Το Βατικανό ερευνάει πιθανή εμφάνιση της Παναγίας στη Βοσνία


Το Βατικανό ανακοίνωσε ότι μία ειδική επιτροπή πρόκειται να ερευνήσει μία σειρά από πιθανές εμφανίσεις της Παναγίας σε χωριό της Βοσνίας!
Εδώ και 30 χρόνια περίπου, η Παρθένος Μαρία εμφανίζεται στο Medjugorje της Βοσνίας. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ντόπιοι κάτοικοι της περιοχής. Αρχικά, το 1981, έξι παιδιά ανέφεραν για το φαινόμενο αυτό και από τότε έως σήμερα πολλοί είναι οι μάρτυρες που παρουσιάζονται συνεχώς και αναφέρουν παρόμοιες εμφανίσεις της Παναγίας.
Σύμφωνα με τους μάρτυρες όλα αυτά τα χρόνια, η Παναγία εμφανίζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση στο Medjugorje, ντυμένη μερικές φορές σε γκρι φόρεμα ή χρυσό πέπλο.
Λέγεται, επίσης, ότι μιλάει κροατικά προφέροντας τη φράση: «Έρχομαι διοτί υπάρχουν πολλοί πιστοί εδώ πέρα. Εύχομαι να μείνω μαζί σας και να συμφιλιώσω ολόκληρο τον κόσμο»
Ακόμα, σύμφωνα πάντα με τους μάρτυρες του φαινομένου, προηγούνται τρεις λάμψεις πριν την εμφάνισή της, ενώ εκείνη τη στιγμή η φωνή τους χάνεται και δεν μπορεί να ακουστεί!
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επισκεφθεί τη μικρή πόλη από την πρώτη φορά που έγινε αναφορά για την εμφάνιση της Παναγίας (οι ντόπιοι την αποκαλούν πλέον «Η Κυρία μας»).
Η 20μελης επιτροπή από το Βατικανό πρόκειται να ερευνήσει το φαινόμενο, τους μάρτυρες και τις αναφορές τους, και θα προσπαθήσει να εξηγήσει αν τελεικά πρόκεται για κάποιο θαύμα ή για κάτι άλλο…
http://weirdnews.gr/index.php/to-vatikano-erevnai-pithani-emfanisi-tis-panagias-sti-vosnia/
Το Βατικανό ερευνάει πιθανή εμφάνιση της Παναγίας στη Βοσνία Το Βατικανό ερευνάει πιθανή εμφάνιση της Παναγίας στη Βοσνία Reviewed by Unknown on 19:52 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.