Έτσι (προβάλουν) την Ελλάδα οι Μουσουλμάνοι της Ελληνικής Θράκης;

Φοιτητές μέλη της «Τουρκικής «Μειονότητας της Δυτικής Θράκης που σπουδάζουν στο Σάμσουν προέβαλαν την χώρα τους στη 10η Διεθνής Συνάντηση Φοιτητών που διοργανώθηκε σε συνεργασία της Διεθνoύς Ομοσπονδίας Φοιτητικών Συλλόγων(UDEF) και του Διεθνούς Συλλόγου Φοιτητών του Σάμσουν.

Ο Βεϊσέλ Μποντούρ σχετικά με την εκδήλωση είπε:

“Ανοίξαμε για πρώτη φορά περίπτερο Ελλάδας στη 10η Διεθνής Συνάντηση Φοιτητών που διοργανώθηκε μεταξύ 6-7 Μάιου από τη Διεθνή Ομοσπονδία Φοιτητικών Συλλόγων(UDEF) και το Διεθνές Σύλλογο Φοιτητών του Σάμσουν

. Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν περίπτερα 60 χωρών. Στο Πανεπιστήμιου της 19ης Μάιου σπουδάζουν 2642 ξένοι φοιτητές εκ των οποίων οι 25 κατάγονται από την Ελλάδα.

Στο περίπτερο είμαστε παρόν 6 άτομα από 11 το πρωί, μέχρι τις 7 το βράδυ. Οι Βεϊσέλ Μποντούρ, Αρζού Κιοσέ Σερίφ, Νεσλιχάν Μιλαζίμ, Σελμά Μουσταφά, Μουμπερά Κόντε και Μπουσρά Ντεντέ.

Οι δυο ημέρες που περάσαμε ήταν πολύ πολύτιμες για μας. Βρήκαμε ευκαιρία να γνωρίσουμε διάφορες κουλτούρες επισκεπτόμενοι τα υπόλοιπα περίπτερα. Συνάψαμε καινούργιες φιλίες.

Το σημαντικότερο ήταν ότι αφηγηθήκαμε στους κατοίκους του Σάμσουν τις ομορφιές της Ελλάδας, την Δυτική Θράκη και τους «Τούρκους» της Δυτικής Θράκης !!!. Όλοι μας άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον και μας εκτίμησαν. Είχαμε ευχάριστες συζητήσεις».


Βέβαια πίσω τους ήταν η Σημαίας της (Ανεξάρτητης Θράκης) …Να μην ξεχνιόμαστε!!

Τι θέμα προβλήθηκε και προπαγανδίστηκε έντεχνα απο τη Επίσημη Σελίδα της TRT…Στο «Γουνανιστάν» όπως γράφουν οι Συμπατριώτες μας έχουν γνώση τι ακριβώς κάνουν οι Τουρκόψυχοι κατά της Ελλάδος ;
Έτσι (προβάλουν) την Ελλάδα οι Μουσουλμάνοι της Ελληνικής Θράκης; Έτσι (προβάλουν) την Ελλάδα οι Μουσουλμάνοι της Ελληνικής Θράκης; Reviewed by agathi strange on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.