ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ»: 1000 και μια νύχτες – Ποιο είναι το σχέδιο «μαγικό χαλί» για Ελλάδα και Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν λογαριάζουν τίποτα και κανέναν!!!

Η προπαγάνδα κάποιων κέντρων εξουσίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο και απευθύνεται κυρίως στα παιδιά!

Όλοι γνωρίζουμε τις εύλογες αντιδράσεις των ευρωπαϊκών λαών σε σχέση με την συνεχή μετακίνηση μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη, με την συντριπτική πλειοψηφία να αποτελείται από νεαρούς άνδρες και όχι «προσφυγικές οικογένειες».

Καθημερινά «ξεπηδούν» ειδήσεις σε σχέση με την αύξηση της εγκληματικότητας σε χώρες έλευσης μεταναστών αλλά και ισλαμική γκετοποίηση περιοχών ή επιθέσεις κατά γυναικών, οι οποίες θεωρούνται από το Κοράνι «κατώτερα όντα».

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα παραβλέπει όλα αυτά και παρουσιάζει σε βίντεο κινουμένων σχεδίων την Ευρωπαϊκή Ένωση ως μία «καλή νεράιδα», η οποία βοηθά τους μουσουλμάνους με ένα «μαγικό χαλί» να κατακλύσουν την Ευρώπη ενάντια στους «κακούς ρατσιστές λευκούς Ευρωπαίους».

Στην ουσία μας λένε πως θα βρουν αυτοί τον… μαγικό τρόπο να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη (και την Ελλάδα φυσικά) παρά τις όποιες αντιδράσεις και να βάλουν «μετανάστες» μέσα στα σπίτια μας.

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Πολλά λόγια από εμάς περισσεύουν! Δείτε το βίντεο:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ»: 1000 και μια νύχτες – Ποιο είναι το σχέδιο «μαγικό χαλί» για Ελλάδα και Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ»: 1000 και μια νύχτες – Ποιο είναι το σχέδιο «μαγικό χαλί» για Ελλάδα και Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by agathi strange on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.