ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η παγκόσμια συνωμοσία πέρασε στο τελικό στάδιο

Τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα - Διαδώστε την αλήθειαΜετά λοιπόν την επίθεση σε «γλώσσα, ιστορία και πίστη», το σχέδιο κατά του ελληνικού ελεύθερου και ανυπότακτου πνεύματος περνά στο τελευταίο στάδιο.
Η εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» αποκάλυψε, ως γνωστόν, το σχέδιο αλλαγών στο αναλυτικό πρόγραμμα του μαθήματος της Ιστορίας.
Η λεγόμενη «προσφυγική κρίση» αλλά και η παγκοσμιοποίηση θα ενταχθούν στην ανανεωμένη ύλη που θα αφορά ιδιαίτερα τους μαθητές του Λυκείου, αλλά όχι μόνο.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο αποφάσισε την αναμόρφωση του μαθήματος της Ιστορίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες σε πόρισμα που θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάζεται το σχέδιο του νέου αναλυτικού προγράμματος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Βήμα της Κυριακής», το σχέδιο περιλαμβάνει και μια «καινοτομία», καθώς για πρώτη φορά η Ιστορία θα φτάνει στο παρόν, δηλαδή μέχρι τον 21ο αιώνα. Το τελευταίο κεφάλαιο θα αφορά την «προσφυγική κρίση και την παγκοσμιοποίηση».
Επιπροσθέτως, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, μεγαλύτερο μέρος θα καταλαμβάνουν γεγονότα του 20ου αιώνα, καθώς θεωρείται καθοριστικός για την σύγχρονη κοινωνία και πρέπει να έχει μεγαλύτερη μερίδιο στην εκπαίδευση των μαθητών.Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό;
Αφού, εκείνοι στον Ο.Η.Ε. που παραδίδουν τις οδηγίες εκπαίδευσης στην όποια κυβέρνηση, καταργούν το παρελθόν, προσφέρουν το νέο μέλλον.
Το νέο βιβλίο ιστορίας θα μπορούσε να ονομαστεί «Εισαγωγή στην παγκόσμια χούντα», ωστόσο οι «λόγιοι» της Νέας Τάξης έχουν την συνήθεια να ωραιοποιούν τα πάντα.
Τα παιδιά στα σχολεία θα μαθαίνουν για την παγκόσμια κρίση και θα διδάσκονται πως η λύση είναι η ολοκλήρωση της παγκοσμιοποίησης με ένα κέντρο εξουσίας να προσφέρει ασφάλεια στον «γκρι λαό», ο οποίος προκύπτει από την «προσφυγική κρίση».
Αυτό θα διδάσκεται στα ολοήμερα κέντρα γειτονιάς, τα οποία έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.


Loading...
    Blogger Comment
    Facebook Comment