ΞΕΦΤΙΛΑ! Φωτογραφική διάταξη στο Μνημόνιο που ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ τη χώρα… (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σε έναν εξευτελιστικό διασυρμό και συμβιβασμό προχώρησε

η Ελληνική κυβέρνηση στο τρίτο μνημόνιο για να καταφέρει να γίνει η εκταμίευση της δόσης των 7,7 δις ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).

Πρόκειται για μια φωτογραφική διάταξη η οποία θα αποκαταστήσει υλικά και ηθικά τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου. Συγκεκριμένα με την διάταξη η κυβέρνηση δεσμεύεται ότι θα:

«Nομοθετήσει την κρατική αποζημίωση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ -και άλλων αξιωματούχων της ΕΛΣΤΑΤ που ενεργούν υπό την εποπτεία του/της- έναντι νομικών και άλλων εξόδων (συμπεριλαμβανομένων των πραγματικών αμοιβών του δικηγόρου και των προσωπικών οικονομικών απωλειών) οι οποίες προέκυψαν ως αποτέλεσμα νομικών προσφυγών/ενεργειών/διαδικασιών που έχουν ληφθεί ή επικρέμανται εναντίον τους ως προς τις αποφάσεις που έχουν λάβει και τις ενέργειες που έχουν κάνει (συμπεριλαμβανομένων ενδεχόμενων παραλείψεων) κατά την εκτέλεση των επίσημων καθηκόντων τους σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις και τους κανόνες, νομικούς ή άλλους» (σελ. 55-56).
ΞΕΦΤΙΛΑ! Φωτογραφική διάταξη στο Μνημόνιο που ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ τη χώρα… (ΕΓΓΡΑΦΟ) ΞΕΦΤΙΛΑ! Φωτογραφική διάταξη στο Μνημόνιο που ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ τη χώρα… (ΕΓΓΡΑΦΟ) Reviewed by agathi strange on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.