ΒΙΝΤΕΟ: Με τους Έλληνες δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Όπως πολλάκις έχετε διαβάσει στο el.gr θέλουν να μετατρέψουν τα Ελληνόπουλα από τεσσάρων χρονών σε άβουλα πλάσματα, τα οποία θα αναρωτιούνται, μεταξύ των άλλων, και για το φύλο τους. Ένα κοριτσάκι όμως τους χαλά τα σχέδια.

Η επέκταση της υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής στα τετράχρονα είναι γεγονός και θα ξεκινήσει από το σχολικό έτος 2019-2020.

Το μέτρο κρίθηκε απαραίτητο παιδαγωγικά, αφού κάτι τέτοιο ορίζει άλλωστε η Ατζέντα 2030, με σκοπό τα παιδιά να εκπαιδεύονται από το Κράτος από μικρή ηλικία και να μυούνται στις «αξίες» της Νέας Εποχής.

Στο πλαίσιο προώθησης της LGBTQ νοοτροπίας από μικρές ηλικίες, έχει αρχίσει ήδη στην Ελλάδα να προωθείται μέσω του προγράμματος σεξουαλικής αγωγής, η ομοφυλοφιλία και ο τρανσεξουαλισμός.Ωστόσο, με τους Έλληνες δεν ξεμπερδεύουν εύκολα. Υπάρχουν οικογένειες και παιδαγωγοί που υψώνουν ανάστημα αντίστασης στον αφελληνισμό και την προσπάθεια μύησης των παιδιών από μικρά στην διαστροφή.

Η εξάχρονη Θωμαΐδα από το 8ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου απαγγέλλει στίχους από το ποίημα του Φίλωνα Κτενίδη «Η καμπάνα του Πόντου».

Απαγγέλλει δυνατά με την ελληνική ψυχή και το βλέμμα στραμμένο στον Χριστό, τον οποίο παρουσιάζουν ως ένα «ξεπερασμένο ιδεολόγημα».

Η νηπιαγωγός της Νατάσα Σεριάδου περήφανη για την μαθήτριά της.

Δείτε το μικρό κοριτσάκι, το οποίο «βροντοφωνάζει σε όλους τους παιδαγωγούς της Νέας Τάξης «Χριστό και Ελλάδα»!ΠΗΓΗ
ΒΙΝΤΕΟ: Με τους Έλληνες δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα ΒΙΝΤΕΟ: Με τους Έλληνες δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα Reviewed by agathi strange on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.