όπου δεν έχουμε καλές εξηγήσεις για μερικά από τα πράγματα, που έχουμε δει. Το πιο υγιές θα ήταν να δημοσιεύονταν όσες το δυνατόν περισσότερες από τις πληροφορίες, που κατέχουμε».

ΠΗΓΗ

«Ναι, έχουμε αποδείξεις για UFO» - «Βόμβα» από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ: «Ναι, έχουμε αποδείξεις για UFO» - «Βόμβα» από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ: Reviewed by olablogs on 17:43 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.