Εμφάνιση του Ιησού σε τηλεφωνικό στύλο

Μία νέα εμφάνιση του Ιησού σημειώθηκε αυτή τη φορά πάνω σε τηλεφωνικό στύλο που ήταν καλυμμένος από φύλλα αναρριχητικού φυτού σε αυτοκινητόδρομο στη Louisiana των Η.Π.Α.
Πολλοί διερχόμενοι οδηγοί παρατήρησαν ότι η φυλλωσιά που κάλυπτε τον στύλο έμοιαζε με τον Εσταυρωμένο.
Ένας από αυτούς, ο Rickey Navarre, δήλωσε: «Όταν το είδα πρώτη φορά είπα αμέσως ότι μοιάζει με τον Ιησού να κρέμεται από τον τηλεφωνικό στύλο. Μπορεί, πιθανόν, να θέλει να μας προειδοποιήσει για κάτι, να θέλει να μας πει κάτι ότι ‘σας παρακολουθώ, θα ακούσω όλες τις προσευχές σας’.»
Ωστόσο, είχε ήδη προγραμματιστεί το κλάδεμα της φυλλωσιάς καθώς τα φύλλα του φυτού ήταν πολύ κοντά στα ηλεκτροφόρα καλώδια, πριν φυσικά από την ξαφνική… θρησκευτική λατρεία που προέκυψε.
Όταν, μάλιστα, γνωστοποιήθηκε περισσότερο το συμβάν, οι τοπικοί φορείς έσπευσαν πιο γρήγορα προκειμένου να αποτρέψουν οποιονδήποτε να σκαρφαλώσει στα ηλεκτροφόρα καλώδια για να βρεθεί κοντά στον Ιησού.
Ο Mike Heinen, ηλεκτρολόγος της περιοχής, είπε: «Κινηθήκαμε γρήγορα και καθαρίσαμε τα καλώδια στο σημείο αυτό για να αποτρέψουμε τυχόν ατυχήματα. Δεν θέλαμε να δούμε κανέναν να σκαρφαλώνει πάνω στα καλώδια και να προσπαθεί να ακουμπήσει τα καλώδια. Είναι προτιμότερο, πιστεύω, να πάει σε μία εκκλησία και να λατρέψει εκεί τον Ιησού».
http://www.weirdnews.gr/index.php/emfanisi-tou-iisou-se-tilefoniko-stilo/
Εμφάνιση του Ιησού σε τηλεφωνικό στύλο Εμφάνιση του Ιησού σε τηλεφωνικό στύλο Reviewed by Unknown on 18:21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.