ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Σάββας Καλεντερίδης … ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ στην Ελλάδα, αλλά και τα αποτελέσματά της, σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο συγγραφέας και αρθρογράφος, Σάββας Καλεντερίδης.

Για το αν εκτιμά ότι αυτή η επίσκεψη θα συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ. Καλεντερίδης, απάντησε:

«Πρέπει να ομολογήσουμε ότι κατέβαλε προσπάθειες να είναι ευγενής. Δεν έκανε προκλήσεις, εκτός της αναφοράς περί αμοιβαίων παραβιάσεων στο Αιγαίο. Αυτό δεν είναι τυχαίο, το είχε επαναλάβει δημοσίως, ακριβώς πριν από 6 χρόνια ο Αχμέτ Νταβούτογλου που είχε επισκεφθεί την Αθήνα και τη Θράκη. Αυτό που θέλουν στην ουσία να μας πουν είναι να μην πετάνε ούτε τα ελληνικά αεροπλάνα, ούτε τα τούρκικα, να ουδετεροποιηθεί το Αιγαίο, μέχρι να το μοιράσουμε, όχι με όρους Διεθνούς Δικαίου, αλλά με όρους ισχύος».

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Σάββας Καλεντερίδης … ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ… (ΒΙΝΤΕΟ) ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Σάββας Καλεντερίδης … ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ… (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by agathi strange on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.