Eπεσε σε χαραδρα 100 μέτρων κοντά στον Ομπλό Αχαΐας.


Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι κομάντος της ΕΜΑΚ όταν είδαν μπροστά τους σώο και αβλαβή τον 58χρονο οδηγό μηχανής που έχασε τον έλεγχο, και μετά από τρελή πορεία, κατέληξε σε χαράδρα 100 μέτρων κοντά στον Ομπλό Αχαΐας.

Το μεσημέρι της Κυριακής σήμανε συναγερμος στην 6η ΕΜΑΚ Πατρών όταν αυτόπτες μάρτυρες πληροφόρησαν ασθενοφόρο και αστυνομία πως ένας οδηγός δικύκλου είχε κάνει «βουτιά» θανάτου στην χαράδρα. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ οργάνωσαν αμέσως επιχείρηση διάσωσης και κατέβηκαν στη χαράδρα με ειδικά σχοινιά.

Με το που κατέβηκαν όμως έμειναν έκπληκτοι. Είδαν τον 58χρονο να σηκώνεται χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό, πέρα από μερικά μικροτραύματα. Ο ίδιος τους είπε ότι για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε στο βάραθρο αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει το πώς σώθηκε.
Ο 58χρονος ανασύρθηκε από τη χαράδρα 2 ώρες μετά και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρίου όπου και νοσηλεύεται προληπτικά.
http://newscity1.blogspot.com/2010/07/e-100.html
Eπεσε σε χαραδρα 100 μέτρων κοντά στον Ομπλό Αχαΐας. Eπεσε σε χαραδρα 100 μέτρων κοντά στον Ομπλό Αχαΐας. Reviewed by Unknown on 17:59 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.