Θέλουν να μας πουν κάτι;; Η ανατριχιαστική φωτογραφία του Τραμπ με την σφαίρα και το περίεργο link!

Τι γίνεται όταν κάποιοι από τους πιο ισχυρούς άνδρες του πλανήτη βάζουν τα χέρια τους πάνω σε μια φωτισμένη υδρόγειο σε ενα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό; Κατ' αρχήν σε πιάνει ένα ρίγος και στην συνέχεια μπαίνεις να δεις το πάρτι στο twitter.Η φωτογραφία όπου ο Ντόναλντ Τραμπ, Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, Πρόεδρος της Αιγύπτου και ο Σαλμάν Μπιν Αμπντουλαζίζ, Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, βάζουν τα χέρια τους πάνω σε μια φωτισμένη σφαίρα και μοιάζουν τουλάχιστον με κακούς από κόμικ.

Αυτή η σφαίρα είναι στο κέντρο καταπολέμησης της τρομοκρατίας της Σαουδικής Αραβίας και περιέχει στοιχεία για την τρομοκρατία από όλο τον κόσμο.
Σε κάποιους από εμάς που αγαπάμε τα κόμικ μας θύμισε την "Hydra" την τρομοκρατική οργάνωση στα κόμικ της Marvel.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι συγκρίνουν τον Τραμπ με την Hydra. Από τον περασμένο Απρίλιο αν πατήσει κανείς αυτό το λινκ (Hail-Hydra.com) τον στέλνει στον Λευκό Οίκο.

ΠΗΓΗ
Θέλουν να μας πουν κάτι;; Η ανατριχιαστική φωτογραφία του Τραμπ με την σφαίρα και το περίεργο link! Θέλουν να μας πουν κάτι;; Η ανατριχιαστική φωτογραφία του Τραμπ με την σφαίρα και το περίεργο link! Reviewed by agathi strange on 16:00 Rating: 5
Από το Blogger.