Έρχονται στα ελληνικά σχολεία: Κινούμενα σχέδια οδηγούν τους πάντες στον Αλλάχ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Νέα Τάξη, προκειμένου να οδηγήσει τον δυτικό κόσμο στην αποδοχή του Ισλάμ,
προσπαθεί να πείσει πως η θρησκεία του Αλλάχ διαφέρει από την πρακτική των ισλαμιστών του ISIS.
Σίγουρα υπάρχουν μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν επιθυμούν τις σφαγές και τις βάρβαρες τιμωρίες σε αλλόπιστους και γυναίκες.
Ωστόσο, στο Κοράνι υπάρχουν εδάφια, τα οποία προτρέπουν σε βία και άρα έρχονται σε συμφωνία με τις πρακτικές μεθόδους των ισλαμιστών.
Ο Ντάνι Σακούζ μουσουλμάνος Αμερικανός αποφάσισε να γράψει το παραμύθι του Ιμάμη Αντάμ, ενός κληρικού δηλαδή που προσπαθεί από τη γειτονιά του στις ΗΠΑ να φτάσει στη Μέκκα για να προσκυνήσει την Αλ Κααμπά.
Ο Ντάνι Σακόι μέσω του παραμυθιού του Ιμάμη Αντάμ, που στα αραβικά σημαίνει άνθρωπος, δείχνει ότι πρωταγωνιστής του σέβεται τις άλλες κουλτούρες και φυσικά και το περιβάλλον, σε ένα ρεσιτάλ πανθρησκευτικής διδαχής, το οποίο δεν αποκλείεται να δούμε και σε ελληνικά σχολεία.
Όπως αναφέρει ο ίδιος στο Al Jazeera το παραμύθι του αλλά και το λούτρινο ομοίωμα του Ιμάμη Αντάμ είναι ένας τρόπος για να έρθουν τα παιδιά που είναι μουσουλμανικού θρησκεύματος πιο κοντά στη θρησκεία του Ισλάμ και κατ’ επέκταση στην Πανθρησκεία, την ένωση όλων των θρησκειών κάτω από την γραμμή του Γιαχβέ-Αλλάχ.


Έρχονται στα ελληνικά σχολεία: Κινούμενα σχέδια οδηγούν τους πάντες στον Αλλάχ - ΒΙΝΤΕΟ Έρχονται στα ελληνικά σχολεία: Κινούμενα σχέδια οδηγούν τους πάντες στον Αλλάχ - ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.