Μια είδηση που δεν θα δείτε πουθενά αλλού

Τι παρουσίασαν τον Μάιο και ποιος ο σκοπός τους

Καθώς κρατούν τον κόσμο απασχολημένο με τα μύρια όσα προβλήματα προκαλούνται καθημερινά (τρομοκρατία, κυβερνοεπιθέσεις, ισλάμ, μετανάστες, μνημόνια κτλ.), τα σχέδια για μία πλήρως ελεγχόμενη ρομποτοποιημένη παγκόσμια κοινωνία προχωρούν κανονικά και το el.gr, κόντρα στην συνήθη ροή των ειδήσεων, ενημερώνει όλους εσάς.
Την ώρα που στην αστυνομία αναλαμβάνει σταδιακά την διοίκηση η τεχνητή νοημοσύνη και από το καλοκαίρι, για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους, αναλαμβάνουν οι «δικαστές»-ρομπότ, οι οποίοι θα κρίνουν ποιοι συλληφθέντες θα φυλακίζονται ή θα μένουν ελεύθεροι και πόσο θα κρατά η ποινή τους, προ των πυλών της καθημερινότητας βρίσκεται και κάτι άλλο.
Στις 9 Μαΐου 2017 στο πλαίσιο του Dell EMC World, το Circular Board αποκάλυψε την Alice, την πρώτη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης για γυναίκες επιχειρηματίες.

Η Alice προέκυψε μέσα από τη συνεργασία της Dell με την Pivotal και έχει ως αποστολή να βοηθήσει σημαντικά περισσότερες γυναίκες ιδρύτριες να επιτύχουν τους στόχους τους.
Με άλλα λόγια να κατευθύνει τις οικονομικές «πρωτοβουλίες» σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, εκείνη της ελεγχόμενης οικονομίας και των πολυεθνικών. Η ανθρώπινη δημιουργία τελειώνει. Ο νους θα περιμένει αποχαυνωμένος τις «συμβουλές» της τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να ξεμπερδεύει εύκολα και με γρήγορα κέρδη, απολαμβάνοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα «αγαθά» του συστήματος.
Το «τυρί» προς αυτή την κατεύθυνση είναι η αύξηση εσόδων που παράγουν οι γυναίκες επιχειρηματίες, όπως αναφέρεται.
Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες απασχολούν 7,8 εκατομμύρια εργαζομένους στις ΗΠΑ και παράγουν έσοδα ύψους 1,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων συνολικά, ωστόσο μόλις το 2% των γυναικών επιχειρηματιών στις ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο δολάρια σε έσοδα. Η Alice και οι συνεργάτες της, τονίζεται, θα βοηθήσουν να ανεβεί αυτό το στατιστικό δεδομένο στο 98%.

«Η Alice είναι ο καλύτερος μέντορας, οδηγός και σύμβουλος μιας γυναίκας ιδρύτριας επιχείρησης. Το υφιστάμενο οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων (startups), συνεχίζει να ανακυκλώνει τους πόρους ανάμεσα σε ένα πολύ μικρό ποσοστό καλά δικτυωμένων επιχειρηματιών, κάνοντας δύσκολο σε άλλους ιδρυτές να ελιχθούν», ανέφερε η Carolyn Rodz, ιδρυτής και CEO του Circular Board. «Η Alice φιλτράρει άμεσα εκατομμύρια πόρους και εξάγει εξατομικευμένο και πιστοποιημένο περιεχόμενο, το οποίο επιτρέπει στις ιδρύτριες, να ανέλθουν στην ανώτερη κλίμακα, ανεξαρτήτως από το που βρίσκονται ή ποιον γνωρίζουν», προσθέτει.


Τι προσφέρει η Alice:

• Ένα διαλεκτικό περιβάλλον λειτουργίας για την έκφραση διαφορετικών περιοχών, στις οποίες οι γυναίκες επιχειρηματίες χρειάζονται βοήθεια (π.χ., οικονομικά, νομικά, marketing, τεχνολογία)
• Στατική και μηχανική μάθηση βασισμένη στις ανάγκες του χρήστη
• Εξατομικευμένο πίνακα ελέγχου με modules πραγματικού χρόνου, βασιζόμενα στην δραστηριότητα κάθε χρήστη
• Προφίλ χρήστη με δυνατότητα συλλογής δεδομένων για προσωπικά και εταιρικά δημογραφικά στοιχεία
• Μια εκτενή βιβλιοθήκη πόρων, δικτύων από διεθνείς εμπειρογνώμονες και ημερολόγιο εκδηλώσεων
• Ισχυρές σελίδες αναζήτησης με αποθηκευμένα αποτελέσματα και φίλτρα ανά τοποθεσία, κλάδο, ετήσια έσοδα, αριθμό εργαζομένων, χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας και πηγές δημοσίευσης περιεχομένου
• Μαζική ή μοναδιαία αποστολή πηγών και μεντόρων από έμπιστους συνεργάτες της ομάδας του Circular Board ή ειδικούς, για την εύκολη σταχυολόγηση του περιεχομένου και προτάσεις βασιζόμενες στα analytics.

Εν κατακλείδι, η τεχνητή νοημοσύνη αναλαμβάνει σταδιακά τα πάντα, εν αρχή με συμβουλευτικό ρόλο, με προοπτική να διoικήσει εκ μέρους της παγκόσμιας εξουσίας.
Πολλοί, οι οποίοι φαίνεται πως ακόμα ζουν στο «στρουμφοχωριό», θα βρουν την συγκεκριμένη άποψη ως «υπερβολική» και «συνωμοσιολογική».
Κυριακή κοντή γιορτή που λέει ο λαός…
ΠΗΓΗ
Μια είδηση που δεν θα δείτε πουθενά αλλού Μια είδηση που δεν θα δείτε πουθενά αλλού Reviewed by agathi strange on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.