Άγνωστο ιπτάμενο πράσινο φώς φωτογραφήθηκε στο Norfolk του UK



O επαγγελματίας φωτογράφος Peter Rye έχοντας τοποθετήσει τη μηχανή του σε ένα τρίποδο φωτογράφιζε με υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες την έκθεση του τοπικού μύλου, αξιοθέατου της περιοχής Ντένβερ.

Όταν ήταν εκεί δεν είχε ακούσει κάτι ,ή δεν είχε παρατηρήσει κάτι το ασυνήθιστο και μόνο όταν πήγε σπίτι του για να επεξεργαστή τις φωτογραφίες συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάτι το παράξενο, σχετικά με τις εικόνες που είχε λάβει.



Στης φωτογραφίες υπήρχε ένα πράσινο φως σε ορισμένες εικόνες, που δεν ήταν μια μουτζούρα στο φακό του και που φαινόταν να έχει μετακινηθεί από δεξιά προς τα αριστερά.

Τι θα μπορούσε να ήταν; ο ανεμόμυλος είναι 30 μίλια κοντά σε μια βάση της RAF αλλά δεν ακούστηκε τίποτα. Ο Abel Lindsay, διευθυντής του ανεμόμυλου, ανέφερε στην Mail Online: "Είναι πολύ περίεργο αυτό και πρέπει να το πούμε. το κτήριο ήταν εναέριο ορόσημο για τους πιλότους και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο πλοήγησης κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου." "Ίσως το UFO να πλησίασε κοιτάζοντας προς τα κάτω και να είδε αυτά τα παράξενα ιστία και να αναρωτήθηκε τι στο διάολο ήταν!"

Ο Malcolm Robinson, ιδρυτής της οργάνωσης έρευνας παράξενων φαινόμενων, είπε ότι μπορεί η φωτογραφία να δείχνει ένα κινέζικο φανάρι που είναι από πράσινο χαρτί και το κερί να λάμπει από μέσα.
Άγνωστο ιπτάμενο πράσινο φώς φωτογραφήθηκε στο Norfolk του UK Άγνωστο ιπτάμενο πράσινο φώς φωτογραφήθηκε στο Norfolk του UK Reviewed by Unknown on 21:44 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.