Ο Τεράστιος Χάρτης (της Ελλάδας) του Έντι Ράμα στο μέγαρο στα Τίρανα και τι σημαίνει !!! Τα επεκτατικά σχέδια του UCK των 2/3 της Ελλάδος !!!

Αυτή η είδηση, είναι η πιό ΝΕΑ, γι αυτόν τον ΝΕΟ χάρτη των Αλβανών και είναι πάρα πολύ Σοβαρή !!!

Εκεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, η ανικανότητα και η αδιαφορία τους θα μας στοιχίσει πολύ ακριβά! Ο κοιλαράς χαζο-γελωτοποιός Κοτζιάς έβγαινε φωτογραφία πρώτη μούρη με τον παμπόνηρο Αλβανό πρωθυπουργό κατσαπλιά Έντι Ράμα στο πρωθυπουργικό μέγαρο στα Τίρανα και από πίσω του υπήρχε και υπάρχει ακόμα ο χάρτης της Ελλάδας χαρτογραφημένης το Μεσαίωνα! Αυτά θέλουν οι Αλβανοί και τα δικά μας τα «σαΐνια» του ΥπΕξ κοιμούνται !!!

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύστε ατόφια την ανάρτηση με τις εικόνες σε σειρά και τις περιγραφές από κάτω.

Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα και ουδείς ασχολείται !!!

Δείτε εδώ:

Κλειδί για το μέλλον αποτελεί η προφητική ρήση του Αγίου Γέροντος Παϊσίου για τις απειλητικές βλέψεις των Αλβανών που περιγράφεται στο τέλος της ανάρτησης, και που ελάχιστοι γνωρίζουν!

Ο Θεός να μας λυπηθεί γι αυτό που έρχεται!

Παρακαλούμε αναρτήστε το, διαδώστε το!!!
Ο Τεράστιος Χάρτης (της Ελλάδας) του Έντι Ράμα στο μέγαρο στα Τίρανα και τι σημαίνει !!! Τα επεκτατικά σχέδια του UCK των 2/3 της Ελλάδος !!! Ο Τεράστιος Χάρτης (της Ελλάδας) του Έντι Ράμα στο μέγαρο στα Τίρανα και τι σημαίνει !!! Τα επεκτατικά σχέδια του UCK των 2/3 της Ελλάδος !!! Reviewed by agathi strange on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.