Αποκάλυψη: Το τουρκικό σχέδιο για κατάκτηση της Ευρώπης!

Του Ραφαήλ Αξιώτη

Είναι αρκετά γνωστό ότι όποιος δείχνει την αντίθεσή του στον ραγδαίο πολλαπλασιασμό των μουσουλμάνων στη Γηραιά Ήπειρο θεωρείται "ακροδεξιός", "φασίστας", "ξενοφοβικός" κλπ. Ωστόσο, τι γίνεται στην περίπτωση όταν μια τουρκική εφημερίδα, και συγκεκριμένα η φιλοκυβερνητική Star, γράφει ακριβώς τα ίδια και μάλιστα πανηγυρίζει ότι με αυτό τον τρόπο οι Τούρκοι και οι μουσουλμάνοι θα καταλάβουν την Ευρώπη; Μήπως πρόκειται για την αποκάλυψη ενός οργανωμένου σχεδίου με την Άγκυρα να έχει αναλάβει το "θεάρεστο" έργο της διασποράς των προσφύγων και των μεταναστών;

«Οι γεννήσεις μειώνονται, ο ηλικιωμένος πληθυσμός αυξάνεται. Το 2050 ο τουρκικός και μουσουλμανικός πληθυσμός θα είναι η μεγαλύτερη εθνική ομάδα. Η ευρωπαϊκή εργασία και οικονομία απειλούνται από την υπογεννητικότητα», ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τον Μάρτιο. Στη συνέχεια, παραθέτουμε όλο το άρθρο της εφημερίδας, χωρίς σχόλια:

Η προσοχή στρέφεται στη Γερμανία, επειδή οι περισσότεροι Τούρκοι ζούνε εκεί, αλλά η κατάσταση δεν είναι διαφορετική στην Ολλανδία, τη Γαλλία, το Βέλγιο ή τις σκανδιναβικές χώρες.

Ακόμη και στο δημόσιο έχουν προσλάβει παιδιά προσφύγων.

Αλλά γιατί η Ευρώπη παίρνει τα παιδιά των Τούρκων και των μουσουλμάνων;

Για να τα ιδιοποιηθεί από τη μικρή τους ηλικία ή να τα μετατρέψει σε χριστιανικές οικογένειες;

Η απάντηση φαίνεται ότι είναι κρυμμένη στα λόγια του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν:

«Ο Σταυρός κήρυξε τον πόλεμο κατά της Ημισελήνου» και «τα τρία παιδιά δεν είναι αρκετά, πρέπει να κάνουμε πέντε».

Σε χώρες με μειωμένους χριστιανικούς πληθυσμούς, ο μουσουλμανικός προσπαθεί να καταλάβει τον χριστιανικό.

Σύμφωνα με την Eurostat για τον πληθυσμό των χωρών της ΕΕ το 2016, καθώς και την έκθεση της CIA για τον πληθυσμό σε 233 χώρες, στην Ευρώπη κατά το 2015 μέχρι το 2016 υπήρξαν 5,1 εκατομμύρια γεννήσεις, ενώ συγχρόνως υπήρξαν 5,2 εκατομμύρια άνθρωποι που πέθαναν.

Ο γερμανικός πληθυσμός μειώνεται ετησίως με ρυθμό 0,19%.

Οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν γερασμένο πληθυσμό που υπολογίζεται σε πάνω από το 10% του συνολικού πληθυσμού.

Η Τουρκία έχει μόλις 5,8% γερασμένο πληθυσμό. Την Τουρκία ακολουθεί η Αλβανία με 5,9%.


Στις χώρες με μουσουλμανικό πληθυσμό, ακολουθεί η Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 9,9%.

Οι Τούρκοι κάνουν τη διαφορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αφού είναι πρώτοι σε γεννήσεις και η Τουρκία έχει το νεαρότερο πληθυσμό.

Έτσι με τον παρόντα ρυθμό γεννήσεων, από τους Τούρκους που υπάρχουν στην Ευρώπη, μέχρι το 2050 σε πολλές χώρες η μεγαλύτερη εθνική ομάδα θα είναι η τουρκική.

Δηλαδή, στη Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο και Βουλγαρία.

Την ίδια στιγμή, το Ισλάμ σε σχέση με τον χριστιανικό πληθυσμό θα παρουσιάζει τρομερή άνοδο.

Κατά το 2050, στο Κοσσυφοπέδιο οι μουσουλμάνοι θα είναι το 94% του πληθυσμού, στην Αλβανία το 82%, στη Βοσνία 62%, Κύπρο 57%, πΓΔΜ 46%, Γερμανία 39%, Βρετανία 38%, Γαλλία 34%, Ολλανδία 32%, Νορβηγία 29%, Βέλγιο 28% και η Ελλάδα με 16% μουσουλμανικό πληθυσμό,

Η προσοχή στρέφεται στη Γερμανία, επειδή οι περισσότεροι Τούρκοι ζούνε εκεί, αλλά η κατάσταση δεν είναι διαφορετική στην Ολλανδία, τη Γαλλία, το Βέλγιο ή τις σκανδιναβικές χώρες. Ακόμη και στο δημόσιο έχουν προσλάβει παιδιά προσφύγων. Αλλά γιατί η Ευρώπη παίρνει τα παιδιά των Τούρκων και των μουσουλμάνων; Για να τα ιδιοποιηθεί από τη μικρή τους ηλικία ή να τα μετατρέψει σε χριστιανικές οικογένειες;

Η απάντηση φαίνεται ότι είναι κρυμμένη στα λόγια του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Ο Σταυρός κήρυξε τον πόλεμο κατά της Ημισελήνου» και «τα τρία παιδιά δεν είναι αρκετά, πρέπει να κάνουμε πέντε».

Σε χώρες με μειωμένους χριστιανικούς πληθυσμούς, ο μουσουλμανικός προσπαθεί να καταλάβει τον χριστιανικό. Σύμφωνα με την Eurostat για τον πληθυσμό των χωρών της ΕΕ το 2016, καθώς και την έκθεση της CIA για τον πληθυσμό σε 233 χώρες, στην Ευρώπη κατά το 2015 μέχρι το 2016 υπήρξαν 5,1 εκατομμύρια γεννήσεις, ενώ συγχρόνως υπήρξαν 5,2 εκατομμύρια άνθρωποι που πέθαναν.

Ο γερμανικός πληθυσμός μειώνεται ετησίως με ρυθμό 0,19%. Οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν γερασμένο πληθυσμό που υπολογίζεται σε πάνω από το 10% του συνολικού πληθυσμού. Η Τουρκία έχει μόλις 5,8% γερασμένο πληθυσμό. Την Τουρκία ακολουθεί η Αλβανία με 5,9%. Στις χώρες με μουσουλμανικό πληθυσμό, ακολουθεί η Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 9,9%. Οι Τούρκοι κάνουν τη διαφορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αφού είναι πρώτοι σε γεννήσεις και η Τουρκία έχει το νεαρότερο πληθυσμό. Έτσι με τον παρόντα ρυθμό γεννήσεων, από τους Τούρκους που υπάρχουν στην Ευρώπη, μέχρι το 2050 σε πολλές χώρες η μεγαλύτερη εθνική ομάδα θα είναι η τουρκική.

Δηλαδή, στη Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο και Βουλγαρία. Την ίδια στιγμή, το Ισλάμ σε σχέση με τον χριστιανικό πληθυσμό θα παρουσιάζει τρομερή άνοδο. Κατά το 2050, στο Κοσσυφοπέδιο οι μουσουλμάνοι θα είναι το 94% του πληθυσμού, στην Αλβανία το 82%, στη Βοσνία 62%, Κύπρο 57%, πΓΔΜ 46%, Γερμανία 39%, Βρετανία 38%, Γαλλία 34%, Ολλανδία 32%, Νορβηγία 29%, Βέλγιο 28% και η Ελλάδα με 16% μουσουλμανικό πληθυσμό,

Αποκάλυψη: Το τουρκικό σχέδιο για κατάκτηση της Ευρώπης! Αποκάλυψη: Το τουρκικό σχέδιο για κατάκτηση της Ευρώπης! Reviewed by agathi strange on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.